ViPeRMaN Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 anakalipsa ayto to on line store. to xerei kaneis?exei paraggilei? apo to ligo pou to koitaxa den katalava an stelnei ellada. apo times pantos einai poli kalo. pros apofigi parexigiseon,DEN exo prothesi na kano diafimisi tou newegg
Draken Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 anakalipsa ayto to on line store.to xerei kaneis?exei paraggilei? apo to ligo pou to koitaxa den katalava an stelnei ellada. apo times pantos einai poli kalo. pros apofigi parexigiseon' date='DEN exo prothesi na kano diafimisi tou newegg [/quote'] Δυστυχως δεν στελνει (τουλαχιστον τελευταια φορα που το επισκευτηκα) ...εχει ομως πολυ καλες τιμες...
Aias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Esteila mhnyma kai perimenw apantish,mipws sigkithoyn meres poy einai...
dim_b Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Newegg.com does not currently ship internationally. Presently we only deliver within the United States and Puerto Rico. Λες να αλλάξουν την πολιτική τους γιά την Ελλάδα; Χλωμό το βλέπω. Πάντως, οι αγορές hardware αρκετά μεγάλης αξίας από χώρες εκτός EE έχουν μεγάλο ρίσκο αφού είναι πολύ πιθανό το δέμα να περάσει από τελωνείο και να χρειαστεί να πληρώσεις δασμούς και ΦΠΑ, και τελικά να σου στοιχίσει ακριβότερα απ'ότι αν τα αγόραζες από εδώ.
Draken Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Για αυτο υπαρχει και το κολπο του gift η ακομα και αναγραφομενη αξια χαμηλοτερη απο οτι πραγματικα ειναι... Εγω εχω ψωνισει απο Hong-Kong τρεις φορες και οντας, εικονικο, gift το πακετο δεν το ανοιξαν :wink:
ViPeRMaN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Draken, gia pes ligo ti fasi paizei me to gift. pantos to g@mimeno to newegg exei korifees times
Draken Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Draken' date=' gia pes ligo ti fasi paizei me to gift. pantos to g@mimeno to newegg exei korifees times [/quote'] Λοιπον οταν ειχα ψωνισει διαφορα ηλεκτρονικα απο το Hong-Kong ειχα ζητησει να μου τα βαλουν σε κανονικο φακελο (να μην φαινεται οτι ειναι απο eshop) και να εχουν tickαρει το gift επανω ετσι ωστε να μην φαινεται οτι ειναι αγορασμενα... Αν επικοινωνησεις με το μαγαζι που θα ψωνισεις αυτοι ξερουν :wink: αν και δυστυχως το newegg δεν στελνει
BlizardBill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά, δείτε στο http://www.skroutz.gr ΠΑΡΑ πολλά online stores που στέλνουν όλα Ελλάδα, Ελληνικά και ξένα. Θέλει λίγο ψάξιμο, αλλά λογικά θα βρεις κάποιο με καλές τιμές.
Aias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Η αλλη λυση ειναι του "Used" ,εγω <<δουλευω>> με αυτο!
Aias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά' date=' δείτε στο http://www.skroutz.gr ΠΑΡΑ πολλά online stores που στέλνουν όλα Ελλάδα, Ελληνικά και ξένα. Θέλει λίγο ψάξιμο, αλλά λογικά θα βρεις κάποιο με καλές τιμές.[/quote'] Τρελο link! :wink:
Draken Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά' date=' δείτε στο http://www.skroutz.gr ΠΑΡΑ πολλά online stores που στέλνουν όλα Ελλάδα, Ελληνικά και ξένα. Θέλει λίγο ψάξιμο, αλλά λογικά θα βρεις κάποιο με καλές τιμές.[/quote'] Οντως κορυφαιο link... Να σαι καλα...
ViPeRMaN Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Η αλλη λυση ειναι του "Used" ,εγω <<δουλευω>> με αυτο! ayto enai kati antistoixo me to gift pou xrisimopoiei o Draken?
deathlok Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 παιδιά αν το δέμα είναι πανω από δύο κιλα δεν σασ σώζει ούτε το used ούτε το gift
ViPeRMaN Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 deathlok, to xereis standar ayto? dld pos tha paraggiloume?se kommatakia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.