Αbominable Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπον προσφατα ειχα προβλημα με τον σκληρο μου δισκο. Τελικα ειχε καει και μου τον αλλαξανε. Αφου εβαλα τον καινουριο σκληρο, πηγα να τον φορμαρω αλλα μεσα σε 3 ωρες ειχε φτασει μονο στο 2%!!!!!! Οποτε το σταματησα, τον πηγα πισω και μου εδωσαν αλλο.Ομως και με αυτον ειχα το ιδιο προβλημα. Τελικα τον πηγα σε ενα φιλο να τον φορμαρει και αυτος μου ειπε οτι παιζει να φταιει το τροφοδοτικο (παιζει να μου εκαψε και τον προηγουμενο λογω χαμηλης τροφοδοσιας) και οτι μαλλον θα πρεπει να το αλλαξω. Οντως παιζει κατι τετοιο;;
Jaco Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Το τροφοδοτικό όταν δεν μπορεί να αντέξει το φορτίο του δεν δημιουργεί κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που να το εντοπίζεις άμεσα... εκτός βέβαια και αν το έχεις κάνει το pc πίτα από πράγματα και δεν boot-άρει καν... καταρχάς πες μου τι τροφοδοτικό έχεις και την σύνθεση του pc να σου πω αν είσαι στα όρια... κατά δεύτερον δοκίμασε να boot-άρεις μόνο με αυτόν τον δίσκο (χωρίς δεύτερο) και δοκίμασε με το cd των windows να του κάνεις format...
Αbominable Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Το εχω τσεκαρει σε ενα site που δινανε σε αλλο topic και μου εβγαινε οριακα στα 297.Τωρα τον εχω φορμαρει σε αλλο pc και του εχω περασει αρχεια. Μαλλον θα κοιταξω για κανα καινουριο τροφοδοτικο...
giorgos th. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 koita ta 297 pou sou ebgale einai se default leitourgia etsi?opoiodipote pousarisma na ekanes se kati ta watt auksanontai.ki an to psu sou einai mikro logiko einai tote na exeis problimatakia.
Xorxhs! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 ποιο site ειναι αυτο?με ενδειαφερει γιατι και εγω το εχω καποιες παρενεργειες οτανμ εβαλα την 6800 πανω
GIA_Blackmore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 ipopsin....koitame kai ta ampere pou vgazei i kathe grammi (idiatera i +12) oxi mono ta watt...
tolis86 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 poio site einai auto file mou pou sou ipologizei ta watt?
giorgos th. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 http://www.jscustompcs.com/power_supply/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.