katsekala Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Εχω Windows XP Pro Greek. Μετα απο το SP2 η σελιδα του Windows Update μου εμφανιζεται στα κογκολεζικα. Μπορει καποιος να βοηθησει?
sboo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 το ίδιο πρόβλημαμου παρουσιάζει κι εμένα. το κακό είναι ότι αν πας να κάνεις αλλάγή της κωδικοποίησης της σελίδας κολλάει το update... υπάρχει λύση???
Dikemou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 το ίδιο πρόβλημαμου παρουσιάζει κι εμένα. το κακό είναι ότι αν πας να κάνεις αλλάγή της κωδικοποίησης της σελίδας κολλάει το update... υπάρχει λύση??? na mathete "κογκολεζικα"! sorry gia to pneuma alla de kratithika!
MariaTs. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Είναι αυθεντικό το λειτουργικό ή είναι αντίγραφο; Τα αντίγραφα είναι που παρουσιάζουν προβλήματα!
Isle Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Αυτό να λέγεται, άμα τα Windows είναι σπασμένα να το ξεχάσετε το update.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Αυτό να λέγεται, άμα τα Windows είναι σπασμένα να το ξεχάσετε το update. Αυτό είναι δεδομένο δηλαδή; Γιατί ξέρω τουλάχιστον 10 άτομα με μη-αυθεντικά Windows XP Pro SP2 που μπαίνουν κα-νο-νι-κό-τα-τα στο WindowsUpdate και κατεβάζουν updates. ...
MariaTs. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 paredwse είναι δεδομένο για τα περισσότερα αντίγραφα! Κι εγώ είχα προσπαθήσει να κάνω δουλειά με Windows XP Pro αλλά... Άστα να πάνε! Αρκέστηκα στο Home Edition που είναι αυθεντικό και δεν έχω προβλήματα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 paredwse[/b'] είναι δεδομένο για τα περισσότερα αντίγραφα! [...] Συγγνώμη, εγώ προσωπικά πρώτη φορά το ακούω. Και από προσωπική εμπειρία μου με τέσσερα διαφορετικά λειτουργικά Windows XP Pro (και τελευταία μάλιστα με Windows που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα - μιλάω για τα Windows XP Pro Reduced Media Edition), το WindowsUpdate δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αυτό που με ενοχλεί κάπως είναι να παρουσιάζεται ως δεδομένο ένα "πρόβλημα" που κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι.
BadBoy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 MariaTs., εγώ ΠΟΤΕ μου δεν είχα αυθεντικά Windows (95, 98, ΜΕ, 2000, ΧΡ) και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ δούλεψαν και δουλεύουν στην εντέλεια. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το Windows Update. Μήπως έκανες κάτι εσύ και δε δούλευαν τα Windows; Ή στην τελική μπορεί να έπεσες όντως σε προβληματική κόπια (πράγμα σπανιότατο).
tech25 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 To problima me ta mi aythentika Windows einai to serial number. An to allakseis den exeis problima....
madsc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Να χαλαρώσουμε λίγο... Fact: Με αυθεντικά win δεν υπάρχει πρόβλημα σε windows update ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Fact: Με μη αυθεντικά win μπορεί να έχετε μπορεί κ όχι, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά μερικές φορές . Τον τρόπο για να το λύσετε αυτό όμως θα πρέπει να τον ψάξετε σε κάποιο άλλο forum/website. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.