Προς το περιεχόμενο

Freeware programma arxeiothetisis eikonwn??

chrisracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..."αρχειοθέτηση φωτογραφιών"...

...μπορείς να κάνεις και με τον Explorer των Windows, αλλά είμαι σίγουρος πως έχεις κάτι πιο "προχωρημένο" στο μυαλό σου...

δώσε μία περιγραφή του τί θες να κάνεις και σίγουρα θα πάρεις απάντηση :)

Δημοσ.

Εχεις δικιο... Εννοώ εύκολη ταξινόμηση ή ομαδική μετονομασία κλπ. Εχω ένα μεγάλο αριθμό από φωτογραφίες κ αποφάσισα οτι πρέπει να τις αρχειοθετήσω γιατι είναι σχεδόν εντελώς χύμα.... :D Επειδή προβλέπεται πολλή δουλειά ψάχνω για έναν τρόπο (ίσως κ πρόγραμμα) για πιο εύκολη αρχειοθέτηση...

Παράδειγμα: Επιλογή καποιων φωτογραφιών με κάποιο κριτήριο( πχ ίδια μάρκα / μοντέλο αυτοκινήτου). Στη συνέχεια να δίνεις ένα όνομα μια φορά κ να κάνει μετονομασία όλες τις φωτογραφίες που έχεις επιλέξει με το όνομα που δίνεις κ έναν αύξων αριθμό->

πχ μάρκα 01

μάρκα 02 κλπ...

Μάλλον ζητάω πάρα πολλά ε????? :oops:

Δημοσ.

mikaha, το έχεις χρησιμοποιήσει αυτό το prog ή/και το έχεις συγκρίνει με άλλα? Από την περιγραφή δείχνει *πολύ καλό*!

Δημοσ.

Από όσα έχω δοκιμάσει (γιατι μάλλον κάνουμε παρόμοιο project) κανένα δυστυχώς (ακόμα και από "σοβαρά" προγράμματα) δε με αφησε ικανοποιημένο. Το μόνο που με ενθουσίασε πραγματικά είναι το Imatch της Photools. Εκπληκτικό, κάνει τα πάντα αλλά δεν είναι free...

Δημοσ.

To cheez to eixa valei prin poly kairo alla den to xrisimopoiisa. Den ksero na sou po. Fainetai na einai to kalytero elliniko freeware programma gia arxiothetisi fotografion. (Tha mou peis den exoume kai alla :P )

Δημοσ.

Thanks για το ενδιαφέρον! Λόγω των ημερών δεν το έψαξα ακόμα...Μόλις δοκιμάσω το cheez θα σας ενημερώσω... Καλή χρονιά σε όλους!

Δημοσ.

Thanks για το ενδιαφέρον! Λόγω των ημερών δεν το έψαξα ακόμα...Μόλις δοκιμάσω το cheez θα σας ενημερώσω... Καλή χρονιά σε όλους!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο PC World είχε ενα προγραμμα που κάνει ακριβώς τη δουλεία που εψαχνα... Είναι το Name Dropper... Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...