Chris_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Υπαρχει τροπος να κατεβαζουμε παιχνιδια Flash απο καποια σελιδα?? π.χ. Θα μπορουσα να κατεβασω καποιο παιχνιδακι απο το http://ferryhalim.com/orisinal/
polaki Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 ψαξε για ενα προγραμμα που λέγεται SAVE FLASH, έχω την εκδοση 2.4.20 αλλά θέλει registration και δεν το έχω "αγοράσει" ακόμα γιατι δεν μου έχει χρειαστεί...
Gantalf_4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 To prog legetai Flash Saving Plugin kai tha to breis edo : http://www.kotsos.net sthn kartela Downloads
Chris_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Βιαστηκα λιγο.. Το κατεβασα το prog και το .swf player αλλα τα παιχνιδακια που εδωσα απο την παραπανω σελιδα δεν τα παιζει.....
migel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Κατέβασε τον Maxthon ( MYIE2 ) έχει επιλογή Flash Save .
Isis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Κατέβασε τον Maxthon ( MYIE2 ) έχει επιλογή Flash Save . αυτο το παιρνω ως πρωταπριλιατικο αστειο... καταρχας οταν βλεπεις καποιο flash αυτοματα αποθηκευεται στον υπολογιστη σου. κατα δευτερον , αν εχεις IE μπορεις να πατησεις δεξι κλικ/view source/κανε search για swf/κανε αντιγραφη και επικολληση το τελευταιο Path Οπου βρηκες το swf, στο τελευταιο path που υπαρχει στο url που υπαρχει το flash και μετα ολο το path αντιγραφη επικολληση σε εναν download manager για να το κατεβασεις.. τωρα αν εχεις Mozilla firefox τα πραγματα ειναι πολυ απλα.. tools/page info/media και κατεβαζεις το embed... τσαφ παφ...
migel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Κατέβασε τον Maxthon ( MYIE2 ) έχει επιλογή Flash Save . αυτο το παιρνω ως πρωταπριλιατικο αστειο... καταρχας οταν βλεπεις καποιο flash αυτοματα αποθηκευεται στον υπολογιστη σου. κατα δευτερον , αν εχεις IE μπορεις να πατησεις δεξι κλικ/view source/κανε search για swf/κανε αντιγραφη και επικολληση το τελευταιο Path Οπου βρηκες το swf, στο τελευταιο path που υπαρχει στο url που υπαρχει το flash και μετα ολο το path αντιγραφη επικολληση σε εναν download manager για να το κατεβασεις.. Και γιατί να κάνει όλη αυτή την επίπονη εργασία αφού μπορεί με ένα κλίκ να σώσει όποιο .SWF θέλει ? P.S. Όλα τα Flash αποθηκεύονται την ώρα που τα βλέπεις όπως λές , και για να τα βρείς πρέπει να κάνεις ορατά όλα τα αρχεία και τους φακέλους και μετά να μπείς στο Temporary Internet του λογαριασμού σου και να τα βρείς . ( C:\Documents and Settings\User Account\Local Settings\Temporary Internet Files ) Επίσης για μαζικό κατέβασμα .SWF υπάρχει και το FlashGet . Αυτά και Καλή Χρονιά .
Isis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 λεω αυτον τον τροπο επειδη καποιος μπορει να μην θελει να ανοιγει φακελους και κρυφα αρχεια. και πολλες φορες δεν αποθηκευονται εκει που λες. μπορει να μην αποθηκευονται καθολου ή να σβηνονται μολις κλεινεις την ιστοσελιδα. σε ορισμενα flash μου ειχε συμβει αυτο ( πριν 2,3 χρονια που δεν ηξερα απο broswers, τωρα ουτε που υπαρχει στο pc o ΙΕ ).
Chris_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιαααααααααααααα να σας πω κατι... Ασ μπει καποιος στην εξης σελιδα http://ferryhalim.com/orisinal/ και αν μπορεσει να κατεβασει καποιο απ' αυτα τα παιχνιδακια ας μου πει τον τροπο να το κανω και εγω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχου :roll:
dantouan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Pesta re Christaraaaaaaaaaaaaaaa.......lol
Isis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 κατι παραξενο συμβαινει. μαλλον ειναι φτιαγμενα με αλλο κωδικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.