sakis111 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Οι περισσοτεροι απο μας εχουμε εκατονταδες αρχεια με mp3 μουσικη. Γέμισα πολλα dvds με mp3s και τα έβαλα στο ντουλαπι μου. Μετά από μήνες όμως δε θυμόμουν ποια cds είχα και δεν ειχα καποιο απλο τροπο να τα αρχειοθετισω σε αρχειο .txt (εκτος του να αρχισω να γραφω στο Word ένα ένα τον καθε τίτλο του cd) ουτος ωστε με μια ματια να διαβαζω ποια cds εχω. Πριν λιγα λεπτά διαβάζοντας στο περιοδικό "Computer για ολους" ειδα να αναφερεται σε ενα προγραμμα οπου με πολυ πολυ ευκολο τροπο να εξαγεις τα περιεχομενα οποιουδηποτε φακελου και υποφακελου σε αρχειο κειμένου .txt ή HTML το οποιο να μπορεις να το τροποποιήσεις και στο τελος να το κανεις εκτυπωση. Επιτέλους θα ειχα τροπο να ξέρω με μια ματια τι cds έχω (και οτι αλλα αρχεια βεβαια εχω). Το προγραμματακι ειναι το "Printfolders". Ειπα να το εγκαταστησω και να δω τα αποτελεσματα. Επαθα την πλακα μου απο την ευχριστια του και την απλοτητα του. Ακομα και ενα μικρο παιδι μπορει να το χρησιμοποιήσει. Ειναι δωρεαν και μονο 384KB στην τελευταια του εκδοση 2.2 Το βρηκα στο http://www.Download.com αφου πρωτα εψαξα στο Google γραφοντας απλα Printfolders 2.2 Αν και το post θα μπορουσε να δημοσιευθει σε αλλο forum θεώρησα σκοπιμο να το βαλω εδω, μια και εγω χρησιμοποιησα το Printfolders πιο πολυ για την αρχειοθετηση των εκατονταδων cds και χιλιαδων τραγουδιων μου. Μεσα σε ενα λεπτο ενασχολησης ελυσα ενα δυσκολο προβλημα. Απίστευτο! [/b]
Lucifer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Βασικά αυτή τη δουλειά την κάνει και το Winamp... Αλλά όπως και να 'χει, ευχαριστώ sakis111, ότι έχουμε καλό είναι!
Godfath3r Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Το where is it? μάλλον είναι το κορυφαίο!!!!
ViPeRMaN Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 valte re MPEG Audio Collection na isixasei to kefali sas
migel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα. 1. MPEG Audio Collection Κορυφαίο πρόγραμμα αρχειοθέτησης ΜΡ3 ( Free ). 2. Where is it Κορυφαίο πρόγραμμα για οποιαδήποτε αρχειοθέτηση ( Νο Free )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.