_VIC_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Εχω την παραπανω καρτα και μολις ανοιγω το προγραμμα και παω να κανω scan κολλαει οχι ο υπολογιστης αλλα το προγραμμα και λεει δεν αποκρινεται.Δοκιμασα και μια αλλη την Pinnacle pctv stereo και κανει τα ιδια ενω σε αλλο μηχανημα δουλευουν και οι δυο κανονικα..Τι λετε να φταιει? Το συστημα μου ειναι το εξης Μ/Β Asus PSAD2 Prem ,Ram 2x512/533 DDRII,VGA X700 PRO pciexpress Σκεφτομαι μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα της συγκεκριμενης καρτας με την μητρικη μου..οποιος εχει καποια ιδεα ας μου πει.
nick_gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 gia dokimase na kaneis scan me mia apo tis epiloges p sou dinei energopoihmenes to test p kanei oti ta programmata kai o driver 8a paizoun kanonika to pernaei h bgazei error?
_VIC_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Το test το περναει κανονικα...Με τις δικες του επιλογες εκανα scan και παγωνει αμεσως.Επισης οταν μπω στα Preferences οτι και να πειραξω εκει μεσα οποιαδηποτε επιλογη παλι κολλαει..
nick_gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 kapou kanei coflict gia perna directx 9 kai ksanadokimase na peraseis tous drivers h karta paizei kala h ston device manager bgazei kana "!" ?
Mad_man Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Για δοκίμασε μη επίσημους drivers http://btwincap.sourceforge.net/download.html είναι καλύτερη από τους επίσημους εγώ έχω βρει την υγειά μου (Pinnacle pctv rave), μόνο που δεν μπορείς να κάνεις capture με το πρόγραμμα της Pinnacle άλλα με τρίτου κατασκευαστή. Δοκίμασε το πρέπει να κάνει κ για την pro αν oxi δοκίμασε το Βtspy (θα το βρεις στην ιδία σελίδα) για να κανεις custom card profile.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 sto site pinnacle tha breis arxeio pou sbinei ta panta apo registry sxetika me pinnacle gia na einai katharo to pc sou kai meta new drivers apo to site kai xanadokimase.episis dokimase na allaxeis slot kai na kliseis oti programmata trexoun kato dexia stin ora.klise firewall norton ktl ktl
dtasop Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 θα σε συμβουλευα εαν μπορεις να χρησιμοποιησεις το εξης προγραμμα΅: Cris Tv Pro (http://www.chris-tv.com/) Einai isos to pio teleio programma
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 ama thelei auto tote to allo den mas dinei boitheia.pantos to studio 9 to theoro apo ta apla kai apo ta korifi.auto pou les proti fora to akouo.einai freeware i apo kana dc++ pali?malon apo ekei dioti freeware tetoio program diskolo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.