trifonas2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα,υπάρχει κάποιο site αντίστοιχο και πιο φτηνό στο διαδίκτυο.Πέρα του ότι μου κοστίζουν ακριβά αυτά που θέλω να κατεβάσω με περιορίζει και χρονικά αυτό το site .Ευχαριστώ πολύ.
-nick- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 hmmm oxi akribos alla gia des auto : http://s11.yousendit.com/default.uplx mporeis na anebaseis ena arxeio me megethos mexri 1GB {!} ,alla meta o allos prepei na to katebasei entos 10 imeron nomizo... den exei periorismo sto bwidth, apo oso ksero
xela Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 σήμερα γράφτηκα κ εγώ στο streamload.αλλά δεν ξέρω πως χρησιμοποιείται.πήγα στο help αλλά δεν έβγαλα άκρη.μου λέτε πως ζητάω αυτά που θέλω να κατεβάσω? ευχαριστώ...
xela Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 trifonas2 συγνώμη που δανείστηκα το Post σου αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω άλλο...k μιας κ το είδα έβαλα την ερωτησή μου....
Founes Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 trifonas2 den nomizw na paizei kati allo me unlimited storage... sto streamload stoixizei ~4E to mina to 1Gb kai ~8E to mina ta 10Gb downloading me unlimited storage... apo ti stigmi loipon pou eisai diatethimenos na plirwseis den nomizw oti einai kai tooso akrivo. emena pantos me exei volepsei para poly... xela to streamload den einai kapoio idos p2p. stin ousia einai ena mail account sto opoio kapoioi anevazoun diafora (zips, mp3, exe) kai mporoun na ta stiloun se allous streamload users. prepei loipon na zitiseis apo kapoion pou exei auto to opoio se endiaferei na sou to stilei...
sarisn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Και μένα με έχει βολέψει απίστευτα. Χαλάλι τα 8 ευρώ το μήνα για 10 GB.
trifonas2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 θέλω να κατεβάσω 500 GB δηλαδή 400 ευρώ
ThomasD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Posaaa?? 500GB? Tosa polla? Kai mono sto streamload mporeis na ta vreis ola auta? Arxise na psaxneis kai allou giati se vlepo xreokopimeno. Ektos an einai toso simantika gia sena (logo douleias i kati paromoio) pou ti na po, isos na aksizoun ta 400 euro. An tha sou ta steilei kapoios sigkekrimena, dokimase to yousendit, tha se sosei afou einai free.
sarisn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 trifonas2, το σχέδιο του Ανάν για τη Κύπρο θα κατεβάσεις??? :P:P
Founes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 thes twra na mas peis oti kapoios tha sou stilei 500Gb se streamload account ??? i tha prepei prwta na ta anevasei ekei ?
trifonas2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Exo se acc toy streamload 500 giga kai thelo na ta katevaso apeythias h meso allis diadromis.Oxi me th mia vevea.
doc1000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Τρύφωνα δεν καταλαβαίνω τί εννοείς με τον όρο "θέλω να κατεβάσω 500Giga απευθείας ή μέσω άλλης διαδρομής... Αν εννοείς να στείλεις τα GB σου σε κάποια άλλη εταιρεία σαν την streamload και να τα κατεβάζεις απ' εκεί τζάμπε μάλλον ξέχνα το γιατί στη streamload μπορείς μόνο να στείλεις σε άλλους λογαριασμούς streamload και μόνο... Τώρα όσον αφορά τον όγκο των GB σίγουρα το να κατεβάσεις 500Giga μέσω streamload είναι ασύμφορο. Δες όμως αν όντως τα χρειάζεσαι όλα αυτά και αν μπορείς να τα βρεις από κάπου αλλου. πχ ταινίες ή games μπορείς να τα βρεις κατα πάσα πιθανότητα σε p2p. Και νομίζω ότι αυτά κυρίως γεμίζουν τα GByte σου. Τώρα για τα mp3-albums αυτά είναι δύσκολο να τα τα βρεις από p2p αλλα δε νομίζω ότι πιάνουν τόσο όγκο. Το πολύ 100ΜΒ το album. Άρα με μια συνδρομή των 8euro κατεβάζεις πάνω από 100albums. Νομίζω καλά είναι ε? Επίσης, και να έβρισκες κάποια φθηνότερη αντίστοιχη υπηρεσία απ' την streamload το θέμα είναι ότι αυτή είναι πλέον το standard και όλα τα forums στέλνουν μόνο σε λογαριασμούς streamload. Οπότε δώρον-αδωρο και να είχες τζαμπέ "μήτσος" αντί για streamload !...
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 paidia opoios mporei as mou steilei ena PM me ta forum pou paizoun.. exo to greekmania kai to greekforum... I need some more kurios KSENA!!
trifonas2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 @doc1000 ακριβώς όπως τα λές είναι ,το κατάλαβα και εγώ μετά από λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ,ποιό p2p για ταινίες ή games προτείνεις; @polaki αυτά τα forum ξέρω και εγώ,αν ανακαλύψεις κάτι στείλε PM και σε εμένα pls.
sol_power Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 ------Mporo na katevazo 3500GB meso streamload gia oso kairo thelo kai xoris na xreonomai ????? -------TSSS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.