Καριώτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Μπορεί να μου κάποιος γιατί όταν γράφω πάνω σε αυτά τα DVD disc ,τα οποία είναι DVD-R, μια ταινία που την έχω φτιάξει με το Pinacle την παίζει μια χαρά και όταν αντιγράψω μια ταινία ''άλλη'' δεν την παίζει καθόλου;ή την παίζει με παράσιτα;
Dreamstorm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Μπορείς να γίνεις περισσότερο αναλυτικός; Τι dvd-rw έχεις, τι εννοείς με το "άλλη";Από αγορασμένο dvd; Πάντως όσο μπορείς να αποφεύγεις αυτά τα ##@#% princo. Τα χρησιμοποιούσα και τώρα μακριά...φρίκη.
Καριώτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Έχω ένα dvd rw sony dru 500 ναι εννοώ του εμπορίου με την λέξη ''αλλη''
The Crow Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2005 Τα Princo είναι για πέταμα!!Δοκίμασε άλλη μάρκα.TDK ας πουμε.
sboo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 μακρυά από τα Princo!!! είναι φόλα... TDK,Maxell, Taiyo Yunden είναι τα πιο αξιόπιστα.
sotris99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 μακρυά από τα Princo!!! είναι φόλα... TDK' date='Maxell, Taiyo Yunden είναι τα πιο αξιόπιστα.[/quote'] Πέτα τα princo!!! Χειρότερα δισκάκια από αυτά δεν υπάρχουν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.