Προς το περιεχόμενο

Windows XP - Δεν λειτουργούν τα Screensaver!!!

The_Mentor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Ότι και να κάνω δεν ενεργοποιούνται τα Screensaver από το πιο απλό (blank) μέχρι και εγώ δεν ξέρω τί!

Επίσης Δεν ενεργοποιείται και το Turn off monitor (20min ρύθμιση) πράγμα που με κάνει να υπολογίζω κάποιο πρόβλημα από την διαχείριση ενέργεια αλλά δεν ξέρω τί...

Καμιά βοήθεια.

Δημοσ.

ή εχεις παρει ιο ή εχεις πειραξει καποια ρυθμιση. κανε επανεγκατασταση των windows ή κανε επαναφορα.

Δημοσ.

Κι εμενα μου εχει τυχει να μην ενεργοποιουντε στον καθορισμενο χρονο αλλα οταν παω και τους πειραξω λιγο + - τον χρονο και πατησω ΟΚ επανερχοντε...Μεχρι να το ξανακανουν... :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Γιάννη, στην προεπισκόπηση δουλεύουν κανονικά. Ούτε πείραξα καμια ρύθμιση για να κάνω ζημιά.

Η επανεγκατάσταση μπορεί να λύσει το πρόβλημα αλλά είναι η τελευταία πράξη...

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν λειτουργεί και το turn of monitor κάτι που λέει μάλλον για πρόβλημα με τον διαχειριστή ενέργειας αλλά αυτό είναι δυνατόν να επηρεάζει τα screensaver?

Δημοσ.

Τίποτε, ξαναέβαλα SP2 μήπως και αλλάξει κάτι, πείραξα ρυθμίσεις, εκανα κόλπα με προγραμματάκια που ασχολούνται με registry αλλά τίποτε. Το ρημάδι πείσμωσε και δεν βάζει screensaver που να χτυπάς τον Κ... κάτω.

Δημοσ.
Εμένα δεν λειτουργούν όταν είναι ανοικτός ο Media Player.

Το έκανε και πριν το Service Pack 2.

Τελικά έχει επιλογή μέσα στον Media Player για τον screen saver.

The_Mentor, δεν νομίζω όμως να είναι αυτό που ψάχνεις...

Δημοσ.

Μπά, όχι, διότι το media player δεν το έχω σχεδόν ποτέ ενεργοποιήσει (χρησιμοποιώ το quintiessential).

Τελικά μόνο το format θα το διορθώση :(

• 3 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...