Προς το περιεχόμενο

Program gia eidopoihsh!

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.Θέλω όποιος ξέρει να μου πεί ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ ενώ είμαι συνδεμένος στο Internet να βλέπω οτι κάποιος καλεί το τηλέφωνο, ώστε να μην χάνω κλήσεις.Έχω εσωτερικό modem και pstn γραμμή.(Η αναμονή κλήσεων είναι ενεργοποιημένη στην γραμμή, δεν ξέρω αν χρειάζεται και αυτο!)

Τhanx προκαταλαβολικά!

Δημοσ.

Αν το modem σου ειναι v92 τότε λογικά πρέπει να έχει δικό του software γι' αυτή τη δουλεία. Αν είναι v90 τότε λίγο δύσκολο.

Δημοσ.

file mou me v90 diskolo to program....

pantws an exeis exwteriko modemaki me polla lambakia :lol: isws ena apo auta einai associated me tin anamoni sou.....sto diko mou as poume otan me pairnei kapoios til anabosbinei ena lambaki osi wra einai o allos stin anamoni....alla an prepei na koitas kathe 3 k ligo to modem tote katantaei m@@@a....egw apla to anakalipsa tixaia alla pote den to xrisimopoiisa....

sorry molis twra eida oti anaferese se eswteriko :lol:

Δημοσ.

Για NETMOD δοκιμασε το netMOD clip

δουλευει μονο με USB

p.x εχω το netmod σε usb & φορτωνει αυτοματα το netmod clip (netmod USB) και μου λεει οποτε ειναι ON το pc της κλησεις που εχω. (ωρα,αριθμος,περιοχη,ονομα)

και εχω και συνδεμενη και τη serial του netmod (netmod win200/xp) για να εχω internet ISDN.

για απλο MODEM V92 δοκιμασε το Advance Call Center v5.5

ειναι πολυ καλο μπορεις να το ρυθμισεις ετσι ωστε οταν σε καλει καποιος απο τον καταλογο με τα τηλεφωνα που εχεις βαλει να σου δειχνει το ονομα,τηλ,κτλ στο desktop και με ηχο που του εχεις βαλει εσυ π.χ να σου λεει το ονομα.

Δημοσ.

Thanx για τις απαντήσεις παιδιά!!!Θα δοκιμάσω το Advance Call Center μιας και το software apo to modem ουτε ξέρω που βόσκει... :D

ΥΓ:Χρειαζεται στο μόντεμ να έχω συνδεμένη και την συσκευή του τηλεφώνου?Ή μπορεί να είναι και στην "κεντρικη"?(απ'όπου ξεκινάει το τηλέφωνο και το ιντερνετ?-διπλή πρίζα-)

Δημοσ.

δουλευει μονο με USB

p.x εχω το netmod σε usb & φορτωνει αυτοματα το netmod clip (netmod USB) και μου λεει οποτε ειναι ON το pc της κλησεις που εχω. (ωρα' date='αριθμος,περιοχη,ονομα)

και εχω και συνδεμενη και τη serial του netmod (netmod win200/xp) για να εχω internet ISDN.

[/quote']

otan les ti serial tou netmod ti ennoeis?yparxei antistoixo kalwdio oxi usb?An nai poso kostizei?to programmataki einia fovero kai pistevo pws aksizei poly!

Δημοσ.

Παιδιά για ειδοποίηση ότι σας καλεί κάποιος ενώ είστε στο internet με απλή PSTN γραμμή δοκιμάστε το πρόγραμμα "Faxtalk net on hold"

Εγώ ενα εσωτερικό generic soft56k modem είχα της πλάκας και δούλεψε άψογα! Θέλει όμως να ενεργοποιήσετε και την αναμονή κλήσης καλώντας απ' το τηλέφωνο *43#

Μόλις με καλούσε κάποιος ενώ είχα κατειλημμένη τη γραμμή, κουδούνιζαν τα ηχεία μου στον ήχο τηλεφώνου και μου έδειχνε το προγραμματάκι ποιος με κάλεσε. Δεν είχα βέβαια βάλει την αναγνώριση κλήσης αλλιώς θα έβλεπα πιστεύω και το νούμερο του.

Τώρα με dsl ησύχασα απ' αυτα αλλα για PSTN είναι σωτήρια λύση!

Ειναι και πανεύκολο στη χρήση! :D

Δοκιμάστε το !

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

δουλευει μονο με USB

p.x εχω το netmod σε usb & φορτωνει αυτοματα το netmod clip (netmod USB) και μου λεει οποτε ειναι ON το pc της κλησεις που εχω. (ωρα' date='αριθμος,περιοχη,ονομα)

για απλο MODEM V92 δοκιμασε το Advance Call Center v5.5

ειναι πολυ καλο μπορεις να το ρυθμισεις ετσι ωστε οταν σε καλει καποιος απο τον καταλογο με τα τηλεφωνα που εχεις βαλει να σου δειχνει το ονομα,τηλ,κτλ στο desktop και με ηχο που του εχεις βαλει εσυ π.χ να σου λεει το ονομα.[/quote']

synedesa to netmod seiriaka.Borw na xreisimopoiw to prog otan einai sto net me to netmod?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Kalimera

exw pstn kai ekswteriko Us Robotics modem me v90

yparxei kapoio freeware programma pou na me eidopoiei gia eiserxomenes klhseis?

to "Faxtalk net on hold" einai trial gia 15 meres kai meta prepei na to agoraseis.

Euxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...