gmeles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Έχουμε και λέμε... Έχουμε από την μία το RDBMS της Oracle το οποίο κρατάει όλες τις λογιστικές κινήσεις κτλ των εταιρειών του ομίλου και από την άλλη έχουμε μία Access η οποία έχει κωδ. Προϊόντων , βουλγάρικες περιγραφές και τιμές προϊόντων σε Λέβα. Αυτό που θέλω είναι να έχω ένα .rpt το οποίο να παίρνει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για την έκδοση ενός τμολογίου από την Oracle πλην των περιγραφών και των τιμών που θα τα παίρνει από την Access. Αυτό το έχω κάνει το πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι επειδή είναι δύο διαφορετικές "βάσεις" το crystal δεν μπορεί να ανανεώσει αυτόματα στο runtime τα δεδομένα που τραβάει . Η bussiness objects στο site της προτείνει το εξής http://support.businessobjects.com/library/kbase/articles/c2010371.asp Αυτό όμως περνάει μόνο τα logon infos της Oracle σε όλα τα tables όποτε πάλι δεν γίνεται τίποτα γιατι η Access χτυπάει. Αυτό που θέλω δηλαδή είναι να μάθω αν και πως γίνεται να περάσεις μέσα σε ένα .rpt , logon infos από δύο διαφορετικα RDBMS Thanks in advance
vagpap Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δοκίμασες να βάλεις 2 αντικείμενα τύπου crTable με διαφορετικά connectionInfo και στοιχεία για κάθε ένα? (ένα που να κοιτά στην Oracle και ένα που να κοιτά στην Access). Στο for{} που σου δίνει θα τα διαβάζει και θα τα περνάει στο report. Αντιστοίχως, αν δεν χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή αλλά απευθείας τα CrystalReports, κάνε δύο διαφορετικά connections και πέρνα στο καθένα τα αντίστοιχα credentials (το έχω δοκιμάσει με SQL Server - Access και δουλεύει σίγουρα)
random Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 απο crystal δεν ξερω τιποτα, απλα μια ιδεα.. αν βλέπεις την oracle μεσα απο την access (odbc), θα μπορουσες να φτιαξεις ενα linked table προς τα oracle data, ενα query για το join των πινακων (access - oracle), και να βασιστει το report στο access query.
gmeles Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 random αυτό που πρότεινες παίζει κανονικά και σε ευχαριστώ πολύ. vagpap για λόγους περιέργειας και επειδή μου κάνει πιο επαγγελματικός ο τρόπος σου μήπως μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες. Ας υποθέσουμε ότι η mdb είναι στο root και χωρίς κωδικό ενώ η Oracle έχει κωδικό και όνομα χρήστη vagpap
vagpap Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δώσε μου λίγο χρόνο να το ετοιμάσω και με το καλό του χρόνου θα το έχεις (μιας και έκανες την δουλειά σου) Καλή χρονιά
gmeles Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Περιμένω λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.