Προς το περιεχόμενο

Vampire Bloodlines Problem

robo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw agorasi kai egw to Bloodlines alla den mporw na to paiksw me tpt sta windows xp gr me sp2 kathe fora pou to trexw mov vgazi to eksis minima stin othoni :

out of range

H:31-70kHz

V:50-99Hz

PC display settings correct?

kai meta den dixni tipota. ti mporw na kanw gia na trexw to paixnidi

to pc moy ine P4 1.5Ghz 512MB DDR GeForce Fx 5200 128 Mb DDR.

Δημοσ.

Πάντως παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε για το official patch 1.2 που βγήκε, αλλά εμένα δεν μου έλυσε τίποτα. Για να το τελιώσω μόνο με το unofficial το κατάφερα.

Δημοσ.

EXSARXEIA_CITY, μην ανησυχείς, η διάρκειά του είναι πολύ καλή, πάντως εξαρτάται και από εσένα, δηλαδή κατά πόσο θα παίζεις μόνο την κύρια υπόθεση ή θα αναλαμβάνεις και τις περιφεριακές αποστολές. Το θεωρώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια από όλες τις απόψεις, έχει μια από τις επιβλητικότερες ατμόσφαιρες, δυνατούς και έξυπνους διαλόγους και δεν ξέρω αν έχεις δει την αποστολή στο Ocean House Hotel, είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει σε παιχνίδι, σχεδόν κινηματογραφικό.

Μακάρι να μην είχε τα bugs... είναι μια αποστολή που μόλις την τελιώνεις crashάρει πάντα! Γιαυτό για να είσαι προετοιμασμένος κατέβασε το unofficial patch, αλλιώς μπορεί να την πατήσεις σαν εμένα. Χρειάστηκε να ξαναπαίξω ένα ολόκληρο κομμάτι από την αρχή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις πήρα αυτό το παιχνιδάκι γιατί άκουσα πολύ καλά λόγια. Μου εμφανίζει όμως το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με robo. Δηλαδή βγάζει Out of scan range & παρόλα αυτά ακούω να τρέχει από πίσω το παιχνίδι. Άλλα αναλύσεις κτλ. αλλά τίποτα.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για το τι πρέπει να κάνω ακριβώς με τους forceware γιατί μάλλον κάτι δε κάνω σωστά Exsarchia CIty.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Paidia brika tin lisi osoi exete problima tha kanete deksi klik stin othoni idiotites->settings->advanced->meta epilegete tin kartela tis nvidia px.geforce fx pou grafei i dikia mou kai epeita apo tis epiloges tis nvidia epilegete iperbaseis rithmou ananeoseis kai meta energopoiite tin epilogi parakapsirithmon ananeosis kai epeita pate kai stis eksis analiseis bazete san rithmo ananeoseis 60hz oi analiseis einai 640x480 800x600 kai 1024x768 epeita trekste to paixnidi kai mallon tha trexei kanonika meta mporeite na allaksete tis rithmiseis stis arxikes stous rithmiseis arkei na trexei

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

re paidia egw to paizw to paixnidi kai exw vgalh polles apostoles.eytyxws eir8e o 8eios mou kai mou to katevase,giati k egw eixa to idio provlhma.exw kolisi allou omws an mpoeite vw8hste me,exw kolisi sto domatio me to reuma pou exei nero klp.an kserete peite mou yparxei lush h na to arxhsw apo thn arxh;;;

eyxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...