MoUCLAs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2001 ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 2 PC ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ COLIN MCRAE 2....MESA STO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ NETWORK....<BR>ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕ....ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
MoUCLAs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2001 den ginete.....??????<BR>den to exei dokimasei kaneis....???
MTS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2001 Exw paiksei se LAN me hub kai 4 pc.<BR>Logika 8a ginete kai me paralili me 2 de vlepw to logo giati oxi!
Vasilius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2001 Psakse sto search gia pc syndesh mesw serial kai usb.<P>Tha sto pw sta grhgora.<BR>Go to-Control Panel-Network-Properties-Add-IPX-Kane Restart-Mpes sto Bios-Vale thn Parralel mode se ecp-Kane reboot.Mpes sta windows-go to start-find-dcc-treksto.<BR>H serial exei mikrh taxythta kai den tha sto synistousa.<BR>H parrallel ftanei ta 800kb se ecp...<BR>Oi idies rythmiseis kai sta dio pc.<BR>Afou trekseis to dcc kai sta dio computers,vale to ena slave kai to allo master sthn pallalel panta.<BR>Afou ginei h syndesh trekse opoio game thes go multi then network kai kane create/join.<BR>An sou zhtaei ip adress tote.<BR>Go to c:\windows\WINIPCFG.exe<BR>Tha sou diksei thn ip adress.<BR>Afta an exeis erwthseis...rwta.
MoUCLAs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2001 loipon katarxas otan paw na balw to ipx epilegw prota to protocol pou leei...meta microsoft kai meta ipx....to kaneio egkatastash kai kanei restart...<BR>otan kanw search gia to dcc den briskei tipota....<BR>poy kanw la8os????<P><BR>please help
plaketokofths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 paizei kaneis paidia akoma cmr2 na mazeutoume?
alezou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 paizei kaneis paidia akoma cmr2 na mazeutoume? Egw idi zestainw ta lastixa!!
plaketokofths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Egw idi zestainw ta lastixa!! me esena 8a ta poume sto warm up tote opote 8elhseis xana, giati gia kanoniko skelos dn se vlepw akoma etoimo
ilgeorg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Προσπαθώ να παίξω διαδικτυακά, μέσω TCP/IP, με ένα φίλο μου ακολουθώντας τις οδηγίες του παιχνιδιού, αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν απαιτείται κάποια επιπλέον ρύθμιση; Ευχαριστώ
plaketokofths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 αναφέρεσαι στο colin mc rae 2 έτσι? Αν ναι, είναι πολύ απλό. Είτε παίζετε μέσω τοπικού δικτύου είτε μέσω ιντερνετ, θα αποφασίσετε ποιος από τους 2 θα είναι host. Αυτος που είναι host φτιαχνει τις ιδιοτητες του lan. O client τώρα επιλέγοντας κι αυτός το tcp/ip κάνεις search for sessions εκει θα του ζητηθεί η ip του host, οπότε βάζει την ip(αν δεν ξερεις πως να τα βρεις πες μου να σου πω). Ο host δεν βάζει καμμιά ip απλά φτιάνχει την πίστα και περιμένει στο "δωμάτιο" αναμονής. Την πρώτη φόρα θα πρέπει να ρυθμίσετε τα firewalls σας (αν εχετε ενεργοποιημένο των windows και αυτό) για το παιχνίδι. Κανονικά πρέπει να σας βγάλει το blocka-ρισμα αυτόματα. Για δοκίμασε τώρα και εδώ είμαστε.
ilgeorg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την αμεση απαντηση. Τα είχα δοκιμασει πριν στειλω το μηνυμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ δημιουργείται το session με host, ο άλλος δεν μπορεί να το δει. (Το firewall ρυθμιζμένο στο trusted για τη δεδομένη IP και δε βγαζει μπλοκαρισμα) Εάν γνωρίζεις ή υποθέτεις κάτι άλλο, ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ!
Blackman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 εγώ, ο αδερφός μου και ο κολητός μου παίζουμε μέσω AWMN... αλλά που το ξέθαψες αυτό...από το 2001
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.