Προς το περιεχόμενο

Nvidia Or Ati Radeon

_VIC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ... με μια Ultra που φέρει 2 connectors... είσαι πολύ οριακά!

Τονίζω όμως ξανά... σε όλα τα forums ανά τον πλανήτη.. τα PSU με διπλό 12V rail ΔΕΝ κάνουν για AMD64!!! Δυστυχώς και το CPU αλλά και η GPU ταπεινώνουν.. τη 12άρα γραμμή.. οπότε τα 15Α που αναφέρεις είναι πολύ λίγα! Ακόμα και από την AMD προτείνουν για configurations σαν τα δικά μας.. πάνω από 20Α.. ενώ για να μπορείς να κάνεις overclocking θέλεις πάνω από 25Α για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..

Για να καταλάβεις το προηγούμενο μου ήταν ένα Q-tec 500W με 18Α στο 12V rail... και ζοριζόταν άσχημα.. :cry:

Li'louie.. για τη μνήμη με τις Samsung φτάνω μάξιμουμ τις ταχύτητες με χαλαρωμένα timings... με κάτι Ballistix που είχαν πέσει στα χέρια μου.. δούλευε στα 2.68Ghz σταθερότατα.. αλλά δεν πιστεύω ότι το όφελος στις επιδόσεις μου δικαιολογεί το απαιτούμενο ποσό για να τις πάρω.. :wink: Μια χαρά είμαστε και τώρα.. τερατάκι είναι ούτως ή άλλως το μηχάνημα.. :twisted:

Yositoshi 8) αν πας για hardcore o/c τοτε βεβαιως θα πρεπει να εχεις πανω απο 25Α. Το παραδειγμα ομως με το Q-TEC τι το ηθελες; Αυτο ειναι ωρολογιακη βομβα oxι psu :D

Το TT τουλαχιστον σε εμενα εχει σταθεροτατες τασεις και ειμαι υπερευχαριστημενος απο την αποδοση του για τα λεφτα που εδωσα.Σε κανα μηνα παντως παω για Antec 550 τουλαχιστον για το κυριο rig... :)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνώ... με μια Ultra που φέρει 2 connectors... είσαι πολύ οριακά!

Τονίζω όμως ξανά... σε όλα τα forums ανά τον πλανήτη.. τα PSU με διπλό 12V rail ΔΕΝ κάνουν για AMD64!!! Δυστυχώς και το CPU αλλά και η GPU ταπεινώνουν.. τη 12άρα γραμμή.. οπότε τα 15Α που αναφέρεις είναι πολύ λίγα! Ακόμα και από την AMD προτείνουν για configurations σαν τα δικά μας.. πάνω από 20Α.. ενώ για να μπορείς να κάνεις overclocking θέλεις πάνω από 25Α για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..

Για να καταλάβεις το προηγούμενο μου ήταν ένα Q-tec 500W με 18Α στο 12V rail... και ζοριζόταν άσχημα.. :cry:

Li'louie.. για τη μνήμη με τις Samsung φτάνω μάξιμουμ τις ταχύτητες με χαλαρωμένα timings... με κάτι Ballistix που είχαν πέσει στα χέρια μου.. δούλευε στα 2.68Ghz σταθερότατα.. αλλά δεν πιστεύω ότι το όφελος στις επιδόσεις μου δικαιολογεί το απαιτούμενο ποσό για να τις πάρω.. :wink: Μια χαρά είμαστε και τώρα.. τερατάκι είναι ούτως ή άλλως το μηχάνημα.. :twisted:

Yositoshi 8) αν πας για hardcore o/c τοτε βεβαιως θα πρεπει να εχεις πανω απο 25Α. Το παραδειγμα ομως με το Q-TEC τι το ηθελες; Αυτο ειναι ωρολογιακη βομβα oxι psu :D

Το TT τουλαχιστον σε εμενα εχει σταθεροτατες τασεις και ειμαι υπερευχαριστημενος απο την αποδοση του για τα λεφτα που εδωσα.Σε κανα μηνα παντως παω για Antec 550 τουλαχιστον για το κυριο rig... :)

Δημοσ.

Πολλά ακούγονται για κάποιες τελευταίες παρτίδες από Antec ότι έβγαλαν προβλήματα και καιγόντουσαν... Κοίτα το... Εμένα πάντως ο Ματσούκας δεν μου έδωσε γιατί του έβγαλαν πολλά προβλήματα.. και πήρα το Tagan από αλλού (γιατί αυτού του είχαν τελειώσει)..

Για εμένα αξίζουν τα tagan, enermax, thermaltake.. και μετά τα antec :roll:

Δημοσ.

Παιδια εμένα το δικό μου 300αρι τροφοδοτικό της ANTEC είχε χαλάσει και επειδή η ελληνική αντιπροσωπεία "Entercom" είχε φεσώσει την ευρωπαική ΑΝΤEC δεν τους έστελναν antec ούτε για δείγμα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθώ αφάνταστα πάνω από 6μηνες!

Το είχα στείλει στην αντιποσωπεία entercom μέσω του μαγαζιού "Τεχνόραση" στη Θεσ/νικη και μου έλεγαν όλο χοντρά ψέμματα ότι "το περιμενουμε από στιγμή σε στιγμή απ' την Ολλανδία!"

Μετά από επικοινωνία μου όμως με Ολλανδία μου αποκάλυψαν ότι η Ελληνική αντιποσωπεία τους χρωστούσε χρήματα... Μου έστειλαν τελικά καινούριο απευθείας από Ολλανδία αλλα το τί τράβηξα μην τα ρωτάτε...

Η δε ελληνική entercom ακόμα "τα περιμένει"! Και δεν ήταν μονο το δικό μου αλλά και άλλα πελατών της "Τεχνόρασης" απ' όπου το είχα αγοράσει.

Το έχω ακόμα σφραγισμένο αλλα δεν ξέρω αν θα αντέξει σε αναβάθμιση με Athlon64 και 6600GT...

Γι' αυτό καλύτερα μακρυά από antec!

Δημοσ.
Για να καταλάβεις το προηγούμενο μου ήταν ένα Q-tec 500W με 18Α στο 12V rail... και ζοριζόταν άσχημα.

Πες μου μόνο ΠΟΣΑ πλήρωσες για αυτό το 8ο θαύμα της τεχνολογίας και θα σου απαντήσω. :lol:

Δημοσ.
Παιδια εμένα το δικό μου 300αρι τροφοδοτικό της ANTEC είχε χαλάσει και επειδή η ελληνική αντιπροσωπεία "Entercom" είχε φεσώσει την ευρωπαική ΑΝΤEC δεν τους έστελναν antec ούτε για δείγμα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθώ αφάνταστα πάνω από 6μηνες!

Το είχα στείλει στην αντιποσωπεία entercom μέσω του μαγαζιού "Τεχνόραση" στη Θεσ/νικη και μου έλεγαν όλο χοντρά ψέμματα ότι "το περιμενουμε από στιγμή σε στιγμή απ' την Ολλανδία!"

Μετά από επικοινωνία μου όμως με Ολλανδία μου αποκάλυψαν ότι η Ελληνική αντιποσωπεία τους χρωστούσε χρήματα... Μου έστειλαν τελικά καινούριο απευθείας από Ολλανδία αλλα το τί τράβηξα μην τα ρωτάτε...

Η δε ελληνική entercom ακόμα "τα περιμένει"! Και δεν ήταν μονο το δικό μου αλλά και άλλα πελατών της "Τεχνόρασης" απ' όπου το είχα αγοράσει.

Το έχω ακόμα σφραγισμένο αλλα δεν ξέρω αν θα αντέξει σε αναβάθμιση με Athlon64 και 6600GT...

Γι' αυτό καλύτερα μακρυά από antec!

otan den bgazeis akri me ellada pas exoteriko kai telioneis.ego etsi ekana me skliro pou edo me gionan epidi itan apo laptop.b:)gia to thema tis karta ixa geforce kai mou tin espase kai pira ati.

Δημοσ.

Σορρυ για το triple post :shock:

Τεσπα δεν ξερω τι προβληματα αντιμετωπισατε ή πιθανως να μαθατε για καποια παρτιδα ΑΝΤΕC ομως εγω αν ειναι να παρω καλυτερο τροφοδοτικο θα παω μονο για ANTEC.

Μην γενικευουμε ετσι καταστασεις και σπιλωνουμε εταιριες με τεραστιο ονομα στον χωρο ... :)

Δημοσ.

Τεσπα δεν ξερω τι προβληματα αντιμετωπισατε ή πιθανως να μαθατε για καποια παρτιδα ΑΝΤΕC ομως εγω αν ειναι να παρω καλυτερο τροφοδοτικο θα παω μονο για ANTEC.

Μην γενικευουμε ετσι καταστασεις και σπιλωνουμε εταιριες με τεραστιο ονομα στον χωρο ... :)

Πέραν κάποιων εξαιρέσεων, ότι πληρώνεις παίρνεις. Αναμένω φυσικά στο ακουστικό μου για την τιμή του Q-tec :lol: :lol:

Δημοσ.

Πέραν κάποιων εξαιρέσεων' date=' ότι πληρώνεις παίρνεις. Αναμένω φυσικά στο ακουστικό μου για την τιμή του Q-tec :lol: :lol:[/quote']

Eμαθα οτι βρηκαν μια ντουζινα στην γιαφκα της Δαμαρεως.Ειχαν χρησιμοποιηθει σε πολλες τρομοκρατικες ενεργειες :lol: ROFL

Δημοσ.

Ailoure το ξέρω ότι με 40ευρώ βρωμάει πολύ η δουλειά.. και με τίποτα δεν παίρνεις τροφοδοτικό 500Watt της προκοπής... :wink:

Για τα Antec... ο μόνος λόγος που διάλεξα το Tagan ήταν ότι δεν είχα βρει κανένα αρνητικό σχόλιο.. παρά μόνο θετικά.. ενώ έχουν ήδη αρχίσει να ζητώνται πολύ και κατά Αμερική μεριά.. Βέβαια οι κύριοι λόγοι ήταν 2.. Πρώτον η 3ετής εγγύηση.. και δεύτερον το ότι το truepower με το front panel έβγαινε στα 180ευρώ.. ενώ το Tagan με ίδιες τάσεις έβγαινε στα 112ευρώ :roll: Δόξα το Θεό.. δεν ζεσταίνεται.. και το βασικότερο δεν ακούγεται καθόλου (επιτέλους έχω AMD σύστημα που δεν κάνει καθόλου θόρυβο.. :D :lol: )..

Τώρα για το θέμα αξιοπιστίας.. μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι σε αρκετά forums είδα πολλά Posts που ανέφεραν "κάψιμο" αρκετών truepower... ενώ επίσης πρόσεξα ότι όλα ήταν γραμμένα σε σχετικά κοντινές ημερομηνίες.. :roll: Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι παίζει.. αλλά δεν ήθελα ούτε για πλάκα να το ρισκάρω.. μιας και είμαι μέγα γκαντεμόσκυλο.. :cry:

Δημοσ.

re vego..ti sto diako 8es edw????

lolol..me th mia to mpla mpla..

megia thn o8onh..alfadi???

ante..kai me enan kainoyrio sklhro..ayto soy lypei :wink:

an den katalabes,,edw exei ginei katalhpsh sto original nick moy...

fuckin groovy....keep the house feeling...

Kings of Tommorow...(boh8hsa???)

kalh xronia re zoyrla...

(alh8eia exeis ka8olooy Hiroshi Watanabe???h kapws etsi..)

ps.soz alla eixa kairo an ton dw na postarei :P

Δημοσ.
re vego..ti sto diako 8es edw????

lolol..me th mia to mpla mpla..

megia thn o8onh..alfadi???

ante..kai me enan kainoyrio sklhro..ayto soy lypei :wink:

an den katalabes' date=',edw exei ginei katalhpsh sto original nick moy...

fuckin groovy....keep the house feeling...

Kings of Tommorow...(boh8hsa???)

kalh xronia re zoyrla...

(alh8eia exeis ka8olooy Hiroshi Watanabe???h kapws etsi..)

ps.soz alla eixa kairo an ton dw na postarei :P[/quote']

Aχαχαχαχα!!! Ρουσεεετοοοοοοοο!!!!

Καλα ρε φιλε εμπενα απο παλια εδω αλλα με αλλο nick. (σσσ secret) 8)

Στο αλλο το δικο μας εχω ενα προβλημα με το login λογω mail,ειπα του Dr να το πει στον Αποστολο να το δει αλλα...

See ya boy take care. Sorry for the OT boyz...

Δημοσ.
Ailoure το ξέρω ότι με 40ευρώ βρωμάει πολύ η δουλειά.. και με τίποτα δεν παίρνεις τροφοδοτικό 500Watt της προκοπής... :wink:

΄Οταν με 500W στοιχίζει περίπου ακόμα και σήμερα το εν τρίτο από ότι άλλα τον >350W, τότε και τα Watt και το amperage του είναι μάλλον και μόνο ενδεικτικά.

Συνηθισμένο φαινόμενο οι φουσκωμένες προδιαγραφές στο μάρκετινγκ γενικά. ΄Ενα PC Power & Cooling που πρότεινα στην προηγούμενη σελίδα (είναι άριστα τροφοδοτικά αλλά δεν τα έχω δει να κυκλοφορούν εδώ) στοιχίζει γύρω στα 180$. Ο κατασκευαστής αναφέρει 510W και 34Α, και μόνο στα ψιλά γράμματα αναφέρει ότι οι μέγιστες τιμές είναι 680 και 38 αντίστοιχα. Ουσιαστικά είναι τροφοδοτικό για dual CPU configs.

Aντέχει ανετότατα 64-μπιτο και δύο ΝV4x@SLi. NV4x γιατί δεν αναφέρομαι σε λύσεις που έχουν κυκλοφορήσει ή ανακοινωθεί ακόμα με σαφώς μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας από τις τωρινές λύσεις.

Τα 17Α εμένα τουλάχιστον δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα ούτε στις δοκιμές με μια Ultra Extreme. Πλήρωσα όμως πριν ~1.5 χρόνο περίπου και γύρω στα 150 ευρώπουλα (Ηeroichi@450W). Σημειώνω ωστόσο ξανά ότι ήταν/είναι μόνο ένας ΧΡ3000+.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...