sarisn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 ΟΚ άστο μόλις πήρα την απάντηση στο ερώτημά μου
WaVe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 ένα πράγμα θα σου πω: ιός Ok ios alla re gmt auto to Norton den vriskei tipota? :evil:
Theodore Tsi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 opws exoume pei k sto allo topic pou anoixes.........oxi to norton den briskei tipota apolitws............distixws...... kapote to eixa gia top.......twra to exw gia ta skoupidia.... 8)
sarisn Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Το Norton έγινε γνωστό μόνο και μόνο για τη διαφήμιση που έχει κάνει. Αλλιώς δεν θα το ήξερε ούτε η μάνα του. Από τα χειρότερα antivirus είναι.
polidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Το Norton έγινε γνωστό μόνο και μόνο για τη διαφήμιση που έχει κάνει. Αλλιώς δεν θα το ήξερε ούτε η μάνα του. Από τα χειρότερα antivirus είναι. Tha diafoniso file mou. Na nou leges oti einai to pio varh tha sinfonousa. Kita na sou po ola ta AV kala einai allo kanei kala tin doulia tou se enan tomea kai alo den ti kani kala kai tin kanei se alo tomea. Genika o kathenas mpori na exei opio theli apo tin stigmi pou kapio AV den mpori na provlepsi kapion io opos me ton Blaster. Pio itane to kalitero AV tote?
sarisn Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Σε πληροφορώ ότι τότε και εγώ το Norton είχα και δεν μου τον βρήκε τον Blaster (όπως δεν μου έβρισκε και trojan ή spyware)... κατέβασα το patch της M$ για να τον βγάλω. Έκτοτε Kaspersky που είναι εγγύηση και για ιούς και για trojans και για ότι θες Pio itane to kalitero AV tote? Το καλύτερο ήταν το Norton γιατί τότε είχε πέσει η πολύ διαφήμιση και οι περισσότεροι (όπως κι' εγώ) είχαμε πέσει στη παγίδα της. Πάντως θυμάμαι μια μέρα που είχα πάει στο Πλαίσιο (πρέπει να ήταν το καλοκαίρι) και καθώς περίμενα τη σειρά μου για να με εξυπηρετήσει ο πωλητής ήταν ένα ζευγάρι πριν από μένα που ρώταγε ποιο είναι το καλύτερο AV για να αγοράσει (σημειοτέον ότι υπήρχε ένα λοφάκι από Norton 2004 ακριβώς από πίσω!!) και φυσικά ο πωλητής τους είπε τον Norton (φυσιολογικό βέβαια αφού δεν νομίζω να πουλάνε και άλλη μάρκα AV!!) και λέω από μέσα μου: ε ρε δούλεμα που τρώει ο κοσμάκης που δεν ξέρει... Άντε Καλή Χρονιά σε όλους!!!
polidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Σε πληροφορώ ότι τότε και εγώ το Norton είχα και δεν μου τον βρήκε τον Blaster (όπως δεν μου έβρισκε και trojan ή spyware)... κατέβασα το patch της M$ για να τον βγάλω. Έκτοτε Kaspersky που είναι εγγύηση και για ιούς και για trojans και για ότι θες Pio AV diladi vrike ton Blaster tote? To Kaspersky?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Το καλύτερο anti-virus κατά τη γνώμη μου είναι το Panda Titanium 2005 . Έκανα test με κάποιους τελευταιους ιούς ανάμεσα se Kaspersky , Norton antivirus 2005 kai Panda Antivirus 2005 καί είδα πως μόνο τα panda τους εντοπισαν και τους "εξολόθρευσαν". Προτείνω το Panda
sarisn Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 polidis, δεν είπα ότι το kaspersky βρήκε τον blaster (αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά τι έγραψα θα το έβλεπες). Απλά εγώ πριν κανένα χρόνο που είχα το norton (και το κεφάλι μου ήσυχο τρομάρα μου) έτρωγε κάτι κρασαρίσματα το pc μου και δεν ήξερα που οφείλεται. Έκανα full scan να δω αν υπάρχει κανένας ιός αλλά δεν έβρισκε τίποτα... όλα τέλεια λέω κάτι άλλο θα φταίει. Και πως μου καρφώνεται στο κεφάλι να δοκιμάσω κάποιο άλλο AV. Βάζω το kaspersky και μου βρίσκει καμιά 10αριά trojans & spyware!!! Τώρα αν εσένα αυτό δεν σου είναι αρκετό, εμένα μου είναι και με το παραπάνω για να το στείλω από κει που ήρθε. Φιλικά πάντα
Theodore Tsi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 mia apo ta idia k edw.....eixa norton 2005......full scan k virus kanena........ kaspersky pro....full scan k viruses 7!!!!!!!!emena auto mazi me kapoia pragmata pou diabasa kata kairous me epeisan gia tin megali allagi....
TirkaS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ego tha sinistousa ton tropo tou asmilon. ama den piasei isos ikanopoiitheis an baleis to Norton Antivirous Comporate Edition pou einai kai poli pio elafri (an thes na parameineis stin idia etairia). Allios allakse antivirous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.