Προς το περιεχόμενο

Need Help DVD Player

^^mMm^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά...

Δεν είμαι και ο πιο σχετικός με τους υπολογιστές και τα DVD players και αντιμετωπίζω ενα προβλημα. Ελπίζω να βοηθήσει κάποιος απο σας.

Λοιπόν. Εχω ενα Dvd Player SAMSUNG E235 το οποίο θεωρητικά παίζει DVD-R/RW VCD (1.1,2.0) SVCD, MP3 και αναγνωρίζει και JPG+BMP CD-R/RW. Το πρόβλημα είναι οτι "ξαφνικά" σταμάτησε να παίζει όλα τα formats εκτος απο DVD. Έλεξα τα cd μήπως είχαν πρόβλημα αλλά όλα τα αντιγραμένα cd δεν τα παίζει... Παίζει μόνο κατι ηλίθια cd απο το Discovery Channel και απο εφημερίδες... (Τα αντεγραμμένα VCD-SVCD ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ EXOYN προβλημα διοτι παίζουν σε αλλα DVD PLAYERS χωρίς πρόβλημα) Τι λέτε να φταίει??? Δόκιμασα 200 ταινίες (VCD-SVCS) που τα έχω φτίαξει με τα δικα μου χεράκια και τα πονάω και τώρα δε μπορώ να τα δώ σε κανονική ΤV...

Plzzzz ας με βοηθήσει κάποιος...

Eψαξα για αναβάθμηση driver+firmware του DVD αλλά η ηλίθια η Samsung ουτε καν τα κανονικά δεν έχει βγάλει για downlading...

:( :cry: Επίσης αν ξέρει καποιος καμια hackeria για να το κάνω να παίξει και DivX θα τον ευγνωμονω για πάντα :wink:

Δημοσ.

Ka8arismos 8ymizei na 8elei sto laiser pou diavazei to cd-r. Pare kanena ka8aristiko dvd h an den ta empisteuetai sthn antiproswpia gia ka8arismo.

Den yparxei hackeria gia apla dvd-players wste na ginoun divx, den einai sto software alla sto hardware. Kai alloi rwtane giauto, ali8eia to exete diavasei pou8ena oti ginetai?

Δημοσ.

kapou to diabasa psaxnontas apo to google oti ginetai kai DivX player me katallilo software alla den katalabaina polla giati itan rwssiki selida kai den brika tpt antistoixo sta agglika...

An breis tpt sxetiko steile...

Thx gia tin boitheia, tha prospathisw na to kanw kai elpizw na petuxei...

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο samsung δεν μπορει να παιξει divx (φυσικα ουτε με firmware update και αλλα μαγικα) αφου δεν εχει αναλογο τσιπακι αποκωδικοποιησης.

Τωρα για το θεμα μη αναπαραγωγης συγκεκριμενων δισκων μονη λυση αυτη που σου προτεινε ο martyras.

To topic ομως δεν εχει σχεση με το divx & dvd authoring κ.λ.π

οποτε μεταφερεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...