Προς το περιεχόμενο

το google ζοριζεται?

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτω παρατηρω τελευταια. μπορει να οφειλεται και στους εκατομμυρια χρηστες που το χρησιμοποιουν.. :roll:

Δημοσ.

εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Πάντως ακόμη και αν ζοριστεί λίγο θα εξακολουθήσει να παραμένει το πιο γρήγορο και εύστοχο

Δημοσ.

εννοω οτι αν ανοιγω 5 sites ταυταοχρονα και ενα απο αυτα ειναι και μια αναζητηση μου στο google, η τελευταια δεν θα ανοιξει λες και τρωνε ολους ους πορους τα αλλα sites.. γιατι γινεται αυτο?

Δημοσ.

Σε εμενα τωρα τελευταια οταν πατας το κουμπι της αναζητησης ακουω κατι τριξιματα απο το ηχειο... Λετε να θελει γρασσαρισμα?

Σοβαρα τωρα, δεν νομιζω πως θα το επαιρνε χαμπαρι ο απλος χρηστης αν ζοριζοταν σε κατι ο γουγλης παρα μονο καποιος που ειχε αμεση επαφη με τους servers που επεξεργαζονται τα δεδομενα και τα spider που οργωνουν ολο το ιντερνετ. Το να καθυστερει κατι ο webserver του google.com δεν λεει κατι για εμενα...

Δημοσ.
εννοω οτι αν ανοιγω 5 sites ταυταοχρονα και ενα απο αυτα ειναι και μια αναζητηση μου στο google, η τελευταια δεν θα ανοιξει λες και τρωνε ολους ους πορους τα αλλα sites.. γιατι γινεται αυτο?

Ti syndesi exeis? Mipws ontws sou trwne olous tous porous oi alles selides? :shock:

Filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...