Προς το περιεχόμενο

καλυτερο προγραμμα για ανασυγκροτηση?

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως και απο μετρήσεις περιοδικού που έχω δεί και απο δική μου χρήση το Diskeeper δείχνει να είναι καλύτερο. Πάντως σαφώς καλύτερο απο το O&O Defragment που δεν μου άρεσε και πολύ.

Τελικά αφού δοκίμασα αρκετά επέστρεψα στην ανασυγκρότηση των Windows η οποία είναι όμως λίγο αργή...

Δημοσ.

to O&O Defragment proti fora to akouo.den to exo dokimasei.

oso gia to Diskeeper ena exo na po:apo tin ekdosi 7 k meta pou to parakoloutho den exei vgei apo to skliro mou oute lepto.

axizei pragmatika.checkare to

Δημοσ.

Diskeeper 9 χαλαρά... σε ένα περιοδικό μάλιστα που δοκίμαζαν προγράμμα ανασυγκρότησης έκανε και το λιγότερο χρόνο ανασυγκρότησης.

Δημοσ.

Προσωπικά, δεν μου άρεσε το diskeeper. Αντιθέτως έχω βάλει το O&O Dεfrag (σε automatic stealth mode) και από τότε έχω ξεχάσει τι σημαίνει defragment παρόλο που ο δίσκος μου είναι συνεχώς γράψε/σβήσε με τα p2p.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν νομιζω η ταχυτητα να παιζει κανενα κριτηριο για την ανασυγκροτηση. δλδ αν με ενα προγραμα θελει 10 λεπτα αυτο παει ν να πει οτι η ανασυγκροτηση εγινε μια χαρα?

παντως ακουσα οτι το speed disc δεν συγκρινεται με κανενα αλλο προγραμμα ανασυγκροτησης.

Δημοσ.

χρησιμοποιησα το Defragmenter Pro Plus και εκανε λιγοτερο απο 5 λεπτα και για τους 2 δισκους... ελεος? κανει defrag κατα την εκιννηση του υπολογιστη. γιατι κανει τοσο λιγο χρονο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...