nk_surfer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Endiaferomai na agorasw mia ISDN 64 syndesh ths SPARKNET, alla den exw ka8olou empeiria apo ayton ton provider.... Gnwrizei kaneis tipota ??? Einai eyxaristhmenos 'h oxi ??? Thanx !!!
madsc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Εεχμ... Στη λίστα προτίμησης μου δεν είναι καν στη μέση. :wink: /sc
WaVe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Kala toses eteries tin Sparknet vrikes ?? :roll:
nk_surfer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Kala toses eteries tin Sparknet vrikes ?? :roll: Εχω βρει μια πολυ καλη προσφορα για ετησια συνδρομη (με κοστος που σε αλλες εταιριες αγοραζεις 6μηνες), γι' αυτο ρωταω αν αξιζει να το αγορασω ή να προτιμησω π.χ. forthnet ή hol.
Highlander Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Από DSL που δοκίμασα, ήταν πολύ χάλια δυστυχώς....
offtime Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Τα τελευταία 5 χρόνια που χρησιμοποιώ συνέσεις sparknet δεν είχα περισσότερα προβλήματα από τις αντίστοιχες συνδέσεις Otenet. Κατά τη γνώμη μου η Sparknet είναι αξιοπρεπέστατη εταιρία, από τις παλιότερες στο χώρο αλλά κάπως άγνωστη αφού η έδρα της βρήσκεται στη Θεσσαλονίκη. Όσο για το DSL της Sparknet που χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες δεν παρουσίασε ιδιαίτερα προβλήματα πλήν των ημερών που το DSL στην Ελλάδα είχε γενικώς πρόβλημα, μάλλον λόγο ΟΤΕ.
BlizardBill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ ξέρω ότι έχει πολύ καλό τηλ. κέντρο, από τότε που τους ρώταγα για dsl. Δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια για αυτήν, εκτός του ότι ήταν ακριβή, αλλά αφού εσύ βρήκες καλή προσφορά πιθανόν να αξίζει.
nk_surfer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Loipon, mallon 8a koita3w pros forthnet meria, gia na exw to kefali mou hsyxo.... Thanks everybody !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.