Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μαλλον εδω τερειαζει το ερωτημα μου...Τα αρχεια video που εχω στο δισκο στο pc μου εχουν μπροστα τους ενα εικονιδιο οχι σαν το γνωστο εικονιδιο video (mpeg, avi κλπ ) αλλα ενα εικονιδιο που συνηθως εχουν αρχεια που δεν συσχετιζοντε με προγραμματα και εφαρμογες στο pc....Οταν βεβαια επιλεγω να τα ανοιξω και ορισω το καταλληλο προγραμμα αναπαραγωγης παιζουν κανονικα....Καμμια λυση ???? Ευχαριστω.
Isis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 δεξι κλικ στο εικονιδιο/ιδιοτητες/αλαγη/διαλεξε το προγραμμα και πατα ok. ολα τα αρχεια video ιδιου format λογικα θα αλλαξουν εικονιδιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 δεξι κλικ στο εικονιδιο/ιδιοτητες/αλαγη/διαλεξε το προγραμμα και πατα ok. ολα τα αρχεια video ιδιου format λογικα θα αλλαξουν εικονιδιο. Ευχαριστω πολυ.Αλλαξαν εικονιδιο και πηραν αυτο του media player.Δεν μπορω ομως να τα κανω να παρουν το εικονιδιο του PowerDVD εστω και αν το επιλεξω...
Isis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 σε εμενα το δειχνει. γιατι να τα κανεις να εχουν το εικoνιδιο του Power dvd? θελεις να ανοιγουν με το Powerdvd? Μπορει να μην ειναι στο καταλληλο format..
madsc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστω πολυ.Αλλαξαν εικονιδιο και πηραν αυτο του media player.Δεν μπορω ομως να τα κανω να παρουν το εικονιδιο του PowerDVD εστω και αν το επιλεξω... Θα πρέπει από τις επιλογές του wmp να αποεπιλέξεις τα αντίστοιχα format (είναι παρτάκιας ο wmp ) κ μετά να τα επιλέξεις στο πρόγραμμα που θες. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.