Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εικονιδια αρχειων video...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον εδω τερειαζει το ερωτημα μου...Τα αρχεια video που εχω στο δισκο στο pc μου εχουν μπροστα τους ενα εικονιδιο οχι σαν το γνωστο εικονιδιο video (mpeg, avi κλπ ) αλλα ενα εικονιδιο που συνηθως εχουν αρχεια που δεν συσχετιζοντε με προγραμματα και εφαρμογες στο pc....Οταν βεβαια επιλεγω να τα ανοιξω και ορισω το καταλληλο προγραμμα αναπαραγωγης παιζουν κανονικα....Καμμια λυση ???? Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

δεξι κλικ στο εικονιδιο/ιδιοτητες/αλαγη/διαλεξε το προγραμμα και πατα ok. ολα τα αρχεια video ιδιου format λογικα θα αλλαξουν εικονιδιο.

Δημοσ.
δεξι κλικ στο εικονιδιο/ιδιοτητες/αλαγη/διαλεξε το προγραμμα και πατα ok. ολα τα αρχεια video ιδιου format λογικα θα αλλαξουν εικονιδιο.

Ευχαριστω πολυ.Αλλαξαν εικονιδιο και πηραν αυτο του media player.Δεν μπορω ομως να τα κανω να παρουν το εικονιδιο του PowerDVD εστω και αν το επιλεξω... :D :D :D

Δημοσ.

σε εμενα το δειχνει. γιατι να τα κανεις να εχουν το εικoνιδιο του Power dvd? θελεις να ανοιγουν με το Powerdvd? Μπορει να μην ειναι στο καταλληλο format..

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.Αλλαξαν εικονιδιο και πηραν αυτο του media player.Δεν μπορω ομως να τα κανω να παρουν το εικονιδιο του PowerDVD εστω και αν το επιλεξω...

Θα πρέπει από τις επιλογές του wmp να αποεπιλέξεις τα αντίστοιχα format (είναι παρτάκιας ο wmp :lol: ) κ μετά να τα επιλέξεις στο πρόγραμμα που θες.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...