lazaross Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 ναι αλλα θα με αφησουν να την δω εκεινη απο το cinema ή θα με στειλουν σπιτι μου;
Em_Zed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Αν ήμουν κριτικός, φαντάζομαι θα έγραφα κάτι του στυλ, αν δείτε μια ταινία αυτό το καλοκαίρι ας είναι αυτή. Όπως διάβασα παραπάνω, και με πολύ λακωνικό τρόπο.... ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!! Το κόμικ δεν το ξέρω, δεν το έχω διαβάσει, δεν είμαι φαν του είδους. Την ταινία την απόλαυσα απίστευτα. Από το πρώτο πλάνο της γκόμενας με το κόκκινο φόρεμα στο ασπρόμαυρο φόντο, είπα, εδώ είμαστε...θες λόγω επαγγέλματος, εκτίμησα δεόντως την όλη σκηνογραφική/φωτογραφική δουλειά. Δεν έχει αφεθεί τίποτα στην τύχη και όλα λειτουργούν άψογα, τα φώτα, οι σκιες, τα χρώματα,τα σχήματα.. Ειδικά στην σκηνή που ο μπάτσος σταματάει τον όουεν και του ρίχνει το φακό στο πρόσωπο και το βλέπεις έγχρωμο... Τρελάθηκα με την ατμόσφαιρα που σου δίνει, αυτή της σκοτεινής πόλης, με τα σοκάκια και όλα αυτά που κρυβόνται.... Σαν στόρυ ήταν αξιοπρεπές. Ο Μαρβ με άγγιξε λιγότερο, με την ιστοριά του Μπρους να έρχεται πρώτη και του Όουεν δεύτερη (σσ. τώρα κατάλαβα τι του βρίσκουν οι γκόμενες). Οι ερμηνείες ήταν όλες κορυφή, προσωπικά ξεχώρισα του γουντ, του ντελ τόρο και του ρουρκ. Όσο για την εκολαπτόμενη θεά Τζέσικα, που τόσο που αναφέρθηκε εδώ μέσα θα φτερνίζεται η κοπελα (και είμαι σίγουρος οτι και σαυτο θα είναι σέξυ) κλέβει περισσότερο τα βλέματα και παρά τις εντυπώσεις. Έχει καιρό και γι αυτό... Κάπου σε ένα ποστ εδώ ρωτάται ποιες ταινίες πιστεύετε θα γίνουν κλασικές. Ε, αυτή εδώ πιστεύω θα είναι σίγουρα μια από αυτές. Απο τις ωραιαότερες που έχω δει, της δίνω 9/10, insant classic που θαλεγαν και οι κριτικοί και σίγουρα preorder το dvd.
apxwv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Em_Zed το ιδιο σκεφτομαστε. http://play.com/play247.asp?pa=srmr&page=title&r=R2&title=677195 πριν δυο μερες εκανα κρατηση για το dvd και υπομονη μεχρι τις 26/9.(αν περιμενω την ελληνικη εκδοση και φυσικα βγει με την καθηστεριση που βγηκε στο σινεμα αντε γεια!!!!)
Godfath3r Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 ειμαι 17 και κατι. θα με αφησουν να παω να δω την ταινια ή οχι; Βρές κανά μεγαλύτερο έξω απο το cinema και κάνε πως είστε μαζί.(αφού συννενοηθείτε πρώτα βεβαίως...) Ξέρει κανείς ρε παιδιά πόσο θα παραμείνει η ταινία στους κινηματογράφους?? Edit: Godfath3r Senior Member Εγγραφή: 13-12-2003 Περιοχή: Cellophane Μηνύματα: 1.666
Cue Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Em_Zed το ιδιο σκεφτομαστε. http://play.com/play247.asp?pa=srmr&page=title&r=R2&title=677195[/url'] πριν δυο μερες εκανα κρατηση για το dvd και υπομονη μεχρι τις 26/9.(αν περιμενω την ελληνικη εκδοση και φυσικα βγει με την καθηστεριση που βγηκε στο σινεμα αντε γεια!!!!) Θα έλεγα να περιμένετε γιατί θα βγει Special Edition...
mert Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Θα έλεγα να περιμένετε γιατί θα βγει Special Edition... Εχεις ημερομηνια?
apxwv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 θα περιμενω μεχρι τοτε αν εχει ακουστει τιποτα θα κανω ακυρωση αλλιως θα το παρω
dim_b Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Πάντως η πρώτη έκδοση που κυκλοφορεί (και σε R1) είναι πάρα πολύ φτωχή. Μόνο ένα behind-the-scenes έχει. Μάλλον θα βολευτούμε με κανένα "αντίγραφο ασφαλείας" μέχρι να κυκλοφορίσει κάποια αξιοπρεπής έκδοση 2 δίσκων.
Cue Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Εχεις ημερομηνια? Δεν έχει ακουστεί ακόμα. Φημολογείται όμως για πριν βγει το 2 (Πάσχα ίσως?)
mert Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Πάντως η πρώτη έκδοση που κυκλοφορεί (και σε R1) είναι πάρα πολύ φτωχή. Μόνο ένα behind-the-scenes έχει. Μάλλον θα βολευτούμε με κανένα "αντίγραφο ασφαλείας" μέχρι να κυκλοφορίσει κάποια αξιοπρεπής έκδοση 2 δίσκων. Tα ιδια και με το Kill Bill.O Tarantino εχει υποσχεθει special edition αλλα που ειναι?Οχι πως με εμποδισε να τα αγορασω :smile:
nthanasis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 sxetika kai me tis alles tainies tou tarantino exoun vgei special edition alla mono sto exoteriko kai edo erxontai eisagogis xoris ellinikous subs
alex_000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Περίμενα πώς και πώς να δώ την ταινία και ο φίλος που θα πήγαινα με κρέμασε. η κοπέλα δεν θα θέλει να πάμε καθώς συχαίνεται τον taranino και οποιαδήποτε ταινία εχει το στυλ του (και οπως διαβάζω η ταινία είναι πιο πολύ ταραντινοροντριγκεζοφάση ) Στο pc ουτε καν το συζητάω να την δω.. %$&"&%$"... μάλλον θα πείσω την κοπέλα ...
alex_000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δεν μου πέρασε απο το μυαλό καθώς δεν έτυχε ποτέ. Μου αρέσει πολυ να βλέπω μονος ταινίες σπιτι (περισσότερο απο οτι με κόσμο) αλλά στο σινεμά μου αρεσει η παρέα.
Em_Zed Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δεν μου πέρασε απο το μυαλό καθώς δεν έτυχε ποτέ. [...'] στο σινεμά μου αρεσει η παρέα. Σου συνιστώ να το δοκιμάσεις.. όταν ήμουν μικρότερος όλο μόνος μου πήγαινα στις ταινίες και τις απολάμβανα περισσότερο. Επειδή οι ταινίες είναι προσωπική υπόθεση, το τι θα πάρεις/νίωσεις/αισθανθείς, αν δεις μόνος σου μια ταινία θα την ευχαριστηθείς πιο πολύ, θα προσέχεις περισσότερο χωρίς να σου αποσπάται η προσοχή και αν μη τι άλλο, δες το σαν μια νέα εμπειρία. ΔΕΝ σου συνιστώ να πάρεις την κοπέλα, αφενός γιατί όπως είπε και κάποιος φίλος εδώ μέσα, η ταινία είναι αντρική υπόθεση - περισσότερο - και αφετέρου δεν νομίζω η κοπέλα σου να ευχαριστηθεί με το θέαμα μπόλικου αίματος, ξύλου και ενός... ευνουχισμού ! Σπεύσε όσο προλαβαίνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.