Προς το περιεχόμενο

Sin City

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ti na po re paidia simera tin eida sto cinema tin tainia kai epatha plaka

EPOS.................

Epatha plaka me sigkekrimena antikeimena pou eixan xroma se oli tin tainia kai sigkekrimena opote empenan sto bar opou xoreue i nansi ekei itan ligo pio entona ola ta xromata

Anyway den me kourase katholou to aspromauro opos se alles tainies

Spastika omos poli me kati m***kes pou epeidi de einai fan tou eidous kai den xeroun na ektimisoun mia kali tainia elegan diafora mesa stin aithousa pantos emeina afonos me skinothesia klp klp

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ταινία ήταν απίστευτη! Τρομερή ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία. Ήταν από τις πιο πρωτότυπες ταινίες που έχω δει !

Δημοσ.

Ξέρει κανένας πόσο θα παραμείνει στους κινηματογράφους?Παίζει δλδ κατά τον Σεπτέμβρη να την προλάβω πουθενά?Την είδα πρίν βγεί και θέλω να πάω να την δώ και στο Cinema αλλά είμαι σε μέρος που δεν παίζει κινηματογράφος...

Δημοσ.

Πολύ ωραία ταινία, το μόνο που την μείωσε κατα τη γνώμη μου είναι ο κατακερματισμός σε 3 αλληλοεμπλεκόμενες μεν αλλα ανεξάρτητες δε ιστορίες, μια και μόνο πιο ισχυρή ιστορία ίσως να ήταν καλύτερη.Επίσης δεν μου άρεσε ο πολύ υποτονικός ήχος, ουσιαστικά ακουγόντουσαν μόνο οι ηθοποιοί, μουσική και ήχοι περιβάλλοντος ήταν σχεδόν ανύπαρκτα.

Αυτά είναι λεπτομέρειες βέβαα, η ταινία ήταν εξαιρετική και αξίζει να δεί κάποιος στον κινηματογράφο τόσο για την προτώτυπη τεχνοτροπία της, που είναι όχι απλά σαν να διαβάζεις κόμικ αλλα σαν να σου ανοίγουν το κεφάλι και να στο πετάνε μέσα, αλλα και για την εκπληκτική σκηνοθεσία και τους χαρακτήρες και φυσικά για την απίστευτη Jessica Alba

Δημοσ.

i Jessica einai i "cow-girl" ?????

mmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!

eimai ena geladaki!!!! na petaksei to laso tis na me piasei kai na me kanei OTI thelei!!!

Δημοσ.
i Jessica einai i "cow-girl" ?????

mmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!

eimai ena geladaki!!!! na petaksei to laso tis na me piasei kai na me kanei OTI thelei!!!

Xaxaxaxaxa!!!Μακάρι να πέταγε το λάσο της και να μας έπιανε όλους μαζί!!Να μη μείνει κανένας παραπονεμένος!!:grin:

Δημοσ.

Yeap! Μόλις γύρισα από το cinema.

Mickey Rourke owns! Έπαθα πλάκα και με τον ηθοποιό και με τον ρόλο. Ίσως ο πιο bad ass m*****f***** (δε μπορώ να εκφραστώ!) που έχω δει ποτέ σε ταινία.

Πάρα πολύ καλές ερμηνίες από όλους του ηθοποιούς ανεξαιρέτως! Ακόμα και ο Elijah που δε βγάζει άχνα είναι καταπληκτικός. O Bruce στον παλιό καλό εαυτό του και αυτό που κάνει καλύτερα!

Η ταινία είναι φοβερή σκηνοθετικά, με σωστή χρήση της υπερβολής και διαλόγους που μπορεί να μην είναι "φιλοσοφημένοι" αλλά αποδίδουν τα μέγιστα.

Είπα για τον Rourke που είναι το definition του μαμιά της γειτονιάς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...