Guerriero4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Kai einai kako auto? katholou apla mou fanike oti o tarantino itan guest director mono kai mono gia autes tis skines
Tanto1982 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Πολύ διασκεδαστική ταινία. Πέρυσι ήταν το Kill Bill, φέτος είναι το Sin City!! Πραγματικά νοιώθεις σαν να βλέπεις νουαρ κόμικ στην οθόνη. Για μένα την παράσταση κλέβουν ο Mickey Rourke (ο τύπος είναι ασταμάτητος!!) και ο del Torro (πολύ γλίτσας!). Μην περιμένετε καμιά σοβαρή πλοκή βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ flat. Μπορείτε όμως άφοβα να περιμένετε καθαρόαιμη δραση!!! Αν έχετε παίξει τα Max Payne (και δεν έχετε διαβάσει το κόμικ, όπως εγώ) θα εντυπωσιαστήτε από την ομοιότητα στο στυλ. Ας ελπίζουμε όποιος κάνει τη μεταφορά του Payne στη μεγάλη οθόνη να μελετήσει προσεκτικά το Sin City.
Tanto1982 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 ...μόλις είδα λίγες σελίδες από τα κόμικ στο amazon. Μιλάμε για τον ορισμό της τέλειας μεταφοράς στην οθόνη!!! Τα set, οι διάλογοι, βασικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι ολόιδια!! Καλό κόλπο πάντως, δε χρειάστηκε να γράψουν διαλόγους!
The Crow Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Ασχετο με το Sin City' date=' αν είστε fan (τελειωμένοι όμως) της Jessica δείτε τη ταινία Honey. H υπόθεση είναι η εξής: η Jessica που χορεύει. (τελεία)[/quote'] Αν θέλετε να αποτελειωθείτε όμως δείτε και τη σειρά Dark Angel που είναι 2 seasons!!Μιλάμε για πολύ Jessica Alba!!!Α και στη 2η season έχουμε και την εμφάνιση της Ashley Scott την πρωταγωνίστρια της σειράς Birds of Prey.Και οι δύο είναι πολύ μου..... μιλάμε!!!!:razz:Μην την χάσετε αυτή τη σειρά οι fan της Jessica!!:wink:
Innersense Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Γκουχ γκουχ.... Επιτρέψτε μου να ξεσκονίσω το post γιατί ξαναείδα την ταινία πρόσφατα και δεν έχω λύσει ακόμα την εξής απορία: ATTENTION: POSSIBLE SPOILER WARNING! Η κοπέλα που δολοφονείτε στην αρχή, ποια είναι; Έχει κάποια σχέση η δολοφονία αυτή με την υπόλοιπη ταινία ή είναι απλά μια εισαγωγική σκηνή; By the way, το έχω δει ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές και παρόλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω μόλις βγει στην μεγάλη οθόνη σε λίγες μέρες!
magma Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 SPOILER SPOILER SPOILER (den kserw an to eipa alla S P O I L E R) kai malista BARBATO isws (elpizw na dialeksa swsta to xrwma) -------------------------- Den eimai sigouros alla pisteyw oti mas to deixnei san mikri eisagwgi gia na katalaboume oti o typos einai plirwmenos dolofonos (kai i ataka kleidi einai: "8es ena tsigaro?"), wste sto telos na katalaboume oti i gkomenitsa pou ekane ti roufiania 8a pe8anei. Toulaxiston ayto katalaba egw, alla apo tin alli den exw diuabasei to comic pou mporei na to eksigei. --------------------------- END OF SPOILER END OF SPOILER END OF SPOILER
dwarves Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 xasimo h tainia... molis thn eida... ta comics den ta exw diavasei pote... den kserw...alla kapoia pragmata mou thimizan poly max payne...kai ta skhnika... kai to xioni pou epefte...kai h afighsh...
icedale Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μήπως το max payne εμπνεύστηκε απο το Sin City comic ; Τα διάβασε κανείς τα comics; Βρήκα πάαααρα πολύ καλή τη ταινία. Σπάνια ενθουσιάζομαι. Κατέβασα dvd και την παρακολούθησα και σίγουρα θα πάω στον κινηματογράφο να τη δω για να απολαύσω τη μεγάλη οθόνη, τα χρώματα και τους brutal ήχους. Όπως και την αφήγηση η οποία μου άρεσε πολύ. Πολύ artistic. Ξετρελλάθηκα
mert Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 xasimo h tainia... molis thn eida... ta comics den ta exw diavasei pote... den kserw...alla kapoia pragmata mou thimizan poly max payne...kai ta skhnika... kai to xioni pou epefte...kai h afighsh... Τα κομιξ ειχαν ηδη βγει πριν το Max Payne.Anyway καταπληκτικη ταινια ισως η καλυτερη μεταφορα κομιξ που εχει γινει ποτε.
dwarves Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μήπως το max payne εμπνεύστηκε απο το Sin City comic ; Τα διάβασε κανείς τα comics; Τα κομιξ ειχαν ηδη βγει πριν το Max Payne.... den eixa idea gia ta comics... antitheta me to max payne eixa xasei poly xrono.. :-P pantos oi istories htan poly oraies..... ta comics tha aksizoun standard....
icedale Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Τα comics επειδή τα εχω δεί, είναι πολύ καλά στο σκίτσο και στο ύφος. top quality Πάντα φυσικά imho : )
Innersense Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ρε παιδια πηγα και ειδα χτες το Fantastic 4 Καλη ταινουλα δεν λεω, περασε πολυ ευχαριστα η ωρα και ειναι οτι πρεπει για καλοκαιρακι και για fan του ειδους ενοειται. Αυτο που μου εμεινει ομως τελειωνοντας η ταινια δεν ηταν αλλο... απο το διαφημιστικό - trailer του Sin City!!! Την ωρα που το εβλεπα χαθηκα στο απολαυστικο οφθαλμολουτρο της ασπρομαυρης τεχνοτροπιας του Frank Miler με τις πανεμορφες πινελιες χρωματων, στο χορταστικο μεγεθος της μεγαλης οθονης... Παρασκευη εχω φυγει καρφωτος!!!
dwarves Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ρε παιδια πηγα και ειδα χτες το Fantastic 4..........ελειωνοντας η ταινια δεν ηταν αλλο... απο το διαφημιστικό - trailer του Sin City!!! Την ωρα που το εβλεπα χαθηκα στο απολαυστικο οφθαλμολουτρο της ασπρομαυρης τεχνοτροπιας του Frank Miler με τις πανεμορφες πινελιες χρωματων' date=' στο χορταστικο μεγεθος της μεγαλης οθονης... Παρασκευη εχω φυγει καρφωτος!!![/quote'] [off topic] .... kai egw perimena oti tha peis gia to trailer tou King Kong.... :-P :-P :-P :-P :-P :-P :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: [/off topic]
WaVe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 emena giati moy fanike terma bareth h tainia? Giati apla den einai fun autou tou idous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.