Προς το περιεχόμενο

Sin City

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dim, όταν λες αυτή, εννοείς την απλή; Φαντάζομαι όμως ότι αν δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους, θα έχει τουλάχιστον αγγλικούς οπότε κάπως ισορροπεί το πράμα.

Πάντως η απλή έκδοση είναι πολύ φτωχή ρε γμτ. Ούτε τα μισά από την καινούρια. Τι να πεις.. Καλά για ελλάδα δε το συζυτώ καν. Πηγαίνω στα μετρόπολις και βλέπω τις ταινίες 27, 30, 32 ευρώ.. Λέω πάνε καλά οι άνθρωποι;;; Ποιος θα δώσει 10 χιλιάρικα να πάρει ταινία; Από το Play με 30 εουρος παίρνεις χαλαρά 2-3 ταινίες. Ειδικά οι χριστουγεννιάτικες προσφορές είναι πειρασμός!

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοώ την extended έκδοση, αλλά σε R1 γιατί δεν υπάρχει λόγος να περιμένω 2-3 μήνες γιά την ΕυρωπαΙκή που έτσι κι αλλιώς πάλι δεν θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους από το play.

Δημοσ.

den kserw giati den myithika toso sto sin city.

1 fora tin eida kai den eniwsa ksana tin anagki, poso mallon na tin agorasw.

antiparathetw to kill bill(mias kai milame gia recent cool movies)

:) asxeto! ha :)

Δημοσ.

Γιατί θα πρέπει να προτιμάμε μία από τις δύο; Εμένα μου άρεσαν πολύ και οι δύο, αλλά αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω κάποια, μάλλον θα διάλεγα το Kill Bill.

Δημοσ.

Λοιπόν, τη είδα κι εγώ την ταινία μετά απο τόσο καιρό αναμονής. Μόλις την είδα στο videoclub διαθέσιμη μόνο πάρτυ δεν έκανα.

Συμπερασμα; Καταπληκτική! Μια τελείως διαφορετική ταινία, μάλλον ένα κόμικ στην οθόνη. Την ξαναβλέπω ευχαρίστως. Το μόνο που με απογοήτευσε, ήταν οτι οι ιστορίες δεν συνδέοντε μεταξύ τους. Πίστευτα οτι θα υπήρχε ενα link μεταξύ τους που θα την έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρον. Του Μίκι Ρουρκ πάντως ήταν η καλύτερη για μένα.. Τεσπά, ακόμα κι έτσι, εγώ την καταευχαριστήθηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...