-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 kati skhnes eida, klasseis anotera apo to batman... apo oles tis apopseis.
GP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 ναι αυτη ειναι η αποψη σου βεβαια...γιατι εφοσον προερχονται απο κομικς αυτες οι ταινιες μπορουν να συγκριθουν...(δεν ειναι και τελειως ασχετες νομιζω...)Koita...to batman einai tainia pou prospathei na moiasei se comic (elpizw toulaxiston) to sin city einai comic pou prospathei na moiasei se tainia. K-A-M-I-A sxesh. Des ta kai tha katalaveis giati porothikame oloi me to sin city.
coffeex Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Στην πόλη που μένω το σινεμά την έφερε την περασμένη εβδομάδα!! Ταινιάρα!!! Όλα τα λεφτα όταν ο Ρουρκ κάπνιζε και κοιτούσε τον κ@@@ο της Carla Cugino πάντος οι 2 κοπέλες που καθόταν μπροστά μου την ζήλεψαν Η καλύτερη ιστορία για μένα πάντος ήταν του Ρουρκ.
mindtrapper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 To exo dei to Sin CIty edo kai kati mines kai einai tainiara. Batman rocks but Sin City owns!! Kai GP i bow to you humbly for that comment...
john1987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 επειδη δεν ξερω καθολου το κομικ,μηπως να μην τη δω?
mert Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 επειδη δεν ξερω καθολου το κομικ,μηπως να μην τη δω? Δεν θα χασεις τπτ αλλα γιατι οχι?
ZAN DARK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Να θεσω ενα ασχετο ερωτημα?Ειδα χθες την ταινια sin city.Οποιος την εχει δει μπορει να μου πει γιατι μονο 2-3 ατομα απεικονιζονταν με χρωμα ενω ολοι οι αλλοι ασπρομαυρα?
mert Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Να θεσω ενα ασχετο ερωτημα?Ειδα χθες την ταινια sin city.Οποιος την εχει δει μπορει να μου πει γιατι μονο 2-3 ατομα απεικονιζονταν με χρωμα ενω ολοι οι αλλοι ασπρομαυρα? Ειναι μερος της αισθητικης που διεπει το κομιξ και κατα συνεπεια την ταινια.Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος νομιζω :-?.
ZAN DARK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ειναι μερος της αισθητικης που διεπει το κομιξ και κατα συνεπεια την ταινια.Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος νομιζω :-?. μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι αν παρατηρησες εδειχνε μονο τις γυναικες οι οποιες δολοφονηθηκαν αργοτερα.ισως και να εχεις δικιο ομως.αυτο ηταν αλλωστε που με εκανε να την βαλω στο τοπ 10 των προτιμησεων μου και φυσικα να την ξαναδω....
dim_b Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Αυτό που δεν μου αρέσει στην τακτική που ακολουθούν ορισμένες εταιρίες γιά τις κυκλοφορίες των DVDs, είναι ότι βγάζουν στην αρχή μιά πολύ φτωχή έκδοση γιά να αγοράσουν οι ανυπόμονοι fans και αργότερα βγάζουν και την καλή (γιά να την αγοράσουν ξανά οι fans ). Στην περίπτωση του Sin City όμως το παράκαναν. Πριν περάσουν καλά καλά 6 μήνες από την κυκλοφορία της "φτωχής" R1 έκδοσης, στις 13/12 βγαίνει η special edition σε 2 DVD με επιπλέον σκηνές, νέο μοντάζ και πάρα πολλά extras.
Sanctu82 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Distixos etsi exoun ta pragmata... akoma kai stin mousiki viomixaneia pleon oles oi etairies akolouthoun afti tin taktiki
KaizerSoze Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 symfwnw alla tha tin parw,opote to voulwnw
Em_Zed Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Το περίμενα κάτι τέτοιο, το είχαμε συζητήσει και παλιότερα στο ίδιο τόπικ. Βασικά πιστεύω ότι όποιος ξέρει λίγο πολύ το τι παίζει μαυτα τα πράματα, ε δε θα πάει να πάρει την πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει. Τώρα αν δε μπορεί να περιμένει, αυτό είναι άλλο θέμα.. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί στο playusa και όχι και στο play.com, που έχει μόνο την μονή έκδοση. Ξέρει κανείς αν θα έρθει αργότερα;
dim_b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον θα κυκλοφορήσει αργότερα. Και η απλή έκδοση άργησε αρκετά να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (1/4 βγήκε σε R1 και 26/9 σε R2). Εγώ μάλλον θα πάρω αυτή την έκδοση, αφού φαντάζομαι ότι R2 δεν θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους (αυτή που θα έχει το play τουλάχιστον, αφού γιά αγορά από την Ελλάδα δεν το σκέφτομαι καν )
Godfath3r Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Αν και δεν αγοράζω ταινίες η συγκεκριμένη με ψήνει ιδιαίτερα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.