Προς το περιεχόμενο

Sin City

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι αυτη ειναι η αποψη σου βεβαια...γιατι εφοσον προερχονται απο κομικς αυτες οι ταινιες μπορουν να συγκριθουν...(δεν ειναι και τελειως ασχετες νομιζω...)
Koita...

to batman einai tainia pou prospathei na moiasei se comic (elpizw toulaxiston)

to sin city einai comic pou prospathei na moiasei se tainia.

K-A-M-I-A sxesh.

Des ta kai tha katalaveis giati porothikame oloi me to sin city.

Δημοσ.

Στην πόλη που μένω το σινεμά την έφερε την περασμένη εβδομάδα!!

Ταινιάρα!!! Όλα τα λεφτα όταν ο Ρουρκ κάπνιζε και κοιτούσε τον κ@@@ο της Carla Cugino πάντος οι 2 κοπέλες που καθόταν μπροστά μου την ζήλεψαν :-)

Η καλύτερη ιστορία για μένα πάντος ήταν του Ρουρκ.

Δημοσ.
επειδη δεν ξερω καθολου το κομικ,μηπως να μην τη δω?

Δεν θα χασεις τπτ αλλα γιατι οχι?

Δημοσ.

Να θεσω ενα ασχετο ερωτημα?Ειδα χθες την ταινια sin city.Οποιος την εχει δει μπορει να μου πει γιατι μονο 2-3 ατομα απεικονιζονταν με χρωμα ενω ολοι οι αλλοι ασπρομαυρα?

Δημοσ.
Να θεσω ενα ασχετο ερωτημα?Ειδα χθες την ταινια sin city.Οποιος την εχει δει μπορει να μου πει γιατι μονο 2-3 ατομα απεικονιζονταν με χρωμα ενω ολοι οι αλλοι ασπρομαυρα?

Ειναι μερος της αισθητικης που διεπει το κομιξ και κατα συνεπεια την ταινια.Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος νομιζω :-?.

Δημοσ.
Ειναι μερος της αισθητικης που διεπει το κομιξ και κατα συνεπεια την ταινια.Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος νομιζω :-?.

μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι αν παρατηρησες εδειχνε μονο τις γυναικες οι οποιες δολοφονηθηκαν αργοτερα.ισως και να εχεις δικιο ομως.αυτο ηταν αλλωστε που με εκανε να την βαλω στο τοπ 10 των προτιμησεων μου και φυσικα να την ξαναδω....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτό που δεν μου αρέσει στην τακτική που ακολουθούν ορισμένες εταιρίες γιά τις κυκλοφορίες των DVDs, είναι ότι βγάζουν στην αρχή μιά πολύ φτωχή έκδοση γιά να αγοράσουν οι ανυπόμονοι fans και αργότερα βγάζουν και την καλή (γιά να την αγοράσουν ξανά οι fans :P). Στην περίπτωση του Sin City όμως το παράκαναν. Πριν περάσουν καλά καλά 6 μήνες από την κυκλοφορία της "φτωχής" R1 έκδοσης, στις 13/12 βγαίνει η special edition σε 2 DVD με επιπλέον σκηνές, νέο μοντάζ και πάρα πολλά extras.

B000BCKFWK.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Δημοσ.

Το περίμενα κάτι τέτοιο, το είχαμε συζητήσει και παλιότερα στο ίδιο τόπικ. Βασικά πιστεύω ότι όποιος ξέρει λίγο πολύ το τι παίζει μαυτα τα πράματα, ε δε θα πάει να πάρει την πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει. Τώρα αν δε μπορεί να περιμένει, αυτό είναι άλλο θέμα..

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί στο playusa και όχι και στο play.com, που έχει μόνο την μονή έκδοση. Ξέρει κανείς αν θα έρθει αργότερα;

Δημοσ.

Μάλλον θα κυκλοφορήσει αργότερα. Και η απλή έκδοση άργησε αρκετά να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη (1/4 βγήκε σε R1 και 26/9 σε R2).

Εγώ μάλλον θα πάρω αυτή την έκδοση, αφού φαντάζομαι ότι R2 δεν θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους (αυτή που θα έχει το play τουλάχιστον, αφού γιά αγορά από την Ελλάδα δεν το σκέφτομαι καν :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...