lazaross Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μήπως μικροδείχνεις; οχι ρε συ! καλυτερα να μην ρωτουσα και να ελεγα οτι θελω εισητηρια..
nthanasis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 emena re paidia' date=' ektws tou oti itan poly "Max Payne" den mou fanike kai tainiara... pera apo to efe pou itan ontws protwporiako, to ypolipo meros tis tainias mou fanike splateria treli me to klasiko pleon kolpo tis "mpourdelopoiisis" tis plokis kai to mperdema gia na se afisei ligo mamaka... 2 istories se mia tainia, pou to mono pou tis syndeei itan ena koino atomo pou oute kan protagonistouse kai stis dyo istories... prosopiki apopsi panta eytyxws pou den to eida cinema...[/quote'] file mou apopseis einai autes den thimame an exo grapsei se proigoumeno post alla i tainia auti einai kirios gia tous fan tou eidous
qspock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 emena opote den me afinan na mpo logo ilikias gegonos pou exei na mou simvei kapia xronia evaza kapion allo na mou vgalei ta eisitiria kai eperna kanenan agnosto pou empene kai autos stin idia aithousa na to paixei sinodos mou Κατι μου θυμιζει αυτο... Ποιον εβαζες τον Mr. Homeless?
skoy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 enweitai oti einai apopseis, to lew aloste... Ti eidos thewreitai?
kyriakidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Brika molis ta comics apo to sin city gia download. ora gia diabasma opios thelei to link as steilei ena pm
alex_000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Το ειδα τελικά σημερα μαζί με την κοπέλα. Αυτηνής της άρεσε εγώ ακόμα να συνέλθω. Η ταινία ήταν απρόσμενα καλή (παρόλο που περιμενα κατι πολύ καλό) και προτοποριακή. Αριστουργηματική σκηνοθεσία. Το μόνο αρνητικό σημείο ήταν ο Clive Owen, απαράδεκτος δεν με επειθε καθόλου και έχανε πολύ συγκρινόμενος με willis και -oh my god τι ερμηνία- Rourke.
nthanasis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 den mporo na sto prosdioriso se pio eidos anikei auti i tainia apla me liga logia gia fans tarantino kai rodrigez opou se autes tis tainies den iparxei tipota san dedomeno klp klp........... Oxi kai kakos o clive owen emena prosopika me epise poli se auti tin tainia
john1987 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 ρε παιδια μηπως ειναι λιγακι μονοτονο το ασπρομαυρο σε ολη την ταινια? ψιλοψηνομαι να τη δω...
magma Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 den einai monotono afou enalasetai apo plires aspromayro, se diaba8miseis tou gkri kai se skines me xrwma se sygkekrimena simeia
alex_000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Αφού είδα την ταινία είναι 2 πράγματα που διαβασα στο post με τα οποία διαφωνώ. 1. Τι σχέση εχει η ταινία με το max payne? Ασχετο τελείως. Σαν να λέω είδα το saving private ryan και και ήταν το ίδιο με το medal of honor (!!!). 2. Γιατί ξεχωρίζει η Jesica Αlba μεσα απο τις δεκάδες κοπέλες -μοντέλα που δείχνει η ταινία? Εχουμε αρχίσει να γινομαστε και εμεις σαν τις γυναίκες μου φαίνεται που γουστάρουν περισσότερο διασιμότητα. Επίσης υπάρχει κανένας που του άρεσε η ερμηνία της - κανένας δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Μετρια στην καλύτερη περίπτωση κατά την γνώμη μου.
Em_Zed Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 [...]2. Γιατί ξεχωρίζει η Jesica Αlba μεσα απο τις δεκάδες κοπέλες -μοντέλα που δείχνει η ταινία? [...] Επίσης υπάρχει κανένας που του άρεσε η ερμηνία της - κανένας δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Μετρια στην καλύτερη περίπτωση κατά την γνώμη μου. Μα δεν είπε κανείς κάτι αντίθετο. Όλοι πιστεύω οτι την θαυμάσαμε για τις εξαιρετικές ικανότητες που έχει στο να λικνίζει το κορμί της και να το περιφέρει με ένα κάπως ωραίο τρόπο εδώ κι εκεί...και τέλος πάντων είναι ενα πρόσωπο που χαιρεσαι να βλέπεις. Εγώ απορώ που δεν αναφέρθηκε κανείς στο πραγματικά άξιο λόγου στήθος της Carla Cugino. Χμμμ...
nthanasis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 ρε παιδια μηπως ειναι λιγακι μονοτονο το ασπρομαυρο σε ολη την ταινια? ψιλοψηνομαι να τη δω... Trexe na tin deis............ EInai apo tis liges tainies pou den tha se kourasei to aspromauro des to kai tha me thimitheis....
mert Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Εγώ απορώ που δεν αναφέρθηκε κανείς στο πραγματικά άξιο λόγου στήθος της Carla Cugino. Χμμμ... Και τα ομολογουμενως καλοσχηματισμενα οπισθια της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.