Προς το περιεχόμενο

Sin City

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως εγω που παω με παρεα 4 ατομων cinema, δεν με ενοχλει καθολου.. κανενας μας δεν μιλαει στο αλλον. αφοσιωνομαστε αποκλειστικα στην ταινια!!

Δημοσ.

Guys??? Tha mou epitrepsete na diafwnhsw...To Sin City de mou fanhke katholou antrikh ypothesh, proswpika to latrepsa!! Mia tetoia tainia,toso prwtoporiakh den mporei para na apeuthynetai se atoma pou goustaroun na peiramatizontai me nea eidh tainiwn, se opoio fylo kai an anhkoun ayta....

Δημοσ.
Σου συνιστώ να το δοκιμάσεις.. όταν ήμουν μικρότερος όλο μόνος μου πήγαινα στις ταινίες και τις απολάμβανα περισσότερο. Επειδή οι ταινίες είναι προσωπική υπόθεση' date=' το τι θα πάρεις/νίωσεις/αισθανθείς, αν δεις μόνος σου μια ταινία θα την ευχαριστηθείς πιο πολύ, θα προσέχεις περισσότερο χωρίς να σου αποσπάται η προσοχή και αν μη τι άλλο, δες το σαν μια νέα εμπειρία.

[/quote']

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λές. Είναι όμως και κάτι που δεν ανέφερα. Εχω την τύχη εδώ και πολλά χρόνια να έχω σοβαρό Dolby digital σύστημα με 32 ιντσών τηλεόραση το οποίο αν συνδιαστεί με την δερμάτινη πολυρόνα και το καλό φαγητο κάνει το σινεμα πεταμένα λεφτά αν θέλω να δώ μια ταινία μόνος. (προσωπική αποψη).

Αν είναι να πάω σινεμα και να κάθμαι στριμωγμένα διπλά σε αγνώστους - οι οποίοι παρεπιπτόντως θα γελάνε κάθε φορα που βλέπουν χρώμα σε ασπρομαυη σκηνη η θα φωνάζουν ω ρε μου**ρα καθε φορά που βγαίνει το ατάλαντο μοντέλο - θα αναγκαστώ να περιμένω να κυκλοφορήσει σε DVD.

Δημοσ.
Guys??? Tha mou epitrepsete na diafwnhsw...To Sin City de mou fanhke katholou antrikh ypothesh, proswpika to latrepsa!! Mia tetoia tainia,toso prwtoporiakh den mporei para na apeuthynetai se atoma pou goustaroun na peiramatizontai me nea eidh tainiwn, se opoio fylo kai an anhkoun ayta....

Αγαπητή electra, αφού σε καλοσορίσω στην παρέα μας, να σου πω, οτι όταν λέω οτι είναι αντρική υπόθεση, εννοώ οτι ασχολείται - περιλαμβάνει θέματα που είναι περισσότερο γνωστά, και κατανοητά αν θες, στο αντρικό κοινό. Η τιμή, η εκδίκηση για το χαμό -τότε, το πείραγμα σήμερα -μιας γκόμενας κοκ. Φυσικά και συμφωνώ στο οτι απευθύνεται σε άτομα που θέλουν κάτι παραπάνω στις ταινίες τους, απλά τούτη εδώ θα κάνει ένα παραπάνω κλικ στα άτομα αυτά που τυγχάνει να είναι και αρσενικά.

Αν είναι να πάω σινεμα και να κάθμαι στριμωγμένα διπλά σε αγνώστους - οι οποίοι παρεπιπτόντως θα γελάνε κάθε φορα που βλέπουν χρώμα σε ασπρομαυη σκηνη η θα φωνάζουν ω ρε μου**ρα καθε φορά που βγαίνει το ατάλαντο μοντέλο - θα αναγκαστώ να περιμένω να κυκλοφορήσει σε DVD.

Kαταλαβαίνω. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό. Αλλά και πάλι, ρισκάρεις να χάσεις μια τέτοια εμπειρία -οσο κοντά κι αν πλησιάζει η εμπειρία που έχεις σπίτι -για τέτοιους -λογικούς και κατανοητούς- λόγους; Περίμενε τις τελευταίες μέρες, διάλεξε την πρώτη ή την τελευταία προβολή... αν πάλι δεν πείθεσαι, τότε η δερμάτινη πολυθρόνα σου ακούγεται σαν μια καλή λύση.

ΥΓ: Πως μπορείς να τρως και να βλέπεις ταινία;;; :)

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα! Καταλαβαίνω τι λες Em_Zed. Τα περί τιμής, εκδίκησης και ηρωισμού έχουν καθιερωθεί ως αντρικά ζητήματα (δίκαια ή άδικα, δεν θα το κρίνω εγώ). Όμως στα film noir εκτός από τις μοιραίες γυναίκες, υπάρχουν και οι σκληροί άντρες, που σίγουρα τραβούν την προσοχή των..θεατριών! Άλλωστε με Bruce Willis και Clive Owen, (δε λέω Μickey Rourke,εξ' αιτίας του makeup, αν και ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι υπέροχος), η ταινία σίγουρα δεν αφορά μόνο άντρες, δε θα μπορούσε άλλωστε!!! Προσωπικά, βάζω το Sin City στις αγαπημένες μου ταινίες, γιατί μου έκανε πολλά κλικ παραπάνω - χωρίς να υπάρχει καμία αμφιβολία για το φύλο μου...:-)

Δημοσ.

ΥΓ: Πως μπορείς να τρως και να βλέπεις ταινία;;; :)

είναι τόσο περίεργο? ...δεν ξέρω πάντως το γουστάρω πολύ.

Δημοσ.

δεν με αφησαν!! και ειμαι και 17,5!! ελεος ρε παιδια.. σιγα η ταινια μην ειναι για ατομα ανω των 18 ετων!! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ;

Δημοσ.

παιδιά το είδα το έργο..αν και στην αρχή έλεγα πως θα είναι χάλια τελικά ήταν πολύ ωραίο...σας το προτείνω να το δείτε όσοι δεν το έχετε δει...

Δημοσ.
δεν με αφησαν!! και ειμαι και 17,5!! ελεος ρε παιδια.. σιγα η ταινια μην ειναι για ατομα ανω των 18 ετων!! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ;

Μήπως μικροδείχνεις; :D

Δημοσ.

- Τί ατάκα ρίχνει ο Μαρβ (Μίκυ Ρουρκ) όταν κάνει την λέμε-τώρα-"αυτοκινητάδα" με τον τύπο πριν καταλήξει στην εκκλησία για "εξομολόγηση"? Η μετάφραση ήταν κάτι σαν "Εγώ περνάω τέλεια... Εσύ??" - έπαθα την πλάκα μου από αυτό το πλάνο των 5 δευτερολέπτων και δεν συγκράτησα τί είπε... (...btw, απίθανη σκηνή!!!)

...Μήπως είναι αυτή η ατάκα?

Marv: I don't know about you, but I'm havin' a ball.

(http://www.imdb.com/title/tt0401792/quotes)

- Η επόπτρια του Μαρβ (http://www.imdb.com/name/nm0001303/) ΓΙΑΤΙ δεν σχολιάστηκε καθόλου??? Είχε ΤΗΝ "όλα-στο-ύψος-τους"-σκηνή πριν εμφανιστεί για 1η φορά ο Μαρβ με τα τσιρότα....... και πριν εμφανιστεί η Τζέσικα........

...Τί θέλω να πω...

http://www.thesuperficial.com/image.php?path=/archives/cg1.jpg

http://www.thesuperficial.com/image.php?path=/archives/cg.jpg

Δημοσ.

emena opote den me afinan na mpo logo ilikias gegonos pou exei na mou simvei kapia xronia evaza kapion allo na mou vgalei ta eisitiria kai eperna kanenan agnosto pou empene kai autos stin idia aithousa na to paixei sinodos mou

Δημοσ.

emena re paidia, ektws tou oti itan poly "Max Payne" den mou fanike kai tainiara... pera apo to efe pou itan ontws protwporiako, to ypolipo meros tis tainias mou fanike splateria treli me to klasiko pleon kolpo tis "mpourdelopoiisis" tis plokis kai to mperdema gia na se afisei ligo mamaka... 2 istories se mia tainia, pou to mono pou tis syndeei itan ena koino atomo pou oute kan protagonistouse kai stis dyo istories...

prosopiki apopsi panta eytyxws pou den to eida cinema...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...