Axelfc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Θελω να κανω ενα προγραμμα σε java το οποιο θα χρησιμοποιει το Modem του υπολογιστη μου και θα συνδεεται σε καποιο αλλο σερβερ. Χρησιμοποιω κανονικα την javax.comm και το προγραμμα βρισκει σωστα το modem μου (ανοιγει τη θυρα στην οποια ειναι εγκατεστημενο). Ξερει κανεις πως ειναι δυνατον μεσα απο το προγραμμα να καλεσω το συγκεκριμενο νουμερο τηλεφωνου πχ 2310-ΧΧΧΧΧΧ στο οποιο θα μου απαντησει ο server;
Turrican Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Κατι μου λέει οτι θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια third-party βιβλιοθήκη αλλά δεν είμαι σίγουρος. Κοίτα εδώ -> http://www.javaapis.com/jdun/
Axelfc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Αυτο που θελω να κανω μπορει να γινει με AT commands. Πως τις χρησιμμοποιω μεσα απο τη java δεν ξερω ομως.
Dionisos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Diavase to ar8ro tou Javaworld poy pistevw 8a sou lysei oles aftes tis apories. D.
Axelfc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Το βρηκα στο Google αυτο το αρθρο Dionisos. Thanks Dionisos, anyway! Τελικα καταφερα να καλεσω με το modem το νουμερο που ηθελα. Thanks για τη βοηθεια.
Axelfc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπον, συνδεομαι κανονικα με το server που θελω. Απο εκει και περα του στελνω καποιο string και ο server πρεπει να μου αποστειλει καποια bytes. Αυτο που κανω παρακατω ομως δε δουλευει σωστα. Γνωριζει κανεις αν κανω κατι λαθος; System.out.println ("Sending echo request code"); byte[] readBuffer = new byte[100]; String erMessage = "XXXXX"; op.write(erMessage.getBytes()); while (inputStream.available()>0) { int numBytes = inputStream.read(readBuffer); System.out.print(new String(readBuffer)); } Πως γινεται τα bytes που μου στελνει ο server να τα αποθηκευσω σε καποιο αρχειο και οχι σε ενα προσωρινο buffer;
javanidhs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Διαβασε το java tutorial για java.io ολα ειναι ρυακια (stream) > try { byte[] ar = new byte[] {}; File afil = new File("c:/buffer.txt"); FileOutputStream fos = new FileOutputStream(afil); fos.write(ar); fos.flush(); fos.close(); } catch (FileNotFoundException ex) { ex.printStackTrace(); } catch (IOException ex) { ex.printStackTrace(); }
Axelfc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Thanks για τη βοηθεια javanidhs. Πως μπορω να αλλαξω σειρα στο κειμενο που γραφω σε ενα αρχειο; Ο παρακατω κωδικας παντως δεν δουλευει. > import java.io.*; import java.lang.*; public class FileWriterTest { public static void main(String args[]) { try { FileWriter fw = new FileWriter("FileWriterTest.txt"); fw.write("Line1\n"); fw.write("Line2"); fw.close(); } catch (FileNotFoundException ex) { ex.printStackTrace(); } catch (IOException ex) { ex.printStackTrace(); } } }
javanidhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ο κωδικα παιζει μια χαρα..καλο ειναι να βαζεις..ενα συγκεκριμενο Path για να ξερεις που θα σου βγαλει το αρχειο..μηπως μπερδευτεις... > try { FileWriter fw = new FileWriter("c:/FileWriterTest.txt"); fw.write("Line1\n"); fw.write("Line2"); fw.flush(); fw.close(); } catch (FileNotFoundException ex) { ex.printStackTrace(); } catch (IOException ex) { ex.printStackTrace(); }
Axelfc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Οταν λεω οτι δεν δουλευει εννοω οτι στο αρχειο που δημιουργειται ειναι γραμμενο Line1Line2 και οχι Line1 Line2 Το περιεργο ειναι πως σε *.txt δεν αλλαζει σειρα. Σε *.doc αλλάζει! Το εχω υποψιν μου το path, απλως θελω να εμφανιζεται το αρχειο εκει που τρεχω το προγραμμα
javanidhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ναι ειναι ο λεγομενος break χαρακτηας οπου απο λειτουργικο σε λειτουργικο ειναι διαφορετικος! γιαυτο ...αμα το ανοιξεις με notbapd βλεπεις αναμεσα εναν παραξενο χαρακτηρα! o windows line break ειναι \r\n
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.