sash Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Γεια χαρα σε όλους, χρόνια πολλλα. Ψαχνω καλό και αξιόπιστο Wi-Fi Αccess Point - Router Που να ΑΝΤΕΧΕΙ 2 emule να τρέχουν ταυτόχρονα. Φίλος μου που έχει netgear μου είπε να μην άγοράσω τέτοιο, διότι μπουκώνει με τα πολλά connections του emule. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ, καλές γιορτές.
de173 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Πιστεύω ότι το Linksys WRT54GS θα κάνει καλά την δουλειά του
martyras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Egw 8a proteina to Linksys WAG54G gia exei kai modem. http://www.linksys.com/international/product.asp?coid=61&ipid=371
mazout Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Φιλε το linksys θα παρεις το wrt54gs. Πιστευω με το καταλληλο firmware ειναι η καλυτερη επιλογη αν και λιγο ακριβη σε σχεση με το εξωτερικο!!!
ipso33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Egw 8a proteina to Linksys WAG54G gia exei kai modem. Αυτο εχω κι ειναι πολυ αξιοπιστο. Εχει δυο pc πανω του και τα δυο με ανοικτα e-mule και bittorent και παει σφαιρα.
papapas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Από το WRT54Gs προτίμησε το G γιατί θα σου είναι άχρηστα τα extra flash MB, από την στιγμή που το θες για αυτή την δουλειά...
NkC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 sash ap oti gnwrizw ta modem mpoukwnoun ap ta polla connections oxi to router
xaotikos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 US robotics 9106, είναι το 9105 που δεν έχει προβλημα με connections σε WIFI έκδοση.
dimip Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 US robotics 9106, είναι το 9105 που δεν έχει προβλημα με connections σε WIFI έκδοση. epidi skopeuo na valo dsl ayton ton mina enois ayto edo http://ayoo.nm24ag.de/index.php?ART=K900371&PID=40915 exis na protinis kapio alo wifi router kai dsl modem over isdn? thanks apo ena mikro review edo http://www.itp.net/reviews/details.php?id=2028&tbl=products fenete poli kalo sta lefta tou over isdn annex b etsi den ine?
de173 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Όπως βλέπεις η πλειοψηφία χρησιμοποιεί Linksys. Είναι δύσκολα μηχανηματάκια αλλά άμα τους πάρεις τον αέρα... Αναφέρθηκε κάπου ότι το G έχει λιγότερη μνήμη από το GS και είναι άχρηστη. Πιστεύω ότι για επαγγελματική χρήση όπως και για να τρέξεις έναν σοβαρό router, σου είναι αρκετά χρήσιμη! Ειδικά όταν αρχίζεις και "παίζεις" με Linux μέσα. Αλλά αυτό είναι άλλο, μεγάλο κεφάλαιο Εμείς σου δώσαμε τις λύσεις, εσύ αποφασίζεις
dimip Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2005 Όπως βλέπεις η πλειοψηφία χρησιμοποιεί Linksys. Είναι δύσκολα μηχανηματάκια αλλά άμα τους πάρεις τον αέρα...Αναφέρθηκε κάπου ότι το G έχει λιγότερη μνήμη από το GS και είναι άχρηστη. Πιστεύω ότι για επαγγελματική χρήση όπως και για να τρέξεις έναν σοβαρό router' date=' σου είναι αρκετά χρήσιμη! Ειδικά όταν αρχίζεις και "παίζεις" με Linux μέσα. Αλλά αυτό είναι άλλο, μεγάλο κεφάλαιο Εμείς σου δώσαμε τις λύσεις, εσύ αποφασίζεις [/quote'] ta sigekrimena linksys den ine kai modem omos etsi den ine?
de173 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μόνο dsl router Εγώ θα έλεγα ΣΚΕΤΟ router. Να συμπεριλάβουμε όλες τις λειτουργίες του (εκτός του ότι ΔΕΝ είναι modem). Άσε που φτάνουν και τα 108 Mbps με Booster. Αλλά πάντα για εντός δικτύου σε home χρήση.
dimip Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 diladi protinete kalitera to modem xoria? kai o wifi router extra ? an nai pio dsl modem tha protinate?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.