Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω Wi-Fi Router Που να ΑΝΤΕΧΕΙ!!

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους, χρόνια πολλλα. Ψαχνω καλό και αξιόπιστο Wi-Fi Αccess Point - Router Που να ΑΝΤΕΧΕΙ 2 emule να τρέχουν ταυτόχρονα. Φίλος μου που έχει netgear μου είπε να μην άγοράσω τέτοιο, διότι μπουκώνει με τα πολλά connections του emule.

Τι μου προτείνετε?

Ευχαριστώ, καλές γιορτές.

Δημοσ.

Φιλε το linksys θα παρεις το wrt54gs. Πιστευω με το καταλληλο firmware ειναι η καλυτερη επιλογη αν και λιγο ακριβη σε σχεση με το εξωτερικο!!!

Δημοσ.
Egw 8a proteina to Linksys WAG54G gia exei kai modem.

Αυτο εχω κι ειναι πολυ αξιοπιστο.

Εχει δυο pc πανω του και τα δυο με ανοικτα e-mule και bittorent και παει σφαιρα.

Δημοσ.

Από το WRT54Gs προτίμησε το G γιατί θα σου είναι άχρηστα τα extra flash MB, από την στιγμή που το θες για αυτή την δουλειά...

Δημοσ.
US robotics 9106, είναι το 9105 που δεν έχει προβλημα με connections σε WIFI έκδοση.

epidi skopeuo na valo dsl ayton ton mina enois ayto edo http://ayoo.nm24ag.de/index.php?ART=K900371&PID=40915

exis na protinis kapio alo wifi router kai dsl modem over isdn?

thanks

apo ena mikro review edo http://www.itp.net/reviews/details.php?id=2028&tbl=products

fenete poli kalo sta lefta tou over isdn annex b etsi den ine?

Δημοσ.

Όπως βλέπεις η πλειοψηφία χρησιμοποιεί Linksys. Είναι δύσκολα μηχανηματάκια αλλά άμα τους πάρεις τον αέρα...

Αναφέρθηκε κάπου ότι το G έχει λιγότερη μνήμη από το GS και είναι άχρηστη. Πιστεύω ότι για επαγγελματική χρήση όπως και για να τρέξεις έναν σοβαρό router, σου είναι αρκετά χρήσιμη! Ειδικά όταν αρχίζεις και "παίζεις" με Linux μέσα. Αλλά αυτό είναι άλλο, μεγάλο κεφάλαιο :)

Εμείς σου δώσαμε τις λύσεις, εσύ αποφασίζεις :)

Δημοσ.
Όπως βλέπεις η πλειοψηφία χρησιμοποιεί Linksys. Είναι δύσκολα μηχανηματάκια αλλά άμα τους πάρεις τον αέρα...

Αναφέρθηκε κάπου ότι το G έχει λιγότερη μνήμη από το GS και είναι άχρηστη. Πιστεύω ότι για επαγγελματική χρήση όπως και για να τρέξεις έναν σοβαρό router' date=' σου είναι αρκετά χρήσιμη! Ειδικά όταν αρχίζεις και "παίζεις" με Linux μέσα. Αλλά αυτό είναι άλλο, μεγάλο κεφάλαιο :)

Εμείς σου δώσαμε τις λύσεις, εσύ αποφασίζεις :)[/quote']

ta sigekrimena linksys den ine kai modem omos etsi den ine?

Δημοσ.
Μόνο dsl router

Εγώ θα έλεγα ΣΚΕΤΟ router. Να συμπεριλάβουμε όλες τις λειτουργίες του (εκτός του ότι ΔΕΝ είναι modem).

Άσε που φτάνουν και τα 108 Mbps με Booster. Αλλά πάντα για εντός δικτύου σε home χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...