Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά κάρτας ήχου

pieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια 5.1 soundblaster κ θέλω να την πουλήσω να πάρω μια καλύτερη.

Ποια καρτούλα προτίνεται?

Ηχεία έχω τα 5,1 inspire 5300 κ μπορεί να τα αλλάξω στο μέλλον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 11 μήνες μετά...
Άλλαξα την 5.1 με μια Audigy2 και για να πω την αλήθεια δεν είδα και καμία μεγάλη διαφορά. Κάποια εφε σε παιχνίδια, όπως Quake 4, ακούγονται καλύτερα.

Τα ίδια ακριβώς και εγώ, απλά είχα λεφτά για πέταμα και το έκανα. Λύθηκαν κάτι αυμβατότητες με μερικά παιχνίδια, άκουσα το εντυπωσιακό DVD audio disc που είχε μέσα η Aydigy, είπα "ἁ, ωραία" και κατά τα άλλα τίποτε το φοβερό. Ίσως μικρότερη CPU utilization και υποστήριξη για ΕΑΧ 3.0 και 4.0

Άλλαξέ την μόνο αν α) είσαι από τους άρρωστους του ήχου, β) έχεις λεφτά για ξόδεμα, γ) δεν σκοπεύεις να πάρεις στο άμεσο μέλλον κάποιο mobo on board κάρτα, οι οποίες ξεπερνούν πια όλες την 5.1

Se endiaferei stereofwnikos 'h polykanalos hxos?

An 8es sterefwniko alla taytoxrona na vlepeis kai kamia tainia DVD ktlp

yparxoun peran twn Soundblaster ths Creative yparxoun kapoies etairies

-pou prosanatolizontai sto epaggelmatiko xwro- kai paragoun e3airetikes

kartes audio.

E3artatai apo tis anagkes toy ka8enos panta.

Aftin exo pari.Einai poli kali.Einai poli kaliteri apo tin onboard pou eixa.Gia ta xrimata pou exi partin ine poli kali.Mono na kseris oti gia na peksi kanonika prepi na energopoihshs to CMSS mesa apo to software pou tha egkatastisis kai tha exis apsogo ixo.Ama exis 5.1 ixia se dvd tenia pezi poli kala.

Episis ta pexnidia tora mou pane kalitera apo otan ixa tin onboard.Kai se ixo kalitera alla kai kinountai pio efkola ta grafika.

Η καλυτερη λυση ειναι μια X-Fi Music. Μπορει να κοστιζει καπου 120ε αλλα θα σου μεινει εφοσον ειναι τελευταιο μοντελο. Συν σε ολα αυτα το οτι με τον πυρηνα της δεν βαραινει καθολου το συστημα πραγμα που ειναι καλο για games οπως Quake 4, Fear.

poly xrima gia ixo file hellas!

den to dino!!

euxaristw pantws gia tin protasi!

idi pariggeila tin audigy 7.1!

27e!

kala sti xio ta magazia etoimoparadoti oyte kan auti den eixan.. rotisa se 2-3 k eipan oti efygan oles! e ma pia toso poly zitisi exei ?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...