red30 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 χμμμμμμμ..... _Dimon_ για δώσε μας κανένα link καλυτερα, μη πετας κουβέντες ετσι γιατι ψάχνω κι εγω απο χθες το site να βρω αυτο που λες και δεν το βρίσκω! Μαλιστα διαπιστώνω οτι στο τελευταίο σου post χρησιμοποιείς τη λέξη "ΜΑΛΛΟΝ!" που σημαίνει οτι ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι γράφεις , οσο και η γιαγια μου η χορεύτρια .. απορω γιατι ορισμένοι γράφετε κάτι , μονο για να το γράψετε και να την "πείτε" (οπως λέτε) στους άλλους ..... Οπως βλέπω κι αλλου κατι απαντήσεις "ψάξε στο google" , "πέτα το απο το παράθυρο" κτλ... ----- "Βρεστε καμια γκόμενα" θα πω εγω να ξελαμπικάρετε... :evil: Χρονια πολλα !
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Κοίταξε όταν κοίταξα για τον επεξεργαστή μου, το έψαξα λιγάκι και το είχα βρει ακριβώς...Από την άλλη αν θέλεις να το ψάξω για σένα θα το κάνω...Αλλά πες μου ακριβώς ποιόν επεηεργαστή έχεις.
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Ορίστε http://processorfinder.intel.com/scripts/default.asp Αλλά να έχεις όλες τις πληροφορίες διαθέσιμες..Που θα τις βρεις από εδώ http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/download.asp?url=/7838/eng/PIDenu02.msi&ProductID= Και για τον δικό μου είναι Thermal Spec 74°C
MoUCLAs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Wraia euxaristoyme para poly... To brhka leei 70C.. Oysiastika ayto einai to anwtato orio? Ekei opoy o epe3ergasths 8a arxisei na exei problhma?
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Ακριβώς είναι το ανώτατο όριο...Εκεί θα κλείσει ο υπολογιστής...
red30 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 α! τώρα μάλιστα, το βρήκαμε (2 μέρες έφαγα με το site και δεν εβγαλα άκρη!!) Δεν το εγραψα για μένα, κυριως για το φίλο που αρχικά ήθελε τις πληροφορίες. για να μη του δίνουμε το τυράκι και τρέχει χωρις λόγο ;)
georgeadams Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Νομίζω πως είναι το όριο πάνω από το οποίο αρχίζει το "throttling", δηλαδή, αρχίζει να λειτουργεί πιο αργά για να μην καεί, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να σου δίνει κάποια ένδειξη γι'αυτό (τα MHz μένουν φαινομενικά τα ίδια). Μπορείς όμως να δοκιμάσεις αυτό το προγραμματάκι για να δεις αν και πότε ενεργοποιήται το throttiling: http://www.panopsys.com/throttlewatch.htm
a123xxsp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 enas filos me paromoio provlima (74 vatmous se full work) evale arctic silver5 +thermatake pipelines (34euro e-shop, krema 7euro plaisio) kai tora paizei stous 34-40 vatmous!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ αυτήν την στιγμή είμαι στα 0dB και 20 βαθμούς...
a123xxsp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 tin pire ap' to e-shop kai sta spec tis leei 22db 2500rpm max, distixos molis mpika e-shop alla den tin exei, mporei na tin ksanaferoun, einai tis thermal take silent tower legetai
georgeadams Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Την έχω δει (και ακούσει) τη silent tower και δεν μπορώ να πω πως τη θεωρώ αθόρυβη (τουλάχιστον όχι σύμφωνα με ότι έχω συνηθίσει)...
MoUCLAs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 gia pes mas _DiMoN_ pws exeiς 0dB ?
GothicCrusader Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Εγώ αυτήν την στιγμή είμαι στα 0[/b']dB και 20 βαθμούς... Δεν ξέρω με ποιές προθέσεις ρωτάει ο μούχλας, αλλά εγώ δεν μπορούσα να μην το γράψω :!: :!: Αυτό που γράφεις είναι εντελώς κουφό (!) Πώς είναι δυνατό να μετράς 0 db;;; ~-~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.