Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες για Pentium 3Ghz..?

MoUCLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμμμμμ..... _Dimon_ για δώσε μας κανένα link καλυτερα, μη πετας κουβέντες ετσι :)

γιατι ψάχνω κι εγω απο χθες το site να βρω αυτο που λες και δεν το βρίσκω! Μαλιστα διαπιστώνω οτι στο τελευταίο σου post χρησιμοποιείς τη λέξη "ΜΑΛΛΟΝ!" που σημαίνει οτι ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι γράφεις , οσο και η γιαγια μου η χορεύτρια .. :D

απορω γιατι ορισμένοι γράφετε κάτι , μονο για να το γράψετε και να την "πείτε" (οπως λέτε) στους άλλους ..... :( Οπως βλέπω κι αλλου κατι απαντήσεις "ψάξε στο google" , "πέτα το απο το παράθυρο" κτλ... ----- "Βρεστε καμια γκόμενα" θα πω εγω να ξελαμπικάρετε... :evil:

Χρονια πολλα ! :lol:

Δημοσ.

Κοίταξε όταν κοίταξα για τον επεξεργαστή μου, το έψαξα λιγάκι και το είχα βρει ακριβώς...Από την άλλη αν θέλεις να το ψάξω για σένα θα το κάνω...Αλλά πες μου ακριβώς ποιόν επεηεργαστή έχεις.

Δημοσ.

α! τώρα μάλιστα, το βρήκαμε

(2 μέρες έφαγα με το site και δεν εβγαλα άκρη!!)

Δεν το εγραψα για μένα, κυριως για το φίλο που αρχικά ήθελε τις πληροφορίες. για να μη του δίνουμε το τυράκι και τρέχει χωρις λόγο ;) ;)

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι το όριο πάνω από το οποίο αρχίζει το "throttling", δηλαδή, αρχίζει να λειτουργεί πιο αργά για να μην καεί, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να σου δίνει κάποια ένδειξη γι'αυτό (τα MHz μένουν φαινομενικά τα ίδια).

Μπορείς όμως να δοκιμάσεις αυτό το προγραμματάκι για να δεις αν και πότε ενεργοποιήται το throttiling: http://www.panopsys.com/throttlewatch.htm

Δημοσ.

Την έχω δει (και ακούσει) τη silent tower και δεν μπορώ να πω πως τη θεωρώ αθόρυβη (τουλάχιστον όχι σύμφωνα με ότι έχω συνηθίσει)...

Δημοσ.
Εγώ αυτήν την στιγμή είμαι στα 0[/b']dB και 20 βαθμούς...

Δεν ξέρω με ποιές προθέσεις ρωτάει ο μούχλας, αλλά εγώ δεν μπορούσα να μην το γράψω :o :!: :!:

Αυτό που γράφεις είναι εντελώς κουφό (!) :shock: :shock: :shock:

Πώς είναι δυνατό να μετράς 0 db;;;

~-~

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...