Προς το περιεχόμενο

Ποιο DVDRW να πάρω?

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δείτε επίσης και το Lite on 1653S που μόλις ηρθε και υποστηρίζει και Dual Layer 4x... Sta 65..euro.

Μμμμ... Το νέο μου απόκτημα!! Ως τώρα δεν έχω κανένα παράπονο, παρ' όλο που έχω χρησιμοποιήσει μόνο Samsung δισκάκια.

http://www.liteonit.com/ODD/english/e_product/e_sohw1653s.asp

Έρχεται με 2 χρόνια εγγύηση, με φπα βγαίνει κάπου στα 70-75.

Δημοσ.

Παιδιά ποιό είναι το καλύτερο για έλεγχο λαθών/ποιότητας εγγραφής είτε σε DVD recorder είτε σε reader(κατί σημαντικό για μένα και είναι κάτι που από όσο ξέρω δεν το κάνει ούτε το NEC ούτε το PIONEER αλλά το κάνουν όλα τα LITEON)?

Επίσης ποιά μοντέλα από αυτά που αναφέρονται στο thread κάνουν bitsetting(το οποίο είναι πολύ θετικό όπως και να το κάνουμε και είναι κάτι που το κάνει το NEC ενώ όχι το PIONEER)?

Τα LG π.χ. αν κάνουν έλεγχο ποιότητας και bitsetting φαίνονται καλή λύση αν σκεφτείς πως θεωρούνται καλά σαν ποιότητα εγγραφής αλλά και σαν διαβαστήρια.

Να παρατηρήσω τέλος πως θεωρώ και εγώ καλύτερο το PIONEER από το NEC(κυρίως λόγω του ότι το NEC είναι χάλια διαβαστήρι) αλλά με τα παραπάνω χρήματα που έχει το PIONEER(περίπου 15 με 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά) παίρνεις και ένα διαβαστήρι που μπορεί να σε καλύπτει και με το παραπάνω όπου δεν σε καλύπτει το NEC και να κάνεις και εγγραφές on-the-fly(προυπόθεση να μπορείς/θέλεις να βάλεις και άλλο drive στο PC σου).

Δημοσ.

To eortastiko teyxos tou pc magazine dokimazei 4 nea dvd recorders me taxitites 16x. (BenQ DW1620, Lite-On SOHW-1633S, Memorex 16x dual format double layer, Pioneer DVR-A08XL) apo ta opoia ksexorizei to pioneer.

To DVR-A08XL της Pioneer είναι ο πρώτος οδηγός που δοκιμάζουμε ο οποίος υποστηρίζει όλες τις καινούριες ταχύτητες εγγραφής: 16χ DVD+R, DVD-R και double layer 4x DVD+R. Ενσωματώνει εξελιγμένα hardware χαρακτηριστικά, ώστε να μειώνει στο ελάχιστο τα λάθη κατά την εγγραφή, ενώ είναι σε θέση να μειώνει αυτόματα την ταχύτητα περιστροφής του κατά την αναπαραγωγή DVD video και μουσικών CD's, ώστε να εξασθενεί ο θόρυβος που προκαλεί. Κάθε δισκάκι που εγγράψαμε έπαιζε αδιαμαρτύρητα σε κάθε υπολογιστή ή επιτραπέζιο μηχάνημα DVD. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων εγγραφής DVD+R, DVD+RW και ενός 30λεπτου βίντεο σε VCD κυμάνθηκαν σε μέτριο επίπεδο, ενώ στην εξαγωγή μουσικού σήματος από CD κατέλαβε την τελευταία θέση. Η συσκευή, όμως, ξεπέπασε κάθε άλλη της δοκιμής κατά την εγγραφή δίσκων DVD-r, απαιτώντας μόνο 7:10 για το γέμισμα 8χ 4,37GB σε ταχύτητα 16χ. Ο οδηγός της Pioneer σημείωσε και τον ταχύτερο χρόνο εξαγωγής δεδομένων από δίσκο 4,37 dvd video (6:05), αλλά η πιο σημαντική επίδοση του αφορά στην εγγραφή 8,5GB δεδομένων σε δισκάκι διπλής επίστρωσης (23:52).

Δημοσ.

antitheta sto ram dekemvriou h noemvriou (den thimame kai kala)

eixan vgalei sta test apodosis 1o (prwto) to NEC

twra ti na pistepsis apo periodika?!

Egw pantos apo lite on exw asximi empeiria oxi me dvd alla me CD-RW panw ston xrono vgike off!!!

Δημοσ.

Lite-on 1653s proteinw kai egw...

Exw xbox kai exw grapsei arketa games ta opoia paizoun telia se sxesh me kapoia antegramena pou eixa apo LG(de thymame poio akrivws)

Ews twra exw xrhsimopoihsei

Intenso DVD-r kai DVD+r kathws kai SmartBuy DVD-r,xwris kanena problem.

onefluffycloud : padws to cd tou nero pou eixe mazi to dvdr den epaize sto liteon dvdr !!!!!!!!!!!

alla telika epaikse sto dvdrom mou..

Emena doulepse kanonika to nero sto drive....Kati prepei na exeis peiraxei.

Apo programs xrhsimopoiw DVDshrink , nero6.6.0.3 , Ulead.BunNow...

To mono provlhma einai oti me to DVDshrink de mou diavaze thn tainia Garfield(ODEON new copy protected dvds) pou einai copy protected...

Gnwrizei kapoios kati gia ayto???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...