qspock Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Ο,τι ερχεται απο τη μανα του δεν σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο. Το αντιθετο θα ελεγα. Το ripolock σε css dvd πχ το εφαρμοζουν οι εταιρειες για αλλο λογο, η επισημη δικαιολογια ειναι και καλα να γινεται ποιοτικοτερη αντιγραφη... Παντως εγω χρησιμοποιω firmware οχι μανισιο και δεν εχω κανενα προβλημα ποιοτητας η αξιοποστιας στις κοπιες και το ripping. Και φυσικα, δεν εχει καψει dvd μεχρι τωρα. Το ποιο ειναι ζασταβα και ποιο μερσεντες πλεον δεν ειναι καθολου ξεκαθαρο οπως ηταν με τα CD recorders (πχ Philips - Plextor). Τα μεχρι τωρα reviews δειχνουν οτι η Plextor δεν ειναι πια κορυφη οπως παλαιοτερα.
SpY Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 qspock εγώ προτείνω στον φίλο να πάρει LiteOn που αν δεις στα reviews αλλα και απο προσωπική εμπειρία βγαίνουν απο τα καλύτερα !
ioneyez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 SpY και sash το NEC 3500 έχει πάρει τα σκήπτρα από όλα τα άλλα DVD recorders εδώ και καιρό. Άσε που έχει το καλύτερο unofficial support για firmware που στέλνουν τις δυνατότητες του drive ακόμα πιο ψηλά! Θα με ενδιέφερε να δω πιο review έχει βγάλει το LiteOn καλύτερο από το NEC γιατί την τελευταία φορά που θυμάμαι το PC Magazine να κάνει συγκριτικό το NEC είχε σαρώσει. Και όποιος χρησιμοποιεί το DVD recorder του με μαμίσιο firmware δε μπορεί να έχει άποψη που μετράει γιατί βρίσκεται ακόμα στην εποχή των... CD recorders που έχει περάσει ανεπιστρεπτί! SpY άντε πες στο Club CD Freaks ότι καις DVD με μαμίσιο firmware να δεις τι ζαρζαβατικό έχει να πέσει! sash πάντως θες δε θες να το πειράξεις το NEC παραμένει η κορυφαία επιλογή. Εκτός αν κολλάς σε μάρκες και ονόματα και δε σου κάνει η NEC οπότε η όλη συζήτηση είναι άτοπη.
sash Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 τα unofficial firmware που τα βρίσκεις?
SpY Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Φιλε ioneyez δεν είπα οτι έχω κάψει DVD οθτε τι χρησιμοποιώ official firmware! Το λινκ που δίνεις έχει ερώτηση "Which 16x DVD writer should I buy? To οτι το έχουν πάρει πολύ δεν σημαίνει κατι! "Οσο για τα Test που αναφέρεις δεν βγαίνει πρώτο το Nec ! Des edw gia rip tainiwn: Kai gia egrafi edw: ΚΑι όσο για το LiteOn σ'αυτό το τεστ έχει την πιο παλιά έκδοσηLiteon 1633S ! Εγώ μιλάω για το Liteon 1653S !!!!!
Stratos2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Φιλε μου με ΜΙΑ λεξη παρε NEC 3500AG Μην ρωτας τα ευκολονοητα...
Alt3rnative Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 SpY άντε πες στο Club CD Freaks ότι καις DVD με μαμίσιο firmware να δεις τι ζαρζαβατικό έχει να πέσει! Asxoliasto! File mou einai aplo!Posa lefta diatheteis?An exeis 120 europoula trava pare to plextor ki ase tous kritikous kai ta site na lene!Egw kserw pws oti plhrwneis s'auth th zwh auto pairneis!Kalws i kakws to plex einai to poiotikotero!An diatheteis ligotera pare to lite-on h to lg!Egw NEC de tha pairna oute na me plironane!Auth einai prosopiki apopsi kai den perimenw na thn aspastei kaneis!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Πάντως η ιδέα ενός NEC 3500 και ενός Lite-Οn Reader δεν ειναι κακή..... 59+23 αντίστοιχα=97 ευρώ τελική με ΦΠΑ....
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Παντως γενικα να ζητας από καποιον να βάλει hacked firmware για να γινει "καλό" το drive δεν είναι ότι καλύτερο.,.. Μην ξεχναμε και τις αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας αλλαγής ιδιαίτερα εάν δεν ειναι official....
mikaha Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Επίσημο firmware για το ND-3500A: http://support.necsam.com/OEM/downloads/FlashFirmware Tα unofficial firmware τα περνάτε με τη βοήθεια του binflash (Win32 GUI) που θα βρείτε εδώ: http://binflash.cdfreaks.com Ένα link με όλα τα firmware για NEC: http://www.micheldeboer.nl/firmware (για περισσότερες όμως πληροφορίες εδώ) (εγώ χρησιμοποιώ το 218_liggy_Ritek_SE ) Επίσης η NEC έχει βγάλει ένα αναβαθμισμένο 3500, το NEC ND-3520A http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11859
SpY Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 mikaha και εγώ στο Δικό μου Nec εχω βάλει το "NEC ND-3500A 2.28 Quikee" απλά μίλησα για τα επίσημα Firmware και οτι το rip ταινιών δεν ξεπερνα τα 4χ ενω με άλλα εισαι απο 5-7 !!! Οπώς επισης τα ανεπίσημα firmware δεν αναφέρουν την φθορά που προκαλούν στο drive!
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 ego protino teac i pionner.exo kai ta 2 kai ta 2 einai korifi.pionner episis osa exo allaxei ola mamane.
qspock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Οπώς επισης τα ανεπίσημα firmware δεν αναφέρουν την φθορά που προκαλούν στο drive! Ποια φθορα? Δηλαδη οι της NEC ξερουν οτι το drive τους θα χαλασει αν ριπαρει γρηγοροτερα τα DVD που εχουν css κλειδια και το χαμηλωνουν? Και αυτα που δεν εχουν κλειδωμα γιατι να τα ριπαρει γρηγορα δηλαδη? Δε χαλαει με αυτα??? Τα css κλειδια ειναι απλα κωδικοι, απο κει και περα ενα css DVD με ενα ξεκλειδωτο ειναι το ιδιο πραγμα, γιατι να ριπαρονται σε διαφορετικες ταχυτητες? Δεν εχει αποδειχτει οτι το μηχανημα φθειρεται περισσοτερο, ισως αν το δουλευεις παντα σε χαμηλες ταχυτητες να αντεξει περισσοτερα χρονια αλλα αυτο δε σημαινει οτι το χακαρισμενο firmware το φθειρει. Μηπως και τα Liteon τα φτηνουν σε 1-2 χρονια το πολυ γιατι ριπαρουν γρηγοροτερα απο ολα τα drives με το μαμισιο f/w? Φιλικα
ViPeRMaN Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 itan na paro k egw dvdrw alla me toses diafonies leo na perimeno ligo kairo akomi na xakatharisei to topio... pantws an agoraza ayrio tha eperna plextor mono k mono giati to cdrw to exo 3 xronia,den exei kapsei cd k akomi douleyei! oso gia eggisi ta logia einai perita
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.