Προς το περιεχόμενο

Ποιο DVDRW να πάρω?

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καθαρά εμπειρικά. Pioneer είχα ένα drive και μου χάλασε, άσχημα. Είχα ένα απλό asus dvdrw και έιχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Είχα ένα cdrw plextor και πάλι είχα μέινει πολύ ευχαριστημένος.

Από NEC δεν γνωρίζω.

Τι μου προτείνεις?

Δημοσ.

BENQ 1620 file mou.Para poli kalo

To exo 1 mina peripou kai eimai yperexaristimenos.Ase pou molis to idane kati koliti mou valthikane na to paroune kai aftoi.

Kai to pio kalo eine oti ta diskakia me 8x taxitita ta grafei me 16x

Kanei peripou 70?

Δημοσ.

Παιδιά αφου το έχουμε πει πολλές φορές απο τις καλύτερες επιλογές αν όχι η καλύτερη είναι το nec3500A

Είναι όπως παλιά λέγαμε για το plextor σε cd-r που όταν λέγαμε θέλω να αγοράσω cd-r αμέσως το μυαλό μας πήγαινε σε plextor...

E τώρα για dvd-r πάει στο nec :D

Δημοσ.
Παιδιά αφου το έχουμε πει πολλές φορές απο τις καλύτερες επιλογές αν όχι η καλύτερη είναι το nec3500A

Είναι όπως παλιά λέγαμε για το plextor σε cd-r που όταν λέγαμε θέλω να αγοράσω cd-r αμέσως το μυαλό μας πήγαινε σε plextor...

E τώρα για dvd-r πάει στο nec :D

ναι , ε?

ίσως να έχω μείνει πίσώ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, τα nec είναι το ίδιο καλά στο audioripping όσο ήταν και τα plextor cdr?

Δημοσ.

sash

Makria apo NEC! (min pesete na me fate!) Egw exw ena LiteOn kai pira sto 2 pc ena nec 3500 kai den exw meinei katholou euxaristimenos! Prwton kanei thoryvo! Deutero kai vasiko tainies kanei rip (me dvd decrypter me 2-3x !!!)

episis an pas na diavaseis kapoio diskaki pou einai ligo gratsounismeno xsexnato!! kai polla diskakia +R 8x ta angnwrizei san 4x !! Dokimasa akrivws tis idies tainies kai ta idia +R sto LiteOn kai kanw rip me 5-7 kai grafei mia xara me 8x !!!

Egw tha sou proteina na pareis LiteOn : http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1803 i Plextor!

Pantws min pareis tin soupa Nec

Δημοσ.

Επειδη ακουγονται πολλα και διαφορα διχως να τεκμηριωνονται:

Το NEC 3500 εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι πολυ γνωστο και δημοφιλες με αποτελεσμα να κυκλοφορουν καθε λογης πειραγμενα firmware για υποστηριξη διαφορων ταχητυτων και ολο και περισσοτερες μαρκες απο δισκακια DVD. Επισης υποστηριζει full bitsetting σε DVD-ROM για +R, +R DL και +RW, κατι που προσωπικα με ενδιεφερε πρωτιστως οταν εψαχνα να αγορασω DVDR αφου θελω οι ταινιες που γραφω να παιζουν παντου. Οι επιλογες που σου παρεχει ειναι πολλες κυριως λογω της ευελιξιας στα firmware. ΔΕΝ κανει θορυβο, ισα ισα ειναι απο τα πιο αθορυβα drives. Επισης ριπαρεις ταινιες χωρις περιορισμο στην ταχυτητα και γραφεις οχι μονο με x4 αλλα και με x12 σε x8 δισκακια αν χρησιμοποιησεις το σωστο firmware και οχι το μανισιο οπως ο φιλος παραπανω.

Στα αρνητικα του το οτι πραγματι δεν ειναι καλο reader, καλυτερα να συνδιαζεται σε ενα pc με ενα καλο DVD-ROM reader. Μη πονταρεις δηλαδη πανω του στο να διαβαζει ανετα ταλαιπωρημενα δισκακια cd η dvd, ουτε κλειδωμενα games με safedisk.

To plextor δε το ξερω απο πρωτο χερι, η Plextor αργησε πολυ να μπει στο χωρο και αυτο την εκανε λιγοτερο δημοφιλη πλεον οσον αφορα τα νεα DVD-R DL drives. Το μεγαλο αρνητικο της ειναι η τιμη (σχεδον διπλασια) και το οτι πλεον ειναι αμφιβολο αν προσφερει την ποιοτητα και σιγουρια που προφερε παλιοτερα με τα CD-R, μια που ακουγεται οτι δε τα παει καλα με φτηνα δισκακια. Φυσικα ευελιξια μηδεν οσον αφορα το firmware, αλλα προσφερει την εγγυηση plextor, και καποια extra οπως το Gigarec, Varirec κλπ. Τωρα για το Gigarec ποσο χρησιμο ειναι πλεον ειναι αλλο θεμα...

Εγω διαλεξα τη φτηνη λυση του NEC. Παλια ειχα το Plextor CD-R, εδωσα κατι παραπανω (παλι σχεδον διπλασια με τα αλλα) και πραγματι εμεινα ευχαριστημενος απο την ποιοτητα εγγραφης. Ομως ενω ακομα λειτουργει μια χαρα, βλεποντας το τωρα να καθεται εκτος PC γιατι η τεχνολογια προχωραει λυπαμαι που το αγορασα. Εναμισι χρονο που το εχω θεωρω οτι ηταν λιγο, καλυτερα να επαιρνα κατι φτηνοτερο αφου μενει στο ραφι τοσο συντομα. Ετσι σε κανα χρονο που θα χρειαστει να παρω καινουργιο drive δε θα λυπηθω και τοσο που θα βγαλω το NEC αφου ειναι φτηνο... Και για να μη παρεξηγουμαστε, τη δουλεια την κανει μια χαρα, και δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι το plextor γραφει καλυτερα.

Δημοσ.

Qspock δεν τα λέω έτσι ατεκμηρίωτα τα λέω με παραδείγματα! Ναι οκ αν βάλεις πειραγμένα firmware κάνει αυτά που λες. Η επίσημη Nec όμως δεν τα υποστηρίζει γιατί χάνετε η αξιοπιστία στην ταχύτητα read and write και αν τελικά θα γραφεί σωστά το δισκάκι! Με την ίδια λογική και το LiteOn μου αν του βάλω ένα τελευταίο firmware θα μου κάνει θαύματα! Εγώ μίλησα τι έρχεται από την μάνα του! Και ένα Zastava αν το βάλεις Nitro θα τρέχει καλύτερα….

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...