^BOOMBOOM Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μια ταινία που θα πρέπει να είναι πολύ καλή, πολύ καλό καστ και -κυριως- εξαιρετικό θέμα, η ζωή του Howard Hughes. Απο μια πρόχειρη ματιά που έριξα είδα πολύ καλές κριτικές, ξέρει κάποιος πότε έρχεται ? trailer http://theaviatormovie.com/
KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Htan na tin kanei o Mann alla meta apo Insider kai Ali den elege na kanei trito seri biopic kai emeine paragwgos
aragorn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Το είδε κανείς σε καμιά avant? Θα πάω σήμερα εγώ, θα σας πω αύριο τι παίζει.
aragorn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Απ' ότι βλέπω δεν το έχει δει κανένας άλλος. Εγώ μόλις γύρισα από τον κινηματογράφο. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αν και πρέπει να προειδοποιήσω ότι η ταινία είναι εξουθενωτική. Μου φάνηκε πολύ καλός ο ντι Κάπριο και επίσης εξαιρετική η σκηνοθεσία του Σκορτσέζε. Αδιάφορη η μουσική, εκτός από τα κομμάτια που έπαιζε κλασσική (στον αέρα). Απίθανη έμπνευση. Αυτά προς το παρόν.
epote Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 εγω ακουσα οτι ειναι λιγακι "οσκαρικων προδιαγραφων". Οταν λες εξουθενωτικη τι εννοεις?
aragorn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Κουραστική όχι σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά ως διάρκεια. Βέβαια δείχνει αρκετά πράγματα, αλλά ίσως θα μπορούσε να είναι λίιιιγο μικρότερη. Anyway εμένα μου άρεσε αρκετά.
epote Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Το ειδα πριν λιγο. Δεν με κουρασε, αντιθετως μου φανηκε πιο "γρηγορο" απο τον αρχοντα. Η ταινια ειναι βεβαια οσκαρικη δεν με ενοχλησε πολυ αυτο αν εξερεσουμε το γεγονος οτι απο τον σκορτσεζε περιμενεις κατι πιο ανατρεπτικο, αλλα επιτελους αξιζει ενα οσκαρ εστω και τιμις ενεκεν αυτος ο ανθρωπος. ο λεοναρτνο ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, αποικονηζει το διαταραγμενο χιουζ με απαραμιλη φυσικοτητα και οσο και αν ακουγεται παραξενο "δενει" με τη σκηνοθετικη νοοτροπια του σκορτσεζε
aragorn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Ακριβώς αυτό είναι το εξαιρετικό. Εντάξει από τον Σκορτσέζε περιμένουμε μια τέτοια σκηνοθεσία, είναι γνωστές οι ικανότητές του. Ο ντι Κάπριο όμως με εξέπληξε. Δένει με την ταινία όπως τη στήνει ο σκηνοθέτης σαν χαμαιλέοντας. Πολλά μπράβο.
^BOOMBOOM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Εγω θα πάω να τη δώ αυτές τις μέρες, ελπίζω να έχει δώσει αρκετή έμφαση στο αεροπλανικό του θέματος epote ΟΛΕΣ οι ταινίες είναι πιο "γρήγορες" απο τον άρχοντα
wraeththu Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 ^boomboom νομίζω πως θα μείνεις ικανοποιημένος από το αεροπλανικό και ίσως περάσω από το offtopic να σε ρωτήσω για το Hercules ;-)
Papajohn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Εμενα με κουρασε πραγματικά πολύ. Δεν λέω ενδιαφέρουσα, αλλα χωρις κορύφωση, χωρίς ένταση...
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 den einai peripeteia gia na exei entasi...i tainia einai koinwniki/synaisthimatiki...parola auta emena mou fanike wraia alla to travixan ligo se diarkeia....
dim_b Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Νομίζω ότι γιά βιογραφική ταινία, είχε αρκετή ένταση. Δεν ήταν ιδιαίτερα κουραστική, ούτε ενοχλητικά μεγάλη, αν και κάποια στιγμή έκανε μιά μικρή κοιλιά. Πάντως, αν δεν το πάρει και φέτος το Oscar ο Μάρτυ, δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο πρέπει να κάνει. Η ταινία δεν είναι από τις καλύτερές του (και σίγουρα δεν είναι αριστούργημα), αλλά σε μιά χρονιά με απίστευτες μετριότητες νομίζω ότι το Aviator ξεχωρίζει.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 αλλά σε μιά χρονιά με απίστευτες μετριότητες νομίζω ότι το Aviator ξεχωρίζει. Auto xanapesto!!Pwpw,kathe fetos kai xeirotera,oses maresan einai i pro-kalokairiou i arxes Septemvri.Meta to Collateral den nomizw na eida tainia pou na ithela na promotarw
KaizerSoze Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Toda xtes: Katholou exontwtiki,einai diomisi wres biopic,mia xara rythmo eixe,makari na travagane oles oi viografies toso kala(kai honestly,o typos den ekane kai tipota sovaro etsi?Leftas itane pou ekane tin megali zwi apla kapws to travage sta oria me ta aeroplana,ante na doume kai tin zwi tou Donald Trump se tainia). Eixe ypofertous apla dialogous-ok,ok,10 seires itan oi dialogoi apla tous epanalambane oli tin wra -kai skinothetika soukleine to mati me tin perigrafi se styl "Ta Epikaira" an kai thathela mia pio 20's-40's fwtografia. H monh mou diafwnia me sas einai gia ton DeCaprio: Thewrw oti an kai prospathise emfanws,edwse mia apla diekperwtiki gia tetoiou megethous ermhneia,perissotero san efarmogi twn entolwn tou Scortseze kai prosarmogi sto blueprint tou rolou.Den itan kakos,den itan omws kai exairetikos.Kati san kyrilati ekdoxi tou Pitt sto 12 Monkeys mou fanike. Anyway,ena allo pithanos melano shmeio kata tin apopsi mou einai oti sto metgalytero kommati tis pitas ton psilo-hrwopoise,ton kalopise,perissotero apoti pithanws itan. I did enjoyed the cameos,though.Exei poly plaka na vlepeis tin Guen Stefani i ton Jude Law na emfanizontai gia 5 lepta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.