rafraf24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι στην τελευταία πίστα του hl2 εκεί που ο επιστήμονας βρίσκεται μέσα σε μια "σφαίρα" και πρέπει να τον σταματήσω και να τερματίσω το παιχνίδη. Έχω κολλήσει κυριολεκτρικά εκεί και μετά απο λίγο μου βγάζει μήνυμα "Time sequence failure" και τέτοια. Τι πρέπει να κάνω εκεί? Ξέρει κανένας?
predalien Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Απλά.......destroy the teleporter. Ρίξε στις ασπίδες που τον περιβάλουν. Good luck. :wink:
rafraf24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Το τερμάτισα επιτέλους. Αφού έχασα εκατοντάδες φορές τελικά τα κατάφερα. Η Αλήθεια είναι οτι περίμενα πολύ περισσότερα απο τον τερματισμό που απλά με απογοήτευσε. Το μόνο σίγουρο είναι οτι σύμφωνα με τον τερματισμό θα πρέπει να περιμένουμε σε λίγα χρόνια το Half Life 3
apostolt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Και εγω εκει κολησα και δεν πολυ καταλαβα για να πω την αληθεια με τον χαμο που γινοταν στην πιστα
SpY Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Παρα πολύ εύκολος τερματισμός!! Ας περιμένουμε ΗL3 ..... Θα περιμένουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυ.....
paizei_rolo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Na rwtisw kati asxeto, rafraf... Auto pou blepw stin upografi einai to pc sou ??????
gk1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 TO HALO 2 KAI TO HALF LIFE 2 MIPOS TA EFTIAKSE I IDIA OMADA??? PLAKA KANW...TI TOYS EPIASE OLLOYS KAI KOBOYN TA PAIXNIDIA STH MESI KAI AFINOYN IPONOOYMENA KAI GIA TRITO MEROS TOY TITLOY????
rafraf24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα SpY, Nαι η υπογραφλη αντιπροσωπεύει το σύστημα μου. Πάντως ώσπου αν βγεί το HL3 θα περιμένουμε άλλα 6 χρόνια....
overclocker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 TO HALO 2 KAI TO HALF LIFE 2 MIPOS TA EFTIAKSE I IDIA OMADA???PLAKA KANW...TI TOYS EPIASE OLLOYS KAI KOBOYN TA PAIXNIDIA STH MESI KAI AFINOYN IPONOOYMENA KAI GIA TRITO MEROS TOY TITLOY???? Epiroes apo to Hollywood kai ta blockbusters...
apostolt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Το βρηκαν το κολπο μου φαινεται.Αργουν να το κυκλοφορησουν, αφηνουν καναδυο φημες,τωρα βγαινει, α θα το αργησουμε λιγο ακομα, για να περιμενουμε και οταν βγει να κανουμε σαν τρελοι για να το παρουμε.......
SpY Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 File rafraf24 den rwtisa egw gia to systima alla sigoura elyses tin aporeia tou paizei_rolo
Isis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 το halo 2 τελειωνει εκει που ο masterchief ειναι αντιμετωπος με κατι conve... απο αυτους που βγαινονυ απο αβγα? γιατι το εδειχνει σε ενα trailer..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.