Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΟ HALF LIFE 2

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Βρίσκομαι στην τελευταία πίστα του hl2 εκεί που ο επιστήμονας βρίσκεται μέσα σε μια "σφαίρα" και πρέπει να τον σταματήσω και να τερματίσω το παιχνίδη. Έχω κολλήσει κυριολεκτρικά εκεί και μετά απο λίγο μου βγάζει μήνυμα "Time sequence failure" και τέτοια. Τι πρέπει να κάνω εκεί? Ξέρει κανένας?

Δημοσ.

Το τερμάτισα επιτέλους. Αφού έχασα εκατοντάδες φορές τελικά τα κατάφερα. Η Αλήθεια είναι οτι περίμενα πολύ περισσότερα απο τον τερματισμό που απλά με απογοήτευσε. Το μόνο σίγουρο είναι οτι σύμφωνα με τον τερματισμό θα πρέπει να περιμένουμε σε λίγα χρόνια το Half Life 3

Δημοσ.

TO HALO 2 KAI TO HALF LIFE 2 MIPOS TA EFTIAKSE I IDIA OMADA???

PLAKA KANW...TI TOYS EPIASE OLLOYS KAI KOBOYN TA PAIXNIDIA STH MESI KAI AFINOYN IPONOOYMENA KAI GIA TRITO MEROS TOY TITLOY????

Δημοσ.

Καλησπέρα SpY,

Nαι η υπογραφλη αντιπροσωπεύει το σύστημα μου. Πάντως ώσπου αν βγεί το HL3 θα περιμένουμε άλλα 6 χρόνια....

Δημοσ.
TO HALO 2 KAI TO HALF LIFE 2 MIPOS TA EFTIAKSE I IDIA OMADA???

PLAKA KANW...TI TOYS EPIASE OLLOYS KAI KOBOYN TA PAIXNIDIA STH MESI KAI AFINOYN IPONOOYMENA KAI GIA TRITO MEROS TOY TITLOY????

Epiroes apo to Hollywood kai ta blockbusters... :D

Δημοσ.

Το βρηκαν το κολπο μου φαινεται.Αργουν να το κυκλοφορησουν, αφηνουν καναδυο φημες,τωρα βγαινει, α θα το αργησουμε λιγο ακομα, για να περιμενουμε και οταν βγει να κανουμε σαν τρελοι για να το παρουμε.......

Δημοσ.

το halo 2 τελειωνει εκει που ο masterchief ειναι αντιμετωπος με κατι conve... απο αυτους που βγαινονυ απο αβγα? γιατι το εδειχνει σε ενα trailer..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...