Προς το περιεχόμενο

Constantine

mert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αρκετα αν και δεν μ'αρεσει ο Ταραντινο και δεν θα πηγαινα ποτε να δω το old boy (δεν ειναι του γουστου μου εργα του στυλ ανθρωπος της Μαντζουριας κλπ κλπ) .

Ελπιζω να καταλαβες οτι δεν απευθυνομουν σε σενα με το σχολιο που εκανα ,μιας και απλα μετεφερες εδω σχολια τριτων ,αλλα σε αυτους που τα εκαναν .

Αληθεια ,που διαβασες αυτη την κριτικη ?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειδα το εργο χθες στην avant-premiere του 9. αφηνω ασχολιαστο το γηπεδικου τυπου μπαχαλο κατα την εισοδο. το εργο νομιζω οτι 'αδικειται' απο τα εντυπωσιακα εφε,δλδ. ενω το σεναριο σε μερικα σημεια παει να πει κατι σοβαρο τα εφε 'ελαφρωνουν' το εργο. οι αστειες σφηνες σε 'σοβαρα' σημεια του εργου τις περισσοτερες φορες ειναι ατυχεις,για να μην πω τπτ χειροτερο, καποιοι παντως γελασαν! ο 'κυανος' στις αρχες του εργου θυμιζει bruce willis τις παλιες κακες ημερες, μετα φτιαχνει. επισης σε 2-3 σημεια το σεναριο αφηνει καποια σημεια ανεξηγητα και αντι να παρακολουθεις το εργο, ψαχνεις να βρεις τι και πως!

το εργο παντως βλεπεται ανετα,απλως το περιμενα πιο 'σοβαρο' και σκοτεινο (γιατι αραγε?).

Δημοσ.
Ειμαι η μονη που εχω την εντυπωση οποτε το βλεπω σε σποτακια στην τηλεοραση οτι βλεπω τον δικηγορο του διαβολου ?

Και εγώ πάντα όταν το βλέπω αυτο νομίζω και περιμένω να δω ποια μέρα το έχει...

Τελικά 4 Μαρτίου το έχει :)

Δημοσ.

eida tin tenia xthes..kai tha mporousa na tin xaraktirisw diaskedastika xazi..dystixws den kratisane idiaitera to pneuma tou comic (tha eprepe na itan poly megali kafrila) kai btw Paschalia kamia sxesi me ton dikigoro tou diabolou i teleftea einai se alli klassi..poly anwteri

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε. Το μυστικό είναι να μην πάρεις την ταινεία πολύ στα σοβαρά, ούτως ή άλλως για να διασκεδάσεις πας! ;) Αλλά, ΟΚ, συμφωνώ, καμία σύγκριση και καμία σχέση με το Δικηγόρο του Διαβόλου. Εκεί παίζει Ο Κορυφαίος! ;)

Δημοσ.

Mia apo tis arketes kritikes pou diavasa elege oti einai egklhma na to deite se DVD...tha xasete ta efe,ta opoia aksizei na ta deis sto cinema kai mono...Ti na pw?Ypomonh mexri thn allh evdomada pou tha to dw

Δημοσ.

Eγω θα έλεγα πως είναι έγκλημα να το δείτε :P

Πολύ μέτρια ταινία, το σενάριο τραγελαφικό και μόνο τα εφέ αξίζουν αλλα τα έχετε ξαναδεί σε αλλες 286239623 ταινίες.

Δημοσ.

Dystyxws tin eida 40% kathoti molis eixa vgei apo strato kai kleinan ta matia mou apo tin nysta.However tha tis dwsw mia eukairia sto DVD akoma.Emfanis prospathia dhmiourgias enos shoot-em-up with brains mono pou o Keanu got his shoot sto eidos me mia alli tainia,to Matrix :P*an ton xanadw na paizei ton "Xristo" se alli mia tainia tha travixw ta vyzia mou* Theologiko comic metaxy Blade kai Angel (oxi,DEN einai vrykolakas) me atyxi kymatoeidh morfh metaxy thoryvwdous drasis kai argosyrtwn noir dialogwn peri Theou kai Diavolou,anthrwpinis epilogis,metathanatias zwis kai kyriws sxetika me tin 2i eukairia,exilewsi kai autothysia. Sigoura to comic-opou den tha yparxei i piesi gia ena blockbusteroeides 2wro- thaxei na prosferei polla se 2i kai 3i anagnwsi,i tainia omws afise tin aisthisi pou mou afise kai to Hulk: Kati ithele na pei,den ixere omws pws

Δημοσ.

Ρε παιδιά τόσο άθλιο είναι!!!!;;;!!!Σκοπεύω να πάω να τη δω σήμερα αλλά μετά από όσα λέτε δεν ξέρω και γω τι θα δω!!:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...