Προς το περιεχόμενο

Μετάφραση εξωτερικής ΙΡ και πορτ σε εσωτερική ΙΡ... Πως;

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα δίκτυο με 4 πισι συνδεδεμένα σε switch. Επίσης στο switch έχω και το adsl router alcatel speedtouch 530. Το δίκτυο μου δουλεύει κανονικά και τα pc μου έχουν όλα ιντερνετ κλπ.

Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να βλέπω απο το ίντερνετ τα pc του lan μου. Η μόνη εξωτερική Ip που έχω είναι αυτή του router (alcatel) που την έχω κάνει σταθερή με το no-ip. Είναι δηλαδή kostas.no-ip.info .

Πως θα κάνω ότι έρχεται στο kostas.no-ip.info:[καποιο πορτ] να πηγαίνει απευθείας στο 10.0.0.4 (ένα απο τα εσωτερικά pc του δικτύου μου);

Η γενική απάντηση είναι μέσω ΝΑΡΤ. Το θέμα ειναι πως ακριβώς γίνεται γιατί έχω φάει τα μάτια μου σε φόρουμς και στο γοογλε και δεν έχω βγάλει άκρη...

Ο βασικός λόγος που θέω να το κάνω είνα για να κάνω remote desktop connection σε ένα μηχάνημα του δικτυου μου μέσω ίντερνετ. Περιττό να πω πως μέσω του lan Μου κάνω remote desktop στο Pc που με ενδιαφέρει. Επίσης έχω ανοίξει στο router το Port 3389 που είναι για το remote desktop.

Δημοσ.

gia na pigenei apy8eias sto 10.0.0.4 8a pas sto NAPT opos les k c,kane new entry,sto inside ip vale 10.0.0.4.to outside asto opos einai (0.0.0.0 prepei na einai hdh) kai sta 2 pedia gia ta ports 8a valeis to port pou 8es esy.ola ta requests se ayto to port 8a ginoun forwarded sto 10.0.0.4

an katalava kala ayto 8es.

Δημοσ.

kgian, αν δεν βγάλεις άκρη, μια και είδα ότι είσαι Πάτρα, στείλε μου PM μετά τις 5 Ιανουαρίου να περάσω να στο φτιάξω.

Απλά πήζω τώρα και δεν προλαβαίνω για τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Για το remote desktop πρέπει να κάνεις forward το 3389 (TCP). Το εξωτερικό port μπορεί να είναι οποιοδήποτε, όχι απαραίτητα το 3389. Έτσι θα μπορείς να δίνεις π.χ. kgian.no-ip.info:40000 και θα συνδέεσαι στο 3389 του 10.0.0.4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...