Προς το περιεχόμενο

DVD-R

mazout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο DVD-R μου προτεινετε να αγορασω? Θελω να ειναι μεχρι 80 ευρω και φυσικα Dual. Για ποσταρετε τις εμπειριες σας απο DVD-R. Ειναι καλα? γραφουν καλα?

Δημοσ.

το thread ειναι σε λαθος μέρος...

Anyway το φθηνότερο είναι το NEC3500 με κορυφαία ταχύτητα.

Εγώ βέβαια πήρα Pioneer γιατί την εμπιστεύομαι πιο πολύ σαν όνομα, αλλα όλοι είναι ευχαριστημένοι απ' το φθηνότερο NEC.

Όλα τα σύγχρονα DVDRecorders γράφουν καλα΄.

Τα dual-layer δισκάκια είναι ακόμα ακριβά, γύρω στα 7,5-8,5 euro το 1.

Πάντως καλό είναι το recorder να γράφει τα dual-layer σε 4Χ, γιατί στα 2,4Χ η διαφορά στην ταχύτητα είναι μεγάλη.

Προσοχή λοιπόν. Το NEC3500 /Pioneer 108 γράφουν dual layer στα 4Χ

Δημοσ.

Ναι πραγματι ειναι σε λαθος κατηγορια.Αν υπαρχει προβλημα να το μετακινησουν οι moderators.

Ακου και αλλες προτασεις....

Δημοσ.

Ego pali tha sou po BENQ 1620.

To exo 1 mina peripou kai eime yperefxaristimenos den exei xalasi akoma tipota.

Kia to kalo eine oti ta diskakia me taxitita 8x ta grafei me 16x.

A S T E R I!!!! !! !! !! ! ! ! !

Δημοσ.

Παιδιά αφου το έχουμε πει πολλές φορές απο τις καλύτερες επιλογές αν όχι η καλύτερη είναι το nec3500A :D

Είναι όπως παλιά λέγαμε για το plextor σε cd-r που όταν λέγαμε θέλω να αγοράσω cd-r αμέσως το μυαλό μας πήγαινε σε plextor...

E τώρα για dvd-r πάει στο nec :D

Δημοσ.

Είναι όπως παλιά λέγαμε για το plextor σε cd-r που όταν λέγαμε θέλω να αγοράσω cd-r αμέσως το μυαλό μας πήγαινε σε plextor...

E τώρα για dvd-r πάει στο nec :D

Kai tora paei to myalo mas sto Plextor alla molis vlepoume thn timi.... :lol:

Δημοσ.

Τελικα αγορασα τοtoshiba sd-r5372. Μην ρωτησετε πως πηρα την αποφαση και αγορασα αυτο αφου κανενας εδω δεν μου το προτεινε. Πηγα σε ενα μαγαζι εδω στην γειτονια μου και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο και το μοναδικο που γραφει 5x dual. Μου το εδωσε και 65 ευρω :roll:

Ελπιζω να μου βγει καλο!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...