Προς το περιεχόμενο

πρωτοτυπα παιχνιδια

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχει κανεις να προτεινει κανα προτοτυπο παιχνιδι? γιατι τα συνιθησμενα nfsu2,hl2,sims2 k.a. τα εχω σκυλοβαρεθει οπως και πιστευω αρκετοι απο εδω.

λοιπον ακουω..

ισως κατι σε κυνηγι(deer hunter 2005)etc.

Δημοσ.

Λοιπόν,δεν ξέρω τι είδος games σου αρέσουν αλλά δές αυτά:

Black Mirror (horror adventure)

Sillent Hill 4 (horror action-adventure)

Magic The Gathering:BattleGrounds (Duel Action κάτι...)

Βlack and White 1,2

Δημοσ.

afnman, κριμα αλλα τα παιχνιδια που εγραψες δεν ειναι του τυπου μου.. :(, τα γνωριζω καιρο. επισης το black and white to 1 το ειχα παλαιοτερα με εντυπωσιασε αλλα μεχρι ενα σημειο..

sid maier? hmm... θα το κοιταξω.

Δημοσ.

Έχουν βγάλει τόσα ποδοσφαιράκια που πάντα παίζεις το ρόλο του ποδοσφαιριστή και προπονητή..

Γιατί δε βγάζουν κι ένα που να παίζεις το ρόλο του διαιτητή??Ή το ρόλο του χούλιγκαν φιλάθλου που θα διαλάει τα πάντα μόλις η ομάδα του δεχθεί γκολ??

Δημοσ.

επίσης να κάνεις το δοκάρι ακόμα και τις τελικές γραμμες :D :D :D

χωρίς πλάκα τώρα αυτη η ιδέα με το διαιτητή μου άρεσε πάρα πολύ, να πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Παίξε το power goal στο mame. Ποδοσφαιράκι μεν με αγκωνίδια και γονατίες δε! Γέλιο έχει

Δημοσ.

έχει στο Playstation ένα καλύτερο που είχα παίξει μια φορά. Red Cart λέγεται... όσο πιο δυνατά χτυπήσεις τόσο bonus παίρνεις :D

μιλάμε για πολύ γέλιο να τρέχει ο άλλος να μπει στην περιοχή και να τρώει τον πελαργό(απο τον miγiagi) στην μάπα και στα @@...

Δημοσ.

Check out "Monopoly Party" gia Xbox!

Balte 4 xeiristiria kai arxiste to paixnidi!!!

Old time clasic: "Dead or Alive Beach Volley" gia Xbox!

Me kati kodikous pou kykloforoun sto net,

gdeineis tis gkomenes kai exeis ena katapliktiko XXX Game

me ta pio teleia grafika pou kykloforoun se konsola!

Akoma, "Sing Star" kai "Eye Toy" gia P$2

einai kapoia paixnidakia pou xefeugoun apo ta synithismena!

Δημοσ.
Έχουν βγάλει τόσα ποδοσφαιράκια που πάντα παίζεις το ρόλο του ποδοσφαιριστή και προπονητή..

Γιατί δε βγάζουν κι ένα που να παίζεις το ρόλο του διαιτητή??Ή το ρόλο του χούλιγκαν φιλάθλου που θα διαλάει τα πάντα μόλις η ομάδα του δεχθεί γκολ??

Υπάρχει πράγματι ένα παιγνίδι στρατηγικής που λέγεται hooligans και περιέχει συγκρούσεις με αντιπάλους οπαδούς :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...