polaki Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Εκανα αιτηση διακοπης στη Vivo στις 8 ***Φεβρουαρίου***, και ελευθερώθηκε ο κόμβος μου στις 23 ***ΜΑΡΤΙΟΥ***..... Αίτηση στον ΟΤΕ έκανα στις 24 Μαρτιου και είχα χτες 1 Απριλίου.... Αφού δεν ήταν φάρσα πάλι καλά!!! Τώρα είμαι με demo forthnet και από δευτέρα και επίσημα forthnet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ST7250 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Dslam Κωνσταντινουπολεως - Πατρα.... 1. Μπηκε Καινουργια Καρτα (pstn Πορτεσ) Σαββατο 7/5/05, Δευτερα 9/5/05 Εκαναν Εργασιεσ Πανω Στην Καρτα.... ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ 26/4/05 Ενεργοποιηση Μαλλον... Τριτη 10/5/05 Θα Υπαρχουν Πορτεσ Και Μου Ειπαν Οτι Θα Μπορεσω Να Μπω.... Ειδομεν 2. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΓΙΑ Dslam Κωνσταντινουπολεωσ - Πατρα.... ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ... ΤΗΛ. 2610 270-299 ΑΠΟ 8.00 - 10.00 3. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.