kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Γμτ πάλι στο περίμενε. Τελειώνει και η σύνδεση με το Νεσκαφέ. Πάω για Netkey μάλλον. Πάει και αυτή η εβδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 OK epitelous exw adsl Prin 3 meres energopoiithike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lithros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Αίτηση 24/1/2005 Κερατσίνι - Πειραιάς / INTRACOM HOL Broadband Pack 2005 384/128 Αναμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim74 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Αγορά/Αίτηση του DSL in a Box 19/1. Το βλέπετε και στο πινακάκι. Σήμερα λοιπόν 28/1 είναι η πρώτη μέρα που με είδαν την αίτηση στο 134. Μου είπαν ακριβώς ότι είμαι στο πρώτο στάδιο. Από ότι γνωρίζω είναι 3 στάδια η ενεργοποίηση, πότε λέτε να αναμένω ότι θα έχω DSL? Σημείωση είμαι Ηλιούπολη/Αθήνα/DSLAM Intracom πολλές πόρτες ελεύθερες για ISDN γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Σε κάνα χρόνο να είσαι ευχαριστημένος :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μετά από 176 ημέρες αναμονής (και η τελευταία εβδομάδα λόγω προβλήματος του OTE) σημέρα ημέρα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2005 συνδέθηκα για πρώτη φορά με το SpeedTouch μου. Συγκινητική στιγμή πραγματικά... Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις συμβουλές τους και την υποστήριξη τους, την οικογένεια μου, το θεό που με συγκράτησε σε κάποιες σύσκολες πραγματικά στιγμές απο το να πράξω εγκληματική ενέργεια κατά παντώς υπεύθυνου στα γραφεία γνωστής εταιρίας ευροζωνικών υπηρεσιών που το όνομα της αρχίζει απο V και τελειώνει σε i και αφιερώνω... χμμμ μάλον ξέφυγα λίγο. Ομολογουμένος είμαι και λίγο ενθουσιασμένος γιατί παρά τα πολύ αρνητικά σχόλια που έχω ακούσει κατά καιρούς, είδα ταχύτητες έως και 30KB/sec... μπορεί να κάνουν πουλάκια τα μάτια μου φυσικά. Η εκτενής χρήση θα δείξει... Πάντως ΙΣΩΣ όντως να βελτιώνεται λίγο η κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentzik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 αίτηση 05/01/2005 Αθήνα-Ιλίσσια / Intracom Tellas(OTE) 384/128 αναμονή Που βλέπω την τελευταία λίστα παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Λόγω ελείψης χρόνου και επειδή δεν μπένω πλέον συχνά στο insomnia εαν θέλετε να μπουν τα στοιχεία σας στον πίνακα μπορείτε να το κάνετε απο το αντιστοιχο φορουμ του adslgr.Ευχαριστώ για την κατανόηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Αίτηση 21/12/2004 - επιβεβαίωση 23/12Νέα Σμυρνη / SIEMENS OTE 384/128 Επικοινωνία 14/1/2005 με "oops-i-did-it-again-134"... o- είστε στη 2η φάση Wow! και ξανα-Wow!!!!!! 1-2-2005 : - Γειά σας απο τον οΤέ !! εχετε ενεργοποιηθεί!!!! - Αντε καλέ! μην τα λετε απότομα αυτά. "ενεργήθηκα" απο τη χαρά μου (καθαριστήριο παρέχει η υπηρεσία ? ) 40 μερούλες, καλά ειναι σε σχέση με άλλους. αλλη μια προσευχή τωρα, μεχρι να συνδέσω το μοντεμ και να δώ πραγματικά πίνγκζ. Ο netGod μαζί μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Ade kalo dl k kalo surfing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 επιτελους μπηκα με δικο μου λογαριασμο... izi tellas αιτηση 4/1 αλλά περασε μια εβδομαδα μεχρι να μιλησω στο τηλεφωνο για την εξακρίβωση των στοιχείων και να αρχισει η διαδικασια (δηλ. 11/1) ενεργοποίση γραμμής 24/1 (απο τοτε μπαινω με ντεμο φορθνετ) το κούριερ εφτασε 28/1 κωδικό πήρα 2/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Ειμαι βαθύτατα συγκινημένος ... δακρύζω θα ελεγα ..σνιφ... :-? ειναι μια ιστορική στιγμή για μένα, την οικογενειά μου, τον αγαπητό μου Μπάρτον, το δήμο Νέας Σμύρνης, το σύλλογο τεκνοφρίκς "Οι Ανένταχτοι", σνιφ, (βύσσινο, αεροπλάνο) .... αρχίζω να πιστεύω, οτι ίσως, λέω ίσως, υπάρχει κατι ανώτερο εκει ψηλα και μας προσέχει :oops: :!: :-? Διαβάζετε ενα ιστορικό πόστ: το πρώτο μου μεσα απο την διαστημική τεχνολογία A-D-S-L !!! (που οπως εύστοχα αποκάλυψε ο Λιακόπουλος ειναι πατέντα των Αρχαίων Ελλήνων σε συνεργασία με Ινκας και εξωγήινους ... υπο τη διεύθυνση πάντα του Πούτιν) Πλέον "έκλεισα" ως κυβερνοναύτης. το παιδί μου θα ζήσει -ισως- κατι ανώτερο: 1-2 mbps, optical, ιδιωτική μισθωμένη. ολα έπαιξαν με την πρώτη: εγκατάσταση Alcatel 510, επίσκεψη στο τεστ otenet, και ενεργοποίηση μιας forthnet Netkey... 45 μερούλες να σκεφτούμε κατι καλυτερο. :-P >Originally Posted by random Νέα Σμυρνη / SIEMENS OTE 384/128 Αίτηση 21/12/2004 - επιβεβαίωση 23/12 Ενεργοποίηση 1-2-2005 , online 3/2/2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty57 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Ζούμε ιστορικές μέρες. Σήμερα, την 4 μέρα του Φεβρουαρίου του σωτήριου έτους 2005 και μετά από 4 μήνες υπομονής, με πήραν από τον οτε για να με πληροφορήσουν ότι η γραμμή μου ενεργοποιήθηκε. Βούρκωσα από την συγκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lithros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Χθες 8/2 μετά από 15 ΜΟΛΙΣ μέρες που έκανα την αίτηση πήρα τηλ. την Hol και μου είπαν ότι ενεργοποιήθηκε η Adsl γραμμή μου, περιμένω από στιγμή σε στιγμή τον εξοπλισμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentzik Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 On 10/3/05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.