iccon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Eimai Trikala pou paei se intracom stin thessaloniki. Ekana aitisi ston Ote Paraskeui 7/1/05 kai Tetarti 12/1/05 eixan metatrepsei tin grammi mou se adsl. Se molis 3 ergasimes meres. Epatha plaka.... Oute modem den eixa prolavei na parw. Arkei na sas pw oti ta filtra irthan tin epomeni... Eimai me Forthnet 256/128 kai sinithos katevazw apo DC me 28! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kalchas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 δεν ρίχνεις μια ματια μήπως έχεις κανα firewall ενσωματωμένο στο modem σου και σε κόβει...ετσι κάπως την είχα πατήσει και εγώ Έχω το απλό modem του ΟΤΕ δεν έχει firewall. Τελικά επανήλθε την επόμενη μέρα. Λειτουργεί κανονικά το gmail αλλά δεν κατεβάζει μεγάλα attachments μέσω του Outlook, αλλά αυτό συνέβαινε και με την PSTN. Έψαξα και στα forums εδώ αλλά δεν βρήκα κανέναν να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Τελοσπάντων δεν είναι και το θέμα μας εδώ αυτό. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grtsik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 ON 22/1/2005 Περιστέρι, Siemens2 Εδώ και μια ώρα έχω συνδεθεί με demo account της Forthnet και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Το ανακάλυψα χθες τυχαία, όταν έβαλα το 9106 στη γραμμή και συγχρονίστηκε κανονικά.Οι παλιο @#%@@ΟΤΕ δεν μου έχουν πει ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου. Ελπίζω αυτό να μη σημαίνει ότι δεν είμαι 100% έτοιμος. Πάντως κατεβάζω από το Insomnia το Nero με 44 ΚΒ/s χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ το 9106 αποδεικνύεται ΑΣΤΕΡΙ (3 ταυτόχρονα υπολογιστές σε τοπικό ασύρματο δίκτυο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cig4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 grtsik αψογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 ON 22/1/2005Περιστέρι' date=' Siemens2 Εδώ και μια ώρα έχω συνδεθεί με demo account της Forthnet και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Το ανακάλυψα χθες τυχαία, όταν έβαλα το 9106 στη γραμμή και συγχρονίστηκε κανονικά.Οι παλιο @#%@@ΟΤΕ δεν μου έχουν πει ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου. Ελπίζω αυτό να μη σημαίνει ότι δεν είμαι 100% έτοιμος. Πάντως κατεβάζω από το Insomnia το Nero με 44 ΚΒ/s χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ το 9106 αποδεικνύεται ΑΣΤΕΡΙ (3 ταυτόχρονα υπολογιστές σε τοπικό ασύρματο δίκτυο).[/quote'] καλά κατεβάσματα.Το 44 είναι παρα πολύ καλό.Γενικότερα οτι πάνω απο 40 θεωρείτε καλό..Εγω είμαι κολλημένος στα 40.4 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelisv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 ananewse ligo an 8eleis ton vagelisv kai kanton forthnet dsl in a box 10/1/2005 384kb/sec DSLAM knosou. Episis gia opion endiaferetai oi portes einai gemates se auto to dslam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 dslam knosou ? Ti einai auto ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Επιτέλους! Τώρα γύρισα σπίτι και συνδέθηκα!!! Κλείδωσε στα 448 το Crypto! Συνολικός χρόνος αναμονής (μαζί με τη βλάβη από την πλευρά του ΟΤΕ) 12 εργάσιμες απο τη μέρα αποστολής της αίτησης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aussieguy84 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Αίτηση 18/1/2005 Αττική-Καλλιθέα/Siemens2 OTE 384/128 Ε περιμένω... Νομίζω έχω μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 billdanos ade bravo, kalo surfing upomoni ws avrio k egw na parw to spliter .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Kalispera. Skeftomai na valw ADSL me HOL, etsi oste na pernw kai dwrean tilefwna. Aksizei i ypiresia ayti me ti HOL i einai fola? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyramas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Κανένα νέο για την καημένη την Καλλιθέα ρε παιδιά ? Από τον Οκτώβριο περιμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pag Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Αίτηση: 26/01/2005 Αττική-Πατήσια/intracom Ote 384/128 αναμονή για ενεργοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devout84 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Αίτηση 25/01/2005 Αττική-Π.Ηράκλειο / Siemens2 Ote 384/128 αναμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aussieguy84 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Kyramas nomizw oti tha prepei na perimeneis ki allo. Kai egw Kallithea eimai kai malista se dslam siemens 2 kai xtes apo to 134 mou eipane pws exoune stanatisei oles tis energopoiiseis (an einai dinaton panw pou eipame ouf ftiaxane ta siemens) giati leei sikwnoun enan server alla mexri telos tou mina tha mas exoune energopoiisi...Fysika den anaferane poia xronia tha ginei afto.. Einai pamponiroi ekei ston pOtes Kai fysika perimenw.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.