Προς το περιεχόμενο

ADSL User Database Αναμονή-Ενεργοποίηση (πίνακας 1η σελίδα)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eimai Trikala pou paei se intracom stin thessaloniki.

Ekana aitisi ston Ote Paraskeui 7/1/05 kai Tetarti 12/1/05 eixan metatrepsei tin grammi mou se adsl.

Se molis 3 ergasimes meres. Epatha plaka.... Oute modem den eixa prolavei na parw.

Arkei na sas pw oti ta filtra irthan tin epomeni...:-)

Eimai me Forthnet 256/128 kai sinithos katevazw apo DC me 28!

:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
δεν ρίχνεις μια ματια μήπως έχεις κανα firewall ενσωματωμένο στο modem σου και σε κόβει...

ετσι κάπως την είχα πατήσει και εγώ

Έχω το απλό modem του ΟΤΕ δεν έχει firewall. Τελικά επανήλθε την επόμενη μέρα. Λειτουργεί κανονικά το gmail αλλά δεν κατεβάζει μεγάλα attachments μέσω του Outlook, αλλά αυτό συνέβαινε και με την PSTN. Έψαξα και στα forums εδώ αλλά δεν βρήκα κανέναν να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Τελοσπάντων δεν είναι και το θέμα μας εδώ αυτό. Ευχαριστώ πάντως.

ON 22/1/2005

Περιστέρι, Siemens2

Εδώ και μια ώρα έχω συνδεθεί με demo account της Forthnet και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Το ανακάλυψα χθες τυχαία, όταν έβαλα το 9106 στη γραμμή και συγχρονίστηκε κανονικά.Οι παλιο @#%@@ΟΤΕ δεν μου έχουν πει ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου. Ελπίζω αυτό να μη σημαίνει ότι δεν είμαι 100% έτοιμος. Πάντως κατεβάζω από το Insomnia το Nero με 44 ΚΒ/s χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ το 9106 αποδεικνύεται ΑΣΤΕΡΙ (3 ταυτόχρονα υπολογιστές σε τοπικό ασύρματο δίκτυο).

ON 22/1/2005

Περιστέρι' date=' Siemens2

Εδώ και μια ώρα έχω συνδεθεί με demo account της Forthnet και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Το ανακάλυψα χθες τυχαία, όταν έβαλα το 9106 στη γραμμή και συγχρονίστηκε κανονικά.Οι παλιο @#%@@ΟΤΕ δεν μου έχουν πει ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου. Ελπίζω αυτό να μη σημαίνει ότι δεν είμαι 100% έτοιμος. Πάντως κατεβάζω από το Insomnia το Nero με 44 ΚΒ/s χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ το 9106 αποδεικνύεται ΑΣΤΕΡΙ (3 ταυτόχρονα υπολογιστές σε τοπικό ασύρματο δίκτυο).[/quote']

καλά κατεβάσματα.Το 44 είναι παρα πολύ καλό.Γενικότερα οτι πάνω απο 40 θεωρείτε καλό..Εγω είμαι κολλημένος στα 40.4 ..:)

• Super Moderators

Επιτέλους! Τώρα γύρισα σπίτι και συνδέθηκα!!! Κλείδωσε στα 448 το Crypto!

Συνολικός χρόνος αναμονής (μαζί με τη βλάβη από την πλευρά του ΟΤΕ) 12 εργάσιμες απο τη μέρα αποστολής της αίτησης!

Kyramas nomizw oti tha prepei na perimeneis ki allo. Kai egw Kallithea eimai kai malista se dslam siemens 2 kai xtes apo to 134 mou eipane pws exoune stanatisei oles tis energopoiiseis (an einai dinaton panw pou eipame ouf ftiaxane ta siemens) giati leei sikwnoun enan server alla mexri telos tou mina tha mas exoune energopoiisi...Fysika den anaferane poia xronia tha ginei afto.. Einai pamponiroi ekei ston pOtes :P Kai fysika perimenw..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...