Prof_Chaos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=12365&page=1 Λόγω ελείψης χρόνου και επειδή δεν μπαίνω πλέον συχνά στο insomnia εαν θέλετε να μπουν τα στοιχεία σας στον πίνακα μπορείτε να το κάνετε απο το αντιστοιχο φορουμ του adslgr.Ευχαριστώ για την κατανόηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Founes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 egw eimai se DSLAM tis intracom kai skeftome autes tis meres na kanw aitisi... kalo i kako ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrenas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μεγαλε μηπως παιζει να δουμε κ εμεις απο Θεσσαλονικη σε τι dslam πεφτουμε? Η μηπως εδω εχει μονο ενα ειδος. Αν ναι ποιο ειναι αυτο? Εγω εχω αγορασει ADSL in a BoX πριν 6 μερες και φυσικα ως τωρα δεν εχω ενεργοποιηθει... Υπολογιζω με το νεο ετος γιανα πεφτω μεσα.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoSF18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Εδώ πάντως σε intracom πριν μιά βδομάδα έκανα αίτηση η γραμμή ήταν έτοιμη σε 1,5 μέρα περίπου και δούλευε άψογα (384/128) απο την πρώτη στιγμή με 40kbps downloads πολύ άνετα παρα τα διάφορα που ακούγονταν για τα dslam στην ηλιούπολη.. να ευχηθώ καλή τύχη σε όσους περιμένουν όμως γιατι και μένα 1,5 μέρα με είχε φαει η αγωνία ποτε πως και αν θα λειτουργεί -- Να γίνω πιό συγκεκριμένος Ηλιούπολη Αθήνας -- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arouraios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Arouraios Αίτηση 22/11/2004 Αιγάλεω(Κέντρο ΟΤΕ Αγιάς Βαρβάρας)/Siemens II Απλή ενεργοποιήηση σε 3841/28 ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olympic260 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Αίτηση στις 25/10/2004 Καλλιθέα (Κέντρο ΟΤΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)/Siemens II 384/128 για ConnX Και Ακόμααααα Chris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Αίτηση 1/11/04 Νεα Ερυθραια (ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ) Siemens απλή ενεργοποίηση για 384/128 και ακόμα περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Aittisi 5/10 Stavroupoli Thessalonikis(Kentro Pavlou Mela) ANKO mono energopoiisi gia 384/128 . Energopoiisi stis 18/12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ade k egw me ti sira mu. Aitisi 4/11 Atiki-Agia Paraskevi/Siemens2 , mono energopihsi gia 384/128. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grtsik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Αίτηση 15 Νοέμβρη Περιστέρι, DSLAM Siemens απλή ΟΤΕ 384/128 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mandilarator Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Έτσι όπως μεγαλώνει η λίστα, αρχίζει και με ανησυχεί πως τελικά θα αργήσουμε πάαααααααααααααααααααρα πολύ τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arouraios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Ξερείς το γελοίο στην όλη υπόθεση είναι ότι αν μας έλεγαν οι ηλίθιοι του ΠοΤΕ ότι ξέρετε παιδιά θα φιαχτεί η όλη ιστορία ΣΙΓΟΥΡΑ στις τάδε του μήνα δεν θα γινόταν όλο αυτό το θέμα. Αυτό που με τρελαίνει εμένα είναι ότι όποτε πέρνω τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Το καλύτερο μου το είπαν σήμερα από τον ΠοΤΕ Αιγάλεω. "Ξέρετε μου λένε Κύριε και ο Θεός δεν έφιαξε τον κόσμο σε 1 μέρα" Μας δουλεύουν κι όλας οι σαπιοκόλιδες. Εγώ αρχίζω να το πέρνω απόφαση. Δεν το πολυσκέφτομαι πια. Αφού δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τους ηλίθιους. Το περίεργο είναι ότι το θέμα δεν έχει φτασεί στα κανάλια. Αυτοί πάντα ψάχνουν για σκάνδαλα των δημοσίων υπηρεσιών. Πολύ περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty57 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 13 Οκτώβρη έκανα αίτηση και ακόμα στο περίμενε. Περιοχή Αττική-Καλλιθέα. DSLAM : SIEMENS φυσικά Είδος Σύνδεσης Οτε 384/128 . Αχ βρε πΟτε σε ευχαριστώ που με έμαθες ότι τα απλά πράγματα είναι τελικά και τα πιο σημαντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Mandilarator, και έχουμε πολύ ψωμί ακόμη... Arouraios, πέθανα στα γέλια με την απάντηση που σου εδωσαν αχχααχαχ απιστευτο θράσος ρε σι..Μην περιμένετε απολύτως τπτ αυτην την εβδομάδα δεν προχωράει τπτ..απο το νέο έτος και μέσα ιανουαριου θα αρχίσουν να κάνουν κατι..να το θυμάστε αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Ε βέβαια σιγά μην κάτσουν να σχοληθούν χρονιάρες μέρες με τόοοοοσο σοβαρά θέματα l0oo0l. Κάτσε να γυρίσουν οι περισσότεροι από τις χριστουγεννιάτικες άδειες και τότε κάτι μπορεί να γίνει (και πάλι όχι σίγουρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.