Haros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Meta to trimhno tou adsl in da box plhrwneis kanonika 25 eyrw ton mhna (an thimame kala) gia thn grammh adsl ston ote + 88e gia thn trimhnh forthnet
gotchagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 gotchagr μετά το 3μηνο του adsl in a box εαν θέλεις να συνεχίσεις φαντάζομαι θα γίνεται κάποια ανανέωση οπότε και πάλι θα πληρώνεις το πάγιο dsl στη forthnet σε τιμή "box" (παγιο dsl 19' date='9+ forthnet provider) Αν θελήσεις να αλλάξεις πακέτο θα πληρώνεις στον ΟΤΕ εκτός απ' το πάγιο της γραμμής (περίπου 11+φπα για PSTN / 14+φπα για ISDN) KAI 19,9+φπα το μήνα για το πάγιο DSL KAI τη μηνιαία συνδρομή του provider που επιλέξεις! :oops:[/quote'] Μάλιστα... Κατάλαβα πώς πάει... Ελπίζω η Forthnet να κάνει ευκολίες με πιστωτική όταν τα πάρεις αυτά πακέτο! Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου!
gotchagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Meta to trimhno tou adsl in da box plhrwneis kanonika 25 eyrw ton mhna (an thimame kala) gia thn grammh adsl ston ote + 88e gia thn trimhnh forthnet Βασικά η Forthnet έχει τα εξής: - ADSL Fast Internet που είναι η συνδρομή για την πρόσβαση και - ADSL Lines (ή κάπως έτσι) για να σου πληρώνει το πάγιο στο ΟΤΕ. Τα κάνεις πακέτο και ξεμπερδεύεις...
Lucifer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δηλαδή για τους 3 πρώτους μήνες πληρώνεις την τιμή του box, και μετά 25+25+25+88 ευρώ το τρίμηνο? Τιποτε άλλο? Όχι ότι θέλω και άλλο, απλά να σιγουρευτώ... :-p Για όλους τους τύπους/ταχύτητες σύνδεσης?
gotchagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δηλαδή για τους 3 πρώτους μήνες πληρώνεις την τιμή του box, και μετά 25+25+25+88 ευρώ το τρίμηνο? Τιποτε άλλο? Όχι ότι θέλω και άλλο, απλά να σιγουρευτώ... :-p Για όλους τους τύπους/ταχύτητες σύνδεσης? Αν μιλάς σ' εμένα ναι έτσι είναι... Απλά δεν ήξερα για το πάγιο του ISDN που δυστυχώς δεν το γλυτώνεις! :twisted: (Αλητεία το λένε αυτό ή μου φαίνεται? Α όχι! Νταβατζιλίκι το λένε!)
Haros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Me to paketaki auto gotcha glytwneis tipota 'h klasika opws ta eipa ta xrhmata?
gotchagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Me to paketaki auto gotcha glytwneis tipota 'h klasika opws ta eipa ta xrhmata? Κοίταξε... Σύμφωνα με μία σελίδα που έχει στο http://www.asxetos.gr, γλυτώνεις περί τα 22€ το μήνα (λόγω μη χρονοχρέωσης). Ο καιρός θα δείξει, στον επόμενο λογαριασμό. Εγώ πιστεύω ότι την ζημιά δεν την κάνουν τα πάγια αλλά η χρονοχρέωση. Με το ADSL μπαίνει όποια ώρα της μέρας θες χωρίς να χρεώνεσαι εκτός των κλασικών παγίων (συνδρομή, πάγια γραμμής, ΦΠΑδες κλπ). Πάντως πάει σφαιράτα...
Haros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Opa kapou to xasame Kai egw gia dsl sou lew... Auto to paketaki pou aneferes pio prin den einai gia dsl? Einai gia 56ara xwris xronoxrewsh? Enoeite pws h dsl den exei xronoxrewsh...
gotchagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Opa kapou to xasame Kai egw gia dsl sou lew... Auto to paketaki pou aneferes pio prin den einai gia dsl? Einai gia 56ara xwris xronoxrewsh? Enoeite pws h dsl den exei xronoxrewsh... Δεν χάσαμε τίποτα. Για ADSL μιλάω και γω. Δεν υπάρχει 56άρι χωρίς χρονοχρέωση. Εγώ έχω πάρει το ADSL-In-A-Box της Forthnet.
Haros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Aaaa ok. Apla nomiza otan eipes "Εγώ πιστεύω ότι την ζημιά δεν την κάνουν τα πάγια αλλά η χρονοχρέωση. Με το ADSL μπαίνει όποια ώρα της μέρας θες χωρίς να χρεώνεσαι εκτός των κλασικών παγίων (συνδρομή, πάγια γραμμής, ΦΠΑδες κλπ)." oti anaferousouna sthn erwthsh pou sou ekana, asxeto auto me to paketaki
gotchagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Aaaa ok. Apla nomiza otan eipes "Εγώ πιστεύω ότι την ζημιά δεν την κάνουν τα πάγια αλλά η χρονοχρέωση. Με το ADSL μπαίνει όποια ώρα της μέρας θες χωρίς να χρεώνεσαι εκτός των κλασικών παγίων (συνδρομή, πάγια γραμμής, ΦΠΑδες κλπ)." oti anaferousouna sthn erwthsh pou sou ekana, asxeto auto me to paketaki Ναι, εγώ είπα ότι σε απλές συνδέσεις, την ζημιά την κάνει η χρονοχρέωση. Και τα χρήματα που κερδίζεις όταν βάλεις ADSL είναι από εκεί και μόνο (δικιά μου άποψη).
doc1000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 παιδιά με το adsl in a box μέχρι τώρα κερδίζεις το τζάμπα modem και το χαράτσι της ενεργοποίησης (35+φπα) Ο χρόνος θα δείξει αν το Φεβρουάριο, που θα λήξει το πακέτο στους πρώτους που το πήραν (αρχισε να ισχύει το Νοέμβριο), η Forthnet θα δώσει συνέχεια στο πακέτο βγάζοντας πακέτο ανανέωσης για άλλο ένα 3μηνο . Η τιμή φαντάζομαι θα ειναι στα επίπεδα της υπάρχουσας 3μηνης συνδρομής Forthnet + το κόστος για 3μήνες πάγιο γραμμής DSL ΟΤΕ (σε ένα πακέτο.) Το κακό με το box της Forthnet είναι ότι δε σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις άλλη γραμμή πέρα της 384. Εγώ πχ έχω βάλει τη 256 της Forthnet (στο πακέτο 6+4μήνες δώρο) και μου βγαίνει μισή τιμή σε σχέση με την 384. Επίσης κάποιος που θέλει μεγαλύτερη από 384Κ ταχύτητα επίσης δεν τον καλύπτει το box. Χρονοχρέωση δεν υπάρχει σε dsl και αυτά τα αισχρά πακέτα με ογκοχρέωση/χρονοχρέωση μόνο στο Ελλάντα μπορούσαν να βγουν για να παραπλανήσουν όσους δεν ξέρουν και θέλουν να δοκιμάσουν 1η φορά. Θα είδατε φαντάζομαι τις διαφημίσεις του ΟΤΕ με την τρομερη 50% έκπτωση που αναφέρεται βέβαια μόνο στα πακέτα με όριο 1GByte/3GByte το μήνα που το ξεπερνάς σε μιά μέρα και μετά αρχίζει το κανόνικό "γδύσιμο"... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
Panahs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (και καλά ) Εάν πάρω το DSL in a Box της Farthonet, μετά από τους 3 μήνες τι γίνεται εάν ας πούμε θέλω να αλλάξω provider? Θα μου κόψει εντελώς την γραμμή και θα πρέπει να την ξάναενεργοποιήσω, ή απλά θα μεταφερθεί ο λογαριασμός μου και θα γίνω επώνυμος κάτοχος DSL γραμμής μέσω ΟΤΕ - δηλαδή πιο απλά θα πληρώνω τα 19,9 dollars στον λογαριασμό του ΟΤΕ??? Παρακαλώ απαντήστε μόνο αυτοί που ξέρουν σίγουρα, γιατί... eipame... ta pragmata einai sovara... Και καλή πρωτοχρονιά σε όλους! Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Ευτυχία, Ζωή, Ελπίδα, Αρετή, Σοφία, Ευγενία, Αριστόξενη...
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Meta to trimhno tou adsl in da box plhrwneis kanonika 25 eyrw ton mhna (an thimame kala) gia thn grammh adsl ston ote + 88e gia thn trimhnh forthnet 159 το τρίμηνο καθαρά..και στον ΟΤΕ δεν πλήρώνεις πάγιο αλλά στην Forthnet ολα μαζί μιας και είναι νοικιασμένη η γραμμή απο αυτην..Εκτός αν πάρεις αορίστου χρόνου.Ας κάνει οποιος γνωρίζει σίγουρα ενα confirmation.
Panahs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Καλα τόσο σύντομη απάντηση όμολογώ δεν την περίμενα 4:30 η ώρα τη νύχτα! Προφέσορα, είσαι θηρίο!... ή μάλλον βρικόλακας σαν και μένα ! Επειδή όμως η παρατήρηση σου ήταν εύστοχη, θα παραλλάξω λίγο την ερώτηση: Εάν μετά τους 3 μήνες θέλω να φύγω εντελώς από την Faidronet θα πρέπει να ξαναενεργοποιήσω γραμμή DSL ή απλά υπάρχει η δυνατότητα ο λογαριασμός των 19,9 ευρώ (το πάγιο της γραμμής μόνο, χωρίς τον isp) να μεταφερθεί στον OTE και να το πληρώνω από εκεί? Εάν πάλι δεν υπάρχει η δυνατότητα, μπορώ από την άλλη να αλλάξω ISP και απλά να εξακολουθώ να πληρώνω την γραμμή στην Fifthnet? Το ερώτημα ισχύει για όλες τις εταιρείες που προσφέρουν πακέτα DSL με όλα τα ...απαυτά... πληρωμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.