papazaf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 ρε παιδια μετα απο διαβαζμα 26 σελιδων στο forum ,δεν εχω καταλαβει..... βαζοντας DSL πληρωνεισ 20 ευρω + το παγιο της PSTN η της ISDN??? αυτη την στιγμη εχω ISDN και δινω παγιο 13 ευρω περιπου τον μηνα, συμφερει να την κανω απλη PSTN με 9 περιπου και να βαλω DSL??? το τελικο παγιο θα ειναι 29 η 20 ???το θεμα ειναι ανεβαινω 7 ευρω η 12 απο αυτα που δινω τωρα?
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 το πάγιο 25 και η συνδρομή 384 άλλα τόσα σύνολο συμπεριλαμβανομένου fpa 53 περίπου ευρώ το μήνα.. εκτός αν πάς σε vivodi που θα σου ρθει 30κατι ερώ η πιο φθηνή στα 256/128 το μήνα τελική τιμή.
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 ρε παιδια μετα απο διαβαζμα 26 σελιδων στο forum ' date='δεν εχω καταλαβει.....βαζοντας DSL πληρωνεισ 20 ευρω + το παγιο της PSTN η της ISDN??? αυτη την στιγμη εχω ISDN και δινω παγιο 13 ευρω περιπου τον μηνα, συμφερει να την κανω απλη PSTN με 9 περιπου και να βαλω DSL??? το τελικο παγιο θα ειναι 29 η 20 ???το θεμα ειναι ανεβαινω 7 ευρω η 12 απο αυτα που δινω τωρα?[/quote'] ακυρω αυτό που εγραψα πριν είναι και η ώρα 2 Λοιπον ναι φυσικά και πληρώνεις και τα 2 πάγια!Αν εχεις ISDN θα πληρώσεις το πάγιο της ISDN 13 + 25 το πάγιο της ADSL = 38 σύνολο. Να κάνεις αιτηση για μετατροπή της ISDN σε Pstn πολύ δύσκολο απο προσώπική πείρα..Θα στην απορίψει ο πΟΤΕ.Παρε τηλ να δείς πάντως δεν χάνεις τπτ θαύματα γίνονται .. Η διαφορά του παγιού απo Isdn σε Pstn δεν είναι δα και τόσο μεγάλη.Περίπου 5 ευρω αν δεν με απατα η μνήμη μου γιατι όλες οι άλλες με απατάνε τον τελευταίο καιρο
WaVe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ama kanei metatropi se pstn tha tou to aporipsei o pOTE? :roll: Giati? Egw elega na kanw aftes tis meres!
Founes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 an yparxei 2h grammi sto spiti tote ginete kai malista dwrean. an yparxei 1 mono grammi tote se xrewnoun gia tin metatropi kai genika nomizw se talaiporoun ligo parapanw!
WaVe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Egw exw 2 grammes alla i defteri einai apli, ti ginete tote? :roll:
Haros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Egw pantws pou phra thl gia na mou kanoun thn isdn se pstn mou zhthsan 30 eyrw Em de sfaxane...
WaVe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Egw pantws pou phra thl gia na mou kanoun thn isdn se pstn mou zhthsan 30 eyrw Em de sfaxane... Simferei Ta 30 euro tha tous ta pliroseis se 6 mines, meta apo tipota omws. Enw an den ti kaneis pstn kathe mina tha eisai +5 euro sto logariasmo sou
tempo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Egw pantws pou phra thl gia na mou kanoun thn isdn se pstn mou zhthsan 30 eyrw Em de sfaxane... Simferei Ta 30 euro tha tous ta pliroseis se 6 mines' date=' meta apo tipota omws. Enw an den ti kaneis pstn kathe mina tha eisai +5 euro sto logariasmo sou [/quote'] swstos
gotchagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Ρε παιδιά, μήπως τα έχω μπερδέψει... Σήμερα ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου 384/128 από το ADSL-In-A-Box της Forthnet που αγόρασα στις αρχές του μήνα! Το 1ο τρίμηνο είναι πληρωμένο το πάγιο μέσα από την προσφορά αυτή! Θα μου έρχεται στο λογαριασμό και το πάγιο του ISDN + τα 19,90 +ΦΠΑ που έχει η γραμμή μετά το τέλος του τριμήνου? Η "ιεραρχία" δεν πάει: PSTN>ISDN>ADSL??? Μήπως έχω καταλάβει λάθος? Έστειλα βέβαια ένα mail στην Forthnet αλλά μήπως δεν τα ξέρω καλά?
gotchagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 oxi paei pstn>isdn kai to adsl paei ++ Αμάν! Αυτό δεν το ήξερα... Άλλο νόμιζα...
doc1000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 gotchagr μετά το 3μηνο του adsl in a box εαν θέλεις να συνεχίσεις φαντάζομαι θα γίνεται κάποια ανανέωση οπότε και πάλι θα πληρώνεις το πάγιο dsl στη forthnet σε τιμή "box" (παγιο dsl 19,9+ forthnet provider) Αν θελήσεις να αλλάξεις πακέτο θα πληρώνεις στον ΟΤΕ εκτός απ' το πάγιο της γραμμής (περίπου 11+φπα για PSTN / 14+φπα για ISDN) KAI 19,9+φπα το μήνα για το πάγιο DSL KAI τη μηνιαία συνδρομή του provider που επιλέξεις! :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.