Προς το περιεχόμενο

Planescape Torment

mandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παίζει να μιλάμε για "επικό φτυάρισμα", αλλά τι έχω για εσάς τους fans του ανώνυμου;

This is a User Interface modification which in combination with Bigg's Widescreen Mod makes any resolution (except those below 80x600) viable for Planescape:Torment by changing a number of things in the user interface.

The Widescreen mod works well in Planescape: Torment, but unfortunately when you change the resolution, almost all of the UI elements and game effects are shown in the top-left area since they were set for the original 640x480 game resolution.

What this mod does is center all of these elements and enhance the UI with original game art to fit nicely with any resolution. Additionally, bigger fonts are available for those with relatively small monitors.

Download LINK => http://www.shsforums.net/index.php?app=downloads&showfile=683

Επίσης, εδώ και καιρό υπάρχει διαθέσιμη η Redux έκδοση στο GoGamer ;)

Δημοσ.

Το resolution change είχες που είχε βγει τόσο καιρό. Με αυτό υπάρχουν μεγαλύτερα fonts για όσους θέλουν μεγάλη ανάλυση (και μεγάλα fonts) και τα icons δεν πάνε τέρμα αριστερά όταν αλλάζεις την ανάλυση ;)

Δημοσ.

Εγώ δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς γίνεται.

Αν αλλάξει η ανάλυση, δε θα γίνουν όλα γαϊδουρινά; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Τα textures δεν είναι συγκεκριμένα; Υπάρχουν τίποτα screenshots για να καταλάβω κι εγώ τι εννοούμε;

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια και χαρά,

το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για λήψη πλέον και σαν βιβλίο σε αυτή τη σελίδα. Επισκεφθείτε τώρα το πιο κοντινό σας φωτοτυπάδικο!!

Καλή ανάγνωση.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Πιθανά σχέδια για spiritual successor του Planescape Torment (όχι συνέχεια της ιστορίας και πιθανότατα με διαφοροποιημένο σύστημα χειρισμού).

Ακόμα είναι σε conceptual στάδιο. Κάπως μπερδεμένα/ασαφή τα λέει ο McComb. Τίποτα επίσημο.

Colin McComb's blog: What's next?

VG24/7's Planescape: Torment designer hints at follow up

Sorry που ξέθαψα το thread, αλλά η είδηση, αν και μάλλον ευχάριστη, δεν είναι strong enough για νέο topic.

• Moderators
Δημοσ.

Όντως πολύ καλό το guide, ό,τι πρέπει για να παίξεις το παιχνίδι σε σύγχρονο μηχάνημα, και wide screens κλπ.

Το είχα αναφέρει κι εγώ παλιότερα, όταν το είχα δοκιμάσει επιτυχώς. Το gog.com έχει πάνω-κάτω αναδημοσιεύσει όλο το guide σε άρθρο τους (δίνοντας τα credits στον ThunderPeel2001).

Επίσης, θυμίζω ότι όσοι έχουν crashes to desktop μετά από αυτό το mod guide μπορούν να δοκιμάσουν το patch του scientt (που νομίζω ότι ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στο widescreen mod του Bigg) ή τις υπόλοιπες λύσεις που προτείνονται εδώ:

http://www.gog.com/forum/planescape_torment/yvana_art_gallery_crashes

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...