mandos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2001 Help ligo re paidia.<P>1on: Na gino thief h oxi???<BR>2on:Eimai ligo xamenos. Yparxei kanena walkthrough h tpt hints???
john2gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παίζει να μιλάμε για "επικό φτυάρισμα", αλλά τι έχω για εσάς τους fans του ανώνυμου; This is a User Interface modification which in combination with Bigg's Widescreen Mod makes any resolution (except those below 80x600) viable for Planescape:Torment by changing a number of things in the user interface. The Widescreen mod works well in Planescape: Torment, but unfortunately when you change the resolution, almost all of the UI elements and game effects are shown in the top-left area since they were set for the original 640x480 game resolution. What this mod does is center all of these elements and enhance the UI with original game art to fit nicely with any resolution. Additionally, bigger fonts are available for those with relatively small monitors. Download LINK => http://www.shsforums.net/index.php?app=downloads&showfile=683 Επίσης, εδώ και καιρό υπάρχει διαθέσιμη η Redux έκδοση στο GoGamer
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εχω αναλογο mod εδω και ΠΟΛΥ καιρο οπως φυσικα και για το Baldurs Gate 2.
john2gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το resolution change είχες που είχε βγει τόσο καιρό. Με αυτό υπάρχουν μεγαλύτερα fonts για όσους θέλουν μεγάλη ανάλυση (και μεγάλα fonts) και τα icons δεν πάνε τέρμα αριστερά όταν αλλάζεις την ανάλυση
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 !!! Μολις βρηκα τον αντικαταστατη του τοτε !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς γίνεται. Αν αλλάξει η ανάλυση, δε θα γίνουν όλα γαϊδουρινά; Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Τα textures δεν είναι συγκεκριμένα; Υπάρχουν τίποτα screenshots για να καταλάβω κι εγώ τι εννοούμε;
john2gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μεγαλώνει το οπτικό σου πεδίο (σαν να κάνει λίγο zoom-out η κάμερα) 1024x768 vs 1680x1050
Rubin074 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και μόνο που μου το θύμισες σου αξίζουν συγχαρητήρια. Το απόλυτο RPG...
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Το απόλυτο site για Infinity Engine mods http://www.spellholdstudios.net/shs/modding στο PS:T section έχει και άλλα Mods έκτος από το Widescreen & UI Fix
tsioudiver Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Γεια και χαρά, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για λήψη πλέον και σαν βιβλίο σε αυτή τη σελίδα. Επισκεφθείτε τώρα το πιο κοντινό σας φωτοτυπάδικο!! Καλή ανάγνωση.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Πιθανά σχέδια για spiritual successor του Planescape Torment (όχι συνέχεια της ιστορίας και πιθανότατα με διαφοροποιημένο σύστημα χειρισμού). Ακόμα είναι σε conceptual στάδιο. Κάπως μπερδεμένα/ασαφή τα λέει ο McComb. Τίποτα επίσημο. Colin McComb's blog: What's next? VG24/7's Planescape: Torment designer hints at follow up Sorry που ξέθαψα το thread, αλλά η είδηση, αν και μάλλον ευχάριστη, δεν είναι strong enough για νέο topic.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως, εγώ διαβάζω πως η inxile κατέθεσε αίτηση απόκτησης των δικαιωμάτων για το Torment στις 27/11.
bnvdarklord Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δειτε αυτό, είναι ενα mod guide για το Torment http://thunderpeel2001.blogspot.gr/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Όντως πολύ καλό το guide, ό,τι πρέπει για να παίξεις το παιχνίδι σε σύγχρονο μηχάνημα, και wide screens κλπ. Το είχα αναφέρει κι εγώ παλιότερα, όταν το είχα δοκιμάσει επιτυχώς. Το gog.com έχει πάνω-κάτω αναδημοσιεύσει όλο το guide σε άρθρο τους (δίνοντας τα credits στον ThunderPeel2001). Επίσης, θυμίζω ότι όσοι έχουν crashes to desktop μετά από αυτό το mod guide μπορούν να δοκιμάσουν το patch του scientt (που νομίζω ότι ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στο widescreen mod του Bigg) ή τις υπόλοιπες λύσεις που προτείνονται εδώ: http://www.gog.com/forum/planescape_torment/yvana_art_gallery_crashes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.