Telisss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Γειά σας και Χρόνια Πολλά! εχω ένα πρόβλημα με τιν παραπανω μητρική. αγορασα προσφατα εναν επεξεργαστή τον P4 3E FSB 800 1MB L2-CACHE και για να λειτουργήσει σε αυτήν την μητρική ήθελε flash στο bios. μπήκα και εγώ στο site της ASUS και κατέβασα το νεότερο biosια αυτή τη μητρική το 1008. εκανα flash με το προγραμμα που έχει το cd της ASUS και μετα την επανακεινηση δεν ανοιγε η οθόνη. Ο υπολογιστής άνοιγε κανονικα. Πηγα σε ένα μαγαζι εδω στα Χανιά και μου είπαν οτι δέν το καλυβει η εγγύηση και οτι είναι για πέταμα. μπορείτε να με βοηθήσετε? ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 katarxin kalosirthes sto forum.b:)to pas piso kai den les ti exei oute les ti ekanes.les oti apla den anavei kai sto alazoun.ama tous peis ekana ekeino kai to allo fisiko einai.den ekana tipota kai egine mono tou kai me tsampoula.alios paketo kai sto exoteriko stin asus.b:)des sto manual mpas kai iparxei kapoio koumpi pou patas gia na kanei flash recovery opos einai me tadual bios.sigoura den fteei kamia kartagrafikon???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.