Daner Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Pws mporw na antigrapsw ena aythentiko paixnidi xbox??
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Το θεμα εχει συζητηθει πολλες φορες!!! Ο μονο τροπος ειναι να συνδεσεις με καλωδιο το pc με το xbox μεσω των καρτων δικτυου και να μεταφερεις τα περιεχομενα του original dvd το pc. Μετα να τα κανεις iso και να τα καψεις σε dvd.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ δεν υπαρχει . Παντα μιλαμε για να κανουμε backup τα δικα μας original dvd και να τα προστατεψουμε απο φθορες !!!!!
MKaragia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Ο φίλος Γιάννης κάνει λάθος στον τομέα ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ο τρόπος που περιγράφει είναι σωστός αλλά υπάρχει και άλλος. Αν βάλεις ASPI Drivers (με το ForceASPI ή free ASPI Drivers που παίζουν στο Internet) μπορείς να διαβάσεις με το xISOv115 κατευθείαν το δισκάκι του XBOX στο δίσκο του PC σου. Χωρίς ASPI drivers το δισκάκι είναι όντως undreadable. Μετά έχεις την επιλογή να φτιάξεις DVD που να παίζει κατευθείαν στο XBOX φτιάχνοντας ISO με το προηγούμενο πρόγραμμα και γράφοντας το με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής DVD. Η δεύτερη επιλογή που έχεις είναι να τα (ξανα)περάσεις μέσω δικτύου στο δίσκο του XBOX (εννοείται ότι έχεις αλλάξει τον αρχικό δίσκο και έχεις βάλει ένα μεγαλύτερο) και να τα παίζεις από εκεί (από εναλλακτικό dashboard).
DIMERR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 MKaragia dwse mas perisoteres plirofories gia to thema.Ennoeis oti ginete na baloume original xbox game sto dvd rom tou pc kai na kanoume backup xwris ti mesolabisi tou xbox??
gk1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 egw exw prospathisi me alcohol 120% kai games xcopy !!!! i proti fora anregrapse to dvd kai otan to ebala sto xbox tipota ... alla sto pc bgazei to video oti eine x box game !!!! apo egkiri pigi emetha oti "kseskizis" to dvd r soy!!!
gk1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 para poli!!! alla mporei na moy elege alla pramata gia na min fao pelatia k kala!!!!
Daner Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 sas eyxaristw polu paidia! exw 3 meres to xbox kai den ta exw psaksei polu ta pragmata mipws mporei kapoios na mou analisi tin diadikasia?
Daner Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 kati akoma! Mporw na antigrapsw ena dvd ston skliro tou xbox kai na to paizw to paixnidi apo ekei???
DjChrisT Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Apla copy me kana Alcohol120% i CloneCD....kai tipota allo.... Kai diskakia na einai symbata me to chipaki tou x-box sou.....opos ProDisc, Traxdata, Verbatim... Kai to dvd sou kseskizete opos kseskizete otan grafeis kai dvd-movies........I douleia tou einai alloste..na grafei dvd...oti ki an einai auto.... Dokimasmeno ekatontades fores......
Anduril Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μια απορια...εχω τσιπαρισμενο το xbox μου αλλα δεν ξερω τι τσιπακι εχει βαλει και μαλλον δεν εχω εναλλακτικο dashboard...για να το συνδεσω με το pc μου πρεπει να του χωσω dashboard?
gk1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 PROS Daner NAI MPOREIS EINE TO HD LOADER!!!! AN OMOS UES NA KANEIS INSTALL STO SKLIRO PARE 40 GB!!!! PROS DjChrisT ARA MOY ELEGE ALLA PRAGMATA!!! PROS Anduril DES PROTA AN EXEI SYGOYRA CHIP!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ο φίλος Γιάννης κάνει λάθος στον τομέα ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ο τρόπος που περιγράφει είναι σωστός αλλά υπάρχει και άλλος. Αν βάλεις ASPI Drivers (με το ForceASPI ή free ASPI Drivers που παίζουν στο Internet) μπορείς να διαβάσεις με το xISOv115 κατευθείαν το δισκάκι του XBOX στο δίσκο του PC σου. Χωρίς ASPI drivers το δισκάκι είναι όντως undreadable. Μετά έχεις την επιλογή να φτιάξεις DVD που να παίζει κατευθείαν στο XBOX φτιάχνοντας ISO με το προηγούμενο πρόγραμμα και γράφοντας το με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής DVD. Η δεύτερη επιλογή που έχεις είναι να τα (ξανα)περάσεις μέσω δικτύου στο δίσκο του XBOX (εννοείται ότι έχεις αλλάξει τον αρχικό δίσκο και έχεις βάλει ένα μεγαλύτερο) και να τα παίζεις από εκεί (από εναλλακτικό dashboard). Μακαρι να κανω λαθος για το καλο ολων!!!! Αλλα aspi drivers εχουνμε νομιζω ολοι στο pc μας...Ετσι δεν ειναι ??? Για δωσε πιο πολλες πληροφοριες!!!!
Anduril Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Εγω παντως που εβαλα forceaspi το προγραμματακι συνεχιζει να μην μου βλεπει τους drives...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.